- 13 Kasım 2022
- 2.010
- 4.238
- 63
7+4’teyim. Kilom aynı, ama bebekler yukarıya çıktığından beri göbeğim çıktı.Sizin de mi 9.haftanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7+4’teyim. Kilom aynı, ama bebekler yukarıya çıktığından beri göbeğim çıktı.Sizin de mi 9.haftanız
Ya işte insanın canı zararlı ne varsa çekiyor, normal zamanda da sağlıklı beslenmek için elimden geleni yapan biriyimdir.Kızlar ben de her sabah patates kızartması aşeriyorum onu yiyince bi kendime geliyorumnerde zararlı şey orda ben
Eger tüp bebekle hamileyseniz ilaçları bırakmanız heleki kafanıza göre bırakmanız düşüğe neden olucaktır özellikle progestan zaten bebeginizin tutunmasına yardımcı oluyorBi önceki mesajımı yazdığımda sizinkini görmemiştim ama ona cevap gibi olmuş. Sabah mahvoluyorum diye önce sabahı bıraktım sonra kanamıyorum diye akşamı da bıraktım. Kendime geldim biraz![]()
Nasıl anlıyorsunuz anlamadım benSeninki kız bencebenimki de karşıya geçseymiş iyi olacakmış
![]()
Ramiz teorisi kesede bebek sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız ama karından bakılan ultrason resminde ayna gibi düşün canım sağ tarafta ise aslında sol oluyor kız solda ise sağ taraf oluyor erkekNasıl anlıyorsunuz anlamadım ben![]()
Canım aşerme değildir o yasak oldugu için canın istiyodur aşermek için çok erkenKızlar ben de her sabah patates kızartması aşeriyorum onu yiyince bi kendime geliyorumnerde zararlı şey orda ben
AnlamadimRamiz teorisi kesede bebek sağ taraftaysa erkek sol taraftaysa kız ama karından bakılan ultrason resminde ayna gibi düşün canım sağ tarafta ise aslında sol oluyor kız solda ise sağ taraf oluyor erkekbiraz karışık ama
Bebeğin yerleşim yerine göre teori
Şuna göre bakılıyor kız oluyor sanki seninki canım
Teşekkür ederim canım benimde içimden kız geçiyorŞuna göre bakılıyor kız oluyor sanki seninki canım
İdrar zamanı olursa gaz olduğunda oluyor benim. Acaba gazın var da farketmiyor musun ilişi benziyor hamilelikteCanım selam bende de bugün başladı yarın gidicem sormayı düşünüyordum, afedersin idrarımı yaparken kasılıyorum, sağ tarafında kasık ağrısı var regl gibi hafif hafif giriyor sende de mi öyle 8+5 hafta
Aaa tam ortada hahah ortaya kurulmuş nasıl rahat süpriz olacak demek kiAnlamadim
Ben benimki ortada sanki![]()
Seninki daha karar verememiş canımAnlamadim
Ben benimki ortada sanki![]()
Burdaki yerleşime göre diyorlar genelde tutuyormuş. Sen de doktorsun sana böyle şeyler söylemem ne kadar mantıklı bilemedimNasıl anlıyorsunuz anlamadım ben![]()
Beni de herkes arıyor erkek gördük diyorlar tüm dünya birleşti erkekteTeşekkür ederim canım benimde içimden kız geçiyor
Hamile oldugumu bilmeden önce tanımadıgım biri beni rüyasında hamile görmüş oda kız bebekle görmüştü birazdan ondan etkilendim galiba![]()
Benimkine benziyor sağda yani kız oluyor galibaYa kızlar çok hoşsunuz dimi böyle ortaya kurulmuş ama ilk hali de var onu da ekleyeyim![]()
Bende çok inanmam da merak ettim ama yine de insan her şeyi merak ediyor bu dönemBurdaki yerleşime göre diyorlar genelde tutuyormuş. Sen de doktorsun sana böyle şeyler söylemem ne kadar mantıklı bilemedim![]()
Sağlıklı olsunda benim için kız erkek farketmez isimleri bile ayarladıkBeni de herkes arıyor erkek gördük diyorlar tüm dünya birleşti erkekte![]()
Aynen öyle ne deseler ona inanıyorum bu dönemdeBende çok inanmam da merak ettim ama yine de insan her şeyi merak ediyor bu dönem![]()