Valla bende burda okumasam bi kendim böyle sanacaktım. Meğerse çoğunluk böyleymiş. Rahatladım o yüzden. Psikolojik olarak kendi kendime birşeyler yaşıyorum sanıyodumBi tek ben değilmişim şu halsizlik insanı bitirecek benimde dun gece bacaklarım ağriyordu popoma kadar hepsi uyudum sabah kalktigimda yoktu
Canım bana bildiğin doktorların isimlerini atarsan çok memnun olurumHayırlısı olsun inşallah , sağlıkla gelsinlerevet riskli bir gebelik gerçekten. Benim ikiz olduğu halde tüm doktorlar hem ikiz hem tüp bebek çok riskli dedi , senin dördüz olacak çok dikkatli olman lazım ve gerçekten iyi bir doktor bulman lazım. Allah yardımcınız olsun
Merhaba canım ben Antep’te yaşamıyorum ama antepliyimbenim kuzenlerim , ablalarım hep Sanko da çağdaş Demiroğlu na ve NCR de Abdülhamit Soysal a gittiler çok memnunlar hepsi. Hatta muhtemelen ben de doğum için Antep’e gideceğim , fiyata göre karar verip bu iki doktordan biriyle doğumu yapacağız .
Canım selam bende de bugün başladı yarın gidicem sormayı düşünüyordum, afedersin idrarımı yaparken kasılıyorum, sağ tarafında kasık ağrısı var regl gibi hafif hafif giriyor sende de mi öyle 8+5 haftaKızlar bu arada benim rahmime ağrı giriyordu bir kaç gündür doktora sordum. Bebek yumurtalığa çok yaklaşmış ondan oluyordur sıkıntı olmaz dedi eğer böyle ağrısı olan varsa korkmasın. Ben hareket ettikçe giriyor hafif hafif
Senin kız hissettim ben
bende öyleyim canım vücudum özellikle ayaklarım ateş gibi hormonlardan olur diyorlarKızlar ayaklarım terliyor sizde de var mı? Normalde hiç yaşamam böyle , alev alev yanıyor hatta sıcak gibi
Menapoz olunca diyorlardı hep demek böyle bisey hormonlardan çok zormuşbende öyleyim canım vücudum özellikle ayaklarım ateş gibi hormonlardan olur diyorlar
ben dün buz koydum ayaklarıma iyi geldi sanırım artık biraz ödemde yapıyorMenapoz olunca diyorlardı hep demek böyle bisey hormonlardan çok zormuşcayır cayır ya terlik giyemedim bugün
Olmaz mıı, hem de nasılO kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen fecisizdede oluyor mu böyle
Hamburger yiyecekseniz fastfood zincirlerinden değil de içeriği temiz butik hamburgercilerde yiyin en azından. Ben de bugün resmen hamburger aşerdim, eve yakın burger king vardı ama nispeten seri üretim yapmayan temiz olduğunu düşündüğüm bir yerden sipariş verdim. Yediğimize içtiğimizde dikkat etmemiz lazım.Ben hamburger istiyodum kaç gündür sonunda gittik mcdonalsa yedik. Eve geldim hazımsızlik dayanamadım kusdum bidaha asla yememsonra ayran icdim yine uzanıyorum
Benim belirtiler iyice azaldı, göbeğim çıkmasa kendime hamileyim demezdim sanırım.9. Haftada vajinal kaşıntı başladı. Aranızda yaşayanlar var mı?
İlaçları kafanıza göre azaltmayın, çok riskli değil mi?Aşırı aşırı koku hassasiyeti buşantıdan sonra progesterona ara vereyim dedim. Gerçekten iyi ki almamışım biraz kendime geldim. Ama bu sefer de midem az bulanıyo diye bebiş iyi mi diye endişeleniyorum
Bi önceki mesajımı yazdığımda sizinkini görmemiştim ama ona cevap gibi olmuş. Sabah mahvoluyorum diye önce sabahı bıraktım sonra kanamıyorum diye akşamı da bıraktım. Kendime geldim birazÇok teşekkür ederim canım ben de güzel beslenerek istirahat etmeye çalışıyorum bu dönemdesabah akşam mi kullaniyordunuz. Ben sabah alinca mahvoluyorum progestani
Kanamam durdu. Zaten doktor da istersen kullan diye vermişti kanama durunca ilacı sürekli kullanmaya gerek yok demişti.İlaçları kafanıza göre azaltmayın, çok riskli değil mi?
Sizin de mi 9.haftanızBenim belirtiler iyice azaldı, göbeğim çıkmasa kendime hamileyim demezdim sanırım.
En büyük belirti bulantıyı saymazsak tabi, o ne fena bir şey.
Geçmiş olsun o zaman.Kanamam durdu. Zaten doktor da istersen kullan diye vermişti kanama durunca ilacı sürekli kullanmaya gerek yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?