2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Bi tek ben değilmişim şu halsizlik insanı bitirecek benimde dun gece bacaklarım ağriyordu popoma kadar hepsi uyudum sabah kalktigimda yoktu
Valla bende burda okumasam bi kendim böyle sanacaktım. Meğerse çoğunluk böyleymiş. Rahatladım o yüzden. Psikolojik olarak kendi kendime birşeyler yaşıyorum sanıyodum 😅

Hayırlısı olsun inşallah , sağlıkla gelsinler 🙏🏻 evet riskli bir gebelik gerçekten. Benim ikiz olduğu halde tüm doktorlar hem ikiz hem tüp bebek çok riskli dedi , senin dördüz olacak çok dikkatli olman lazım ve gerçekten iyi bir doktor bulman lazım. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻

Merhaba canım ben Antep’te yaşamıyorum ama antepliyim 😅 benim kuzenlerim , ablalarım hep Sanko da çağdaş Demiroğlu na ve NCR de Abdülhamit Soysal a gittiler çok memnunlar hepsi. Hatta muhtemelen ben de doğum için Antep’e gideceğim , fiyata göre karar verip bu iki doktordan biriyle doğumu yapacağız .
Canım bana bildiğin doktorların isimlerini atarsan çok memnun olurum 😊 Antep’e atandım ben yeni, hiç bilmiyorum oraları yeni taşınacam ve doğumun allhın izniyle orada olacak.

Kızlar bu arada benim rahmime ağrı giriyordu bir kaç gündür doktora sordum. Bebek yumurtalığa çok yaklaşmış ondan oluyordur sıkıntı olmaz dedi eğer böyle ağrısı olan varsa korkmasın. Ben hareket ettikçe giriyor hafif hafif
Canım selam bende de bugün başladı yarın gidicem sormayı düşünüyordum, afedersin idrarımı yaparken kasılıyorum, sağ tarafında kasık ağrısı var regl gibi hafif hafif giriyor sende de mi öyle 8+5 hafta

Kızlar ayaklarım terliyor sizde de var mı? Normalde hiç yaşamam böyle , alev alev yanıyor hatta sıcak gibi

Ben hamburger istiyodum kaç gündür sonunda gittik mcdonalsa yedik. Eve geldim hazımsızlik dayanamadım kusdum bidaha asla yemem🥹 sonra ayran icdim yine uzanıyorum
Hamburger yiyecekseniz fastfood zincirlerinden değil de içeriği temiz butik hamburgercilerde yiyin en azından. Ben de bugün resmen hamburger aşerdim, eve yakın burger king vardı ama nispeten seri üretim yapmayan temiz olduğunu düşündüğüm bir yerden sipariş verdim. Yediğimize içtiğimizde dikkat etmemiz lazım.

Aşırı aşırı koku hassasiyeti buşantıdan sonra progesterona ara vereyim dedim. Gerçekten iyi ki almamışım biraz kendime geldim. Ama bu sefer de midem az bulanıyo diye bebiş iyi mi diye endişeleniyorum🥹😅

Aşırı aşırı koku hassasiyeti buşantıdan sonra progesterona ara vereyim dedim. Gerçekten iyi ki almamışım biraz kendime geldim. Ama bu sefer de midem az bulanıyo diye bebiş iyi mi diye endişeleniyorum🥹😅
İlaçları kafanıza göre azaltmayın, çok riskli değil mi?

Çok teşekkür ederim canım ben de güzel beslenerek istirahat etmeye çalışıyorum bu dönemde 🥰 sabah akşam mi kullaniyordunuz. Ben sabah alinca mahvoluyorum progestani
Bi önceki mesajımı yazdığımda sizinkini görmemiştim ama ona cevap gibi olmuş. Sabah mahvoluyorum diye önce sabahı bıraktım sonra kanamıyorum diye akşamı da bıraktım. Kendime geldim biraz🥹

Back