2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Yaaaaa ne harika bir his , küçük ellerini yerim onunnnn
11. Haftada gidicem ben demek ellerini oynatıyor olacak ay heyecanlandım
Evet ya hiç beklemiyordum sevinçten ağlayacaktım normalde çikolata yiyip gidin hareket etsin derler ben aç gittim ona rağmen ellerini hiç durdurmadı erkek galiba hareketli dedim yerleşim yerine göre de öyle dedi doktorlar da ramzi teorisine inanıyor demek ki

İnşallah görürsün canım geç döllenmedir belki stres yapmamaya çalış o da etkiler bebişi

yerleşim yeri benim de sağ tarafta sağ yumurtamdan atıldığı için ama şöyle Ramiz teorisine göre 5+1 de görünen kesede bebek yoktu ama cok minik sanki sağda plasenta var gibiydi hayalet gibi sonra 7. Haftada bebek sol tarafa yerleşmiş plesanta olarak o cok kafamı karıştırdı bu bebe döndü mü ki ya

Yok öyle sağda soldaki göre değil kesenin içinde nerde o önemli varsa atsana canım bakalım

Yok öyle sağda soldaki göre değil kesenin içinde nerde o önemli varsa atsana canım bakalım
Bu karından , sol da oluyormuş ayna gibi diye okudum ama bilemiyorum

Eklentiler

• 051566C3-DB10-4189-8998-82ECA651B905.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 72
Seninki kız bence benimki de karşıya geçseymiş iyi olacakmış
Çok şans işi diyorlar Ramiz teorisine de hiç belli olmaz canım tamamen sağda olup kız olan da var ben baya baya tüm konulara girip emsallere çok baktım
Hayırlısı sağlıklısı olsun kendimi erkek bebeğe de alıştırdım öyle ise üzülmesin diye şimdiden alıyorlar bilinçaltlarına hepsi bizim parçamız erkekse de gelinimize kızım deriz artık

Ben aşırı kız istiyorum inş hissetmiyordur 2cmlik bebe ne hissedecek diyordum ama hareket etmeyi öğrenmiş

Ben aşırı kız istiyorum inş hissetmiyordur 2cmlik bebe ne hissedecek diyordum ama hareket etmeyi öğrenmiş
Hahaha ayyy bende bende ama napalım teselli işte kız kardeşim yok erkek kardeşim var etrafımız erkek çocuk dolu tersi olsa erkek isterdim şimdi kız eksikliğim var aşırı o yüzden sanırım kendime arkadaş mı istiyorum ne hahah

Ben de düşük riski ile karşı karşıyayim.neler yapmalıyım canım ne gibi süreçlerden geçtin yardımci olur musun
Canım benim kanamalarım oluyordu o yüzden de progestan kullandım aylarca.. 1 ay kadarda rapor verdi doktor full yatmıştım tuvalete kalkıyordum o derece ama çok şükür tutundu ve doğdu oğluşum.. zordu ama bitti çok sabır gerektiriyor şimdi ben bu gebeliğimde hiç yaşamam inşallah diyorum daha yeni öğrendim çünkü

Kızlar bu arada benim rahmime ağrı giriyordu bir kaç gündür doktora sordum. Bebek yumurtalığa çok yaklaşmış ondan oluyordur sıkıntı olmaz dedi eğer böyle ağrısı olan varsa korkmasın. Ben hareket ettikçe giriyor hafif hafif

Evet canım sürekli dinlenmesi de çok zor

Şuan yatarak yazıyorum
Yemeği zor yedim uykum var
Ama öyle kusma,ogurme yok o yüzden buna şükür diyorum
Ben hamburger istiyodum kaç gündür sonunda gittik mcdonalsa yedik. Eve geldim hazımsızlik dayanamadım kusdum bidaha asla yemem sonra ayran icdim yine uzanıyorum

Evet ben kendimi hamileden çok hasta gibi hissediyorum. Çabuk yoruluyorum. Mide bulantısı zaten Halsiz yapıyo kalkacak mecalim yok resmen. Bacaklarımda ayrıyo dizime kadar. Sanki yol yapıyomuşum gibi
Bi tek ben değilmişim şu halsizlik insanı bitirecek benimde dun gece bacaklarım ağriyordu popoma kadar hepsi uyudum sabah kalktigimda yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…