2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    320
Ben esime ogrendikten 12 gun sonra soyledim. O da doktora gidecektik artk saklayamazdm aileme hala demedim bakalm. Kalp atisni duyalm da insanlari bosuna heyecanlandrmayalm dedk biz de

Hos geldiniz ve tebrik ederim biz testte pozitifi gordukten sonra kalp atisini duyana kadar esimle aramizda tuttuk. Kalp atisini gorup saglikli bir gebelik oldugunu ogrendikten sonra anneler babalar ve kardeslerle paylastik. Bir de ben dayanamayip en yakin arkadaslarima soyledim. Uc aydan sonra genis aileye soylemeyi planliyoruz.

4. Kese kayboldu, 3 kese ve bir kesede 2 bebe var. Toplamda 4 bebek. Nerede yaşadığımı aileden ötürü yazamıyorum burası küçük bir şehir
Hayırlısı olsun inşallah , sağlıkla gelsinler evet riskli bir gebelik gerçekten. Benim ikiz olduğu halde tüm doktorlar hem ikiz hem tüp bebek çok riskli dedi , senin dördüz olacak çok dikkatli olman lazım ve gerçekten iyi bir doktor bulman lazım. Allah yardımcınız olsun
Gaziantep Şehitkamil Şahinbey ilçelerinden doktor önerebilecek olan var mı?
Merhaba canım ben Antep’te yaşamıyorum ama antepliyim benim kuzenlerim , ablalarım hep Sanko da çağdaş Demiroğlu na ve NCR de Abdülhamit Soysal a gittiler çok memnunlar hepsi. Hatta muhtemelen ben de doğum için Antep’e gideceğim , fiyata göre karar verip bu iki doktordan biriyle doğumu yapacağız .

O kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen feci sizdede oluyor mu böyle
Şuan yatarak yazıyorum
Yemeği zor yedim uykum var
Ama öyle kusma,ogurme yok o yüzden buna şükür diyorum

O kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen feci sizdede oluyor mu böyle
Evet ben kendimi hamileden çok hasta gibi hissediyorum. Çabuk yoruluyorum. Mide bulantısı zaten Halsiz yapıyo kalkacak mecalim yok resmen. Bacaklarımda ayrıyo dizime kadar. Sanki yol yapıyomuşum gibi

Kızlar bugün kontrole gittim tam 9 haftalık. Elleri kıpırdıyordu onu da gördüm. Kalpten sonra hareket görmek gerçekten heyecan verici bir şeymiş gittiğinizde uyumuyor olur inş
Maşallah annesi ben ablamın kontrolüne gittiğimde yeğenimin resmen el salladığını görmüştüm bize çok güzel bir andı. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ben daha kesenin içinde birley göremedim bakalım. Gelecek hafta kontrol güzel haberler verirse ne ala vermezse şubat annelerinden eleniyorum bu gidişle

Ben de düşük riski ile karşı karşıyayim.neler yapmalıyım canım ne gibi süreçlerden geçtin yardımci olur musun

Benim ilk gebelikte öyleydi bir sıkıntı da olmadı 3 ay Protestan kullandım sadece 4. Ayda yukarı doğru çıkıyormuş

Öyle bisey olmayacak bir daha gittiğinde göreceksin canım iyi düşünelim iyi olsun sadece çok minikti zamanla gösterecek kendisini

Benim ilk gebelikte öyleydi bir sıkıntı da olmadı 3 ay Protestan kullandım sadece 4. Ayda yukarı doğru çıkıyormuş
Çok teşekkür ederim canım ben de güzel beslenerek istirahat etmeye çalışıyorum bu dönemde sabah akşam mi kullaniyordunuz. Ben sabah alinca mahvoluyorum progestani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…