- 7 Mayıs 2015
- 1.145
- 562
- 123
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben esime ogrendikten 12 gun sonra soyledim. O da doktora gidecektik artk saklayamazdmGenelde kalbi duyunca söyleyen çok gördüm
Ben çift çizgiyi gördüğüm an herkese söyledikbu durum biraz inancınızla alakalı
ben bebeğimi emojisiz paylaşacağım için siz kendiniz de nasıl içinizden geliyorsa öyle yapın
![]()
Hos geldiniz ve tebrik ederimMerhaba herkese. Aranıza yeni katıldım benim gibi hamileligini henüz kimseye söylememis olanlar var mi? Ailelerimiz çok pimpirikli diye biraz bekleyelim dedik. Aslinda eşimin de içi içine sığmıyor ama onu ben frenliyorum söylememesi konusnda
Oyyy yesinler onuKızlar bugün kontrole gittim tam 9 haftalık. Elleri kıpırdıyordu onu da gördüm. Kalpten sonra hareket görmek gerçekten heyecan verici bir şeymişgittiğinizde uyumuyor olur inş
Hayırlısı olsun inşallah , sağlıkla gelsinler4. Kese kayboldu, 3 kese ve bir kesede 2 bebe var. Toplamda 4 bebek. Nerede yaşadığımı aileden ötürü yazamıyorum burası küçük bir şehir
Merhaba canım ben Antep’te yaşamıyorum ama antepliyimGaziantep Şehitkamil Şahinbey ilçelerinden doktor önerebilecek olan var mı?
Evet vardi kanamasıda ağrısı da oluyordu. bişey kaldırınca ya çok ayaküstü olunca hep kan gelirdi. Bir kaç ay böyle olmuşduİnşaallah benimki de sağlıkla doğar canım acaba kasık ağrıları var mıydı gelininizin
Ay çokgüzel heyecanlıKızlar bugün kontrole gittim tam 9 haftalık. Elleri kıpırdıyordu onu da gördüm. Kalpten sonra hareket görmek gerçekten heyecan verici bir şeymişgittiğinizde uyumuyor olur inş
Ay bende bi mutfağa gidip geliyim diyorum sonra kendimi boyle kanepede buluyorumŞu şekilim![]()
Şuan yatarak yazıyorumO kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen fecisizdede oluyor mu böyle
Evet ben kendimi hamileden çok hasta gibi hissediyorum. Çabuk yoruluyorum. Mide bulantısı zaten Halsiz yapıyo kalkacak mecalim yok resmen. Bacaklarımda ayrıyo dizime kadar. Sanki yol yapıyomuşum gibiO kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen fecisizdede oluyor mu böyle
Maşallah annesiKızlar bugün kontrole gittim tam 9 haftalık. Elleri kıpırdıyordu onu da gördüm. Kalpten sonra hareket görmek gerçekten heyecan verici bir şeymişgittiğinizde uyumuyor olur inş
Anladım çok teşekkürlerEvet vardi kanamasıda ağrısı da oluyordu. bişey kaldırınca ya çok ayaküstü olunca hep kan gelirdi. Bir kaç ay böyle olmuşdu
Ben de düşük riski ile karşı karşıyayim.neler yapmalıyım canım ne gibi süreçlerden geçtin yardımci olur musunBen Mart annesi olacağım ama ilk bebeğimde Mayıs annesi olacağım dedim hep erken doğdu Nisan annesi oldum o yüzden burda da olmak istiyorumHerkese hayırlı olsun ben beta verdim yarın sonuç alacağım heyecan dorukta. Kimseye söylemicem ilk bebekte düşük riskim vardı çok çektim en baştan herkese duyurdum nazar oldu diye çok korktum
Ben de hamileden çok hasta gibiyim yaO kadar halsiz oluyorumki Bazen kendimi hasta gibi hiss ediyorumm kollarım bacaklarım çok yorgun midem karnım desen fecisizdede oluyor mu böyle
Benim ilk gebelikte öyleydi bir sıkıntı da olmadı 3 ay Protestan kullandım sadece 4. Ayda yukarı doğru çıkıyormuşMerhaba kızlar doktora gittim bugün. 7+0 çıktı bebek 8+1 deyim bence onu yeniden düzenlicekler ilerde. Birkaç sn kalp atışını dinledim çok güzeldi. Ama sıkıntı şu ki bebek çok aşağıda dedi doktor. Sürekli dinlenmen lazım dedi. Burda duramıyorum artık yarın evime doğru yola cikicaz 12 saat. Keşke hiç gelmeseydim diyorum.Eki Görüntüle 3270563 Arka koltukta uzanarak gidicem hep minder gibi bişey serdik arkaya. Ben de haberler böyle. Kesesi rahme yakın yerleşen var mi
Öyle bisey olmayacak bir daha gittiğinde göreceksin canımMaşallah annesiben ablamın kontrolüne gittiğimde yeğenimin resmen el salladığını görmüştüm bize çok güzel bir andı. Sağlıkla kucağına al inşallah. Ben daha kesenin içinde birley göremedim bakalım. Gelecek hafta kontrol güzel haberler verirse ne ala vermezse şubat annelerinden eleniyorum bu gidişle
Çok teşekkür ederim canım ben de güzel beslenerek istirahat etmeye çalışıyorum bu dönemdeBenim ilk gebelikte öyleydi bir sıkıntı da olmadı 3 ay Protestan kullandım sadece 4. Ayda yukarı doğru çıkıyormuş