Canım sen bu ilacı nasıl kullanıyorsun anlatır mısınBen kullanıyorum nerdeyse bir ay olacak evet biraz halsizlik falan yapıyor ama içmediğim zaman beslenemiyorum sürekli kusuyorum falan ilk başlarda öyle olur sonra vücut alışır :)
Canım neresi orası nasıl bir ilçe ki hepsi böyle ben de küçük bir yerdeyim sayılı doktor var anca bir tane bulabildim iyi olanBuradaki doktorlar bebekler kesin ölür kafasında, haklılarda. Geçen sene erken doğum yapan birinin bebeğini yaşatamadılar. Belki de burada hiç kalmamak en mantıklısı.
Ben en başından anlatayım bence tüm önyargılı şüpheli arkadaşlara ufak bi tavsiye olsun :)Canım sen bu ilacı nasıl kullanıyorsun anlatır mısın
Burada yenidoğan kuvezi yok, temelde korkmalarının sebebi de bu. Bebekler kesin erken gelirmiş erken gelirlerse de bizim yaşatacak teknik imkanımız yok diyorlar.Canım neresi orası nasıl bir ilçe ki hepsi böyle ben de küçük bir yerdeyim sayılı doktor var anca bir tane bulabildim iyi olan
Çevre büyük şehir var mı mesela ben izmire 1 buçuk saat mesafedeyim bir çok kişi burdan İzmire gidiyor en yakın Büyükşehir neredeyse oraya mı gitseniz doktor içinBurada yenidoğan kuvezi yok, temelde korkmalarının sebebi de bu. Bebekler kesin erken gelirmiş erken gelirlerse de bizim yaşatacak teknik imkanımız yok diyorlar.
İzmir, Ankara, İstanbul doktor ve hastane arayışındayız. Bir de instagramdan dördüz doğuran. İr hesap buldum, ona yazdım, nerede kime doğurtmuş, ben de belki faydalanırım.Çevre büyük şehir var mı mesela ben izmire 1 buçuk saat mesafedeyim bir çok kişi burdan İzmire gidiyor en yakın Büyükşehir neredeyse oraya mı gitseniz doktor için
Ben de kötü olunca tekrar başladım ama doktorum nasıl kullanmam gerektiğini söylememişti. Ben de içini okuyunca gece yatmadan 2 tane yazdığını gördüm öyle içiyordum ama dün gece içince midemde ağrı yaptı ondan sordum yanlış mı içiyorum acaba diye. Bugün kontrolüm var orda da sorarım ama sana da sormak istedimBen en başından anlatayım bence tüm önyargılı şüpheli arkadaşlara ufak bi tavsiye olsun :)
Şimdi şöyle benim 6-7. Haftalar olması lazım aşırı derece bulantım ve iştahsızlığım vardı buna kusma eklenince doktoruma söyledim prilam yazdı. Gebeler için bir zararı olmadığını hatta etkisinin düşük olduğunu bazı gebelerde işe yaramadığını ama benim kullanmamın bir zararı olmayacağını söyledi. Çok fazla uyku yaptığı için uyku saatinden bir saat önce bir tane yutmamı söyledi. Bende her gece 22.30-23.00 arası bir tane içiyorum. Evet hala çok iyi değilim ama ilaç içmediğim günler daha beterim. Bence beslenmemek halsizlik bebek için daha kötü. Çünkü yaşam enerjim sıfırdı. sürekli açlıktan şekerim ve tansiyonum düşüyordu.
İzmirde ekol kadın doğum hastanesi açıldı özel ama hastanenin tamamı kadın doğum baya gelişmiş bir hastane diyorlar onu da bir araştırın canımİzmir, Ankara, İstanbul doktor ve hastane arayışındayız. Bir de instagramdan dördüz doğuran. İr hesap buldum, ona yazdım, nerede kime doğurtmuş, ben de belki faydalanırım.
Bana doktorum şöyle söyledi bir tane ile başla ama yine de aşırı kusma bulantı olursa ikiye çıkar demişti. Sende doktoruna danış tabiki canım inşallah artık biter şu bulantılarBen de kötü olunca tekrar başladım ama doktorum nasıl kullanmam gerektiğini söylememişti. Ben de içini okuyunca gece yatmadan 2 tane yazdığını gördüm öyle içiyordum ama dün gece içince midemde ağrı yaptı ondan sordum yanlış mı içiyorum acaba diye. Bugün kontrolüm var orda da sorarım ama sana da sormak istedim
İyi oldu söylediğiniz kenarı not alalım deneyim iyi olanlarıMerhabalar bezlerden konuşulmuş ben ilk çocuğumda tüm markaları denedim. Alerji yapar diye ilk aylar prima premium care kullandım. Çok güzel bez emicilik yönünden ve asla koku yok. Hey markanın 1. Sınıf olanları gayet güzel ama 1 ci sınıf olmayanlar sızıntı ve koku yapıyor. Kullandıklarım arasında sleepy hiç beğenmedim çok küçük ve sızıntı ve koku yapıyor. Bio natural fena değil. Molfix pure soft çok güzel en çok bunu kullanmıştım .
Hazirandan başlatıyor son adet tarihim mayısta seçemiyorum maalesef hatta haziranı ayının son 4-5 günü var sistem de ilginç bebeğin doğacağı tarihi yazdım artık öyle bilgi günümü diğer uygulamayla aynı gidiyor şuanBen son adet tarihimi girerek üye oldum
Sürekli farklı doktorlara gitmek iyi değil ama hepsi farklı konuşur kafanız konuşur bir sabit dr belirleyin derim gebeyle arkadaş gibi olan bir dr seçin benim drum kadın ve arkadaş gibi aşkımlar çiçeğimler falanCanım ben resmen bütün tuşlara basmaya çalışıyorumhenüz kesin gittiğim bir doktor yok sürekli farklı yerlere gidiyorum karar veremedim bir türlü ya canımı çok sıkıyor bu durum
Evet onun farklı bi yolu vardı sanırım tüm seçeneklere bilmiyorum diyordunuz öyle çıkıyordu tam hatırlayamadımHazirandan başlatıyor son adet tarihim mayısta seçemiyorum maalesef hatta haziranı ayının son 4-5 günü var sistem de ilginç bebeğin doğacağı tarihi yazdım artık öyle bilgi günümü diğer uygulamayla aynı gidiyor şuan
Seninle aynıyız o zaman , benim de şuan 7+0 bebeğin boyu nasıldı gördünüz mü :) ben çok merak ediyorum şuan nasıl acaba . Benim keseme aşağıda demedi ama sizde dikkatli olun kendinizi yormayın. 12 saat yol mu gideceksiniz?Merhaba kızlar doktora gittim bugün. 7+0 çıktı bebek 8+1 deyim bence onu yeniden düzenlicekler ilerde. Birkaç sn kalp atışını dinledim çok güzeldi. Ama sıkıntı şu ki bebek çok aşağıda dedi doktor. Sürekli dinlenmen lazım dedi. Burda duramıyorum artık yarın evime doğru yola cikicaz 12 saat. Keşke hiç gelmeseydim diyorum.Eki Görüntüle 3270563 Arka koltukta uzanarak gidicem hep minder gibi bişey serdik arkaya. Ben de haberler böyle. Kesesi rahme yakın yerleşen var mi
0.85 cm evet burda duramam çok sıkıldım evimi özledim evimdeki rahatlığı ister istemez yatarken vsSeninle aynıyız o zaman , benim de şuan 7+0 bebeğin boyu nasıldı gördünüz mü :) ben çok merak ediyorum şuan nasıl acaba . Benim keseme aşağıda demedi ama sizde dikkatli olun kendinizi yormayın. 12 saat yol mu gideceksiniz?
meerhaba bende aranıza yeni katıldım bir kaç konuşmalarınızı okudum ben iki kez kürtaş oldum 1 tane kimyasal gebelik geçirdim 1 hafta önce doktorlar ay süre veriyo sebebide rahimin toparlanması içinMerhaba kizlar ben bu ay 8 haftalik hamileligimden kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum da bir sure hastaneye falan gitmek istemiyorum. Doktorlar kurtajdan sonra genelde ne kadar ara öneriyor bileniniz var mi?
Benim 6+1de 0.49cmdi demek ki benimki de büyümüş o kadar olmuştur0.85 cm evet burda duramam çok sıkıldım evimi özledim evimdeki rahatlığı ister istemez yatarken vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?