2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Sağlık ocağı ertesi gün öğleden sonraya sonuca gel diyor canım. Doktorum görmeden e nabızıma düşmemişti benimde
Peki saglkocaginda olmayanlar hangileriydi onlari da kadin dguma gidrken yaptirayim.sonra ozele gidince hepsini toplu gosteririm

Selamlar bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5+5im ben de. Nasıl bir tedavi izlendi ve geçmiştir inşallah
İdrar kültürü yapıldı. Ağızdan alınacak tüm ilaçlara dirençli çıktı. Desefin 1 gram kullandım 3 gün kas içine. Şu anda da randevu aldım, bayram tatilinin bitmesini bekliyorum. Eğer geçmezse ağızdan sana vereceklerime dirençli olduğu için, yatış vericem dedi. İnşaallah geçmiştir. Ama idrar kültürü yaptırmadan antibiyotigi içme boşu boşuna içmiş olabilirsin bakteri o antibiyotige dirençli ise. Size de çok geçmiş olsun

Peki saglkocaginda olmayanlar hangileriydi onlari da kadin dguma gidrken yaptirayim.sonra ozele gidince hepsini toplu gosteririm
Çok ayrıntılı bilemiyorum benim sağlık ocağında beta değerime baktılar yalnızca doktor kabaydı ağrın sancın var mı bu zamanlar tam düşük zamanları demişti çok üzülmüştüm. Ertesi günde tebrik ederim bir kadın doğuma git dedi daha fazla muhatap olmak istemedim. Özelde istedi doktor birçok tahlil bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

Evet bende ilk anne yanına koyucam beşiği sonra ayrı odası olir inşallah. Bence alışır bir muddet sonra sizde ayri yatirmaya calisin bilemiyorum benim ilk cocugum olucak ben olsam napardım hiç bilemedim.

Ben tahlilleri saglkocaginda yaptnz sandm. Doktor da kabaymis yani yuhh. Oyle de denmez

Çok kafama taktım ertesi güne randevu buldum hemen. Bazı doktorların hisleri çekiliyor maalesef. Karşısındaki insanların duyguları umrunda olmuyor
Benm de ill gebeligimde 6. Haftamda gittim. Doktor kese var bebek yok. Dusuk olacak dedi. 8. Haftaya kadr tabi benle esim agla agla. Neyse gittk baska doktora bebegi gorduk agladk falan beklemiyorz cunku. Sonra doktor dedi yani gec dollenme olabilir nasil boyle kesin konusmus die

Tabiki kesin konuşmamalı bende 5. Haftamda kese gördüm içinde birşey göremiyordu doktor 6. Haftada gittim gördük şükür.

Kızlar ben çok tedirginim sanki buda ilk gebeligimdeki gibi olucak saniyorim o zamanda gitmisdim kalp atisi olmadi bebek gorunmisdi sonradan kayboldi. Kalp atışı olmayan gebeliklerin hangi belirtileri oluyor boyle biseu yasayan oldumu aranızda çok takılıyorum kendimi yiprattim icim icimi yiyor

Yapılıyor canım doktorum kendisi dedi hiç burda yaptırıp birsuru para verme aynı testler sağlık ocağında yaptır dedi
Bence her sağlık ocağında yapılmıyor maalesef bu testlerin hepsi rubella ve toksoplazma gibi bizimkinde yapilmiyormus

Ben de her an adet olacakmis gibiyim. Gidip gelip lavaboya kontrol ediyorm oldum galiba die. Sanrm akisina birakmak randevu gunlerini bekleyip tadini cikarmak gerekio

Gerçek mi benim de kötüydü antibiyotikle ayağa kalktım bir daha aklımda olsun çok sık tonsilit farenjit oluyorum ben de teşekkürler

Ben de her an adet olacakmis gibiyim. Gidip gelip lavaboya kontrol ediyorm oldum galiba die. Sanrm akisina birakmak randevu gunlerini bekleyip tadini cikarmak gerekio
Bende ilk gebeliğimde ilk 6 ay boyunca hamile olduğuma inanmıyordum çünkü karnım yoktu sürekli zayıfladım ve bebeğin hareketlerini anlamıyordum anne olmak iste kaybetme korkusu falan insanı etkiliyor o yüzden bunda daha dr gitmedim ve az kontrole gitmeyi düşünüyorum

Bu arada taşınacak arkadaşlara treni tavsiye ederim. Biz yataklıda sürekli gidiyoruz dinlemiyorsun ayağını uzat istediğin kıyafeti giy çok güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…