- 19 Haziran 2023
- 265
- 378
Sağlık ocağı ertesi gün öğleden sonraya sonuca gel diyor canım. Doktorum görmeden e nabızıma düşmemişti benimdeHimm. Yani kadin doguma ptesi gidecm tahliller olmadan gidecem o zamn ben o saate kadr cikar die dusundm.
Peki saglkocaginda olmayanlar hangileriydi onlari da kadin dguma gidrken yaptirayim.sonra ozele gidince hepsini toplu gosteririmSağlık ocağı ertesi gün öğleden sonraya sonuca gel diyor canım. Doktorum görmeden e nabızıma düşmemişti benimde
Amin bol bol dua ediyorumBen de çok istiyorum hayırlısıyla gelsin kiz bebislerimiz inşallah
İdrar kültürü yapıldı. Ağızdan alınacak tüm ilaçlara dirençli çıktı. Desefin 1 gram kullandım 3 gün kas içine. Şu anda da randevu aldım, bayram tatilinin bitmesini bekliyorum. Eğer geçmezse ağızdan sana vereceklerime dirençli olduğu için, yatış vericem dedi. İnşaallah geçmiştir. Ama idrar kültürü yaptırmadan antibiyotigi içme boşu boşuna içmiş olabilirsin bakteri o antibiyotige dirençli ise. Size de çok geçmiş olsunSelamlar bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5+5im ben de. Nasıl bir tedavi izlendi ve geçmiştir inşallah
Çok ayrıntılı bilemiyorum benim sağlık ocağında beta değerime baktılar yalnızca doktor kabaydı ağrın sancın var mı bu zamanlar tam düşük zamanları demişti çok üzülmüştüm. Ertesi günde tebrik ederim bir kadın doğuma git dedi daha fazla muhatap olmak istemedim. Özelde istedi doktor birçok tahlil bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misinizPeki saglkocaginda olmayanlar hangileriydi onlari da kadin dguma gidrken yaptirayim.sonra ozele gidince hepsini toplu gosteririm
Evet bende ilk anne yanına koyucam beşiği sonra ayrı odası olir inşallah. Bence alışır bir muddet sonra sizde ayri yatirmaya calisin bilemiyorum benim ilk cocugum olucak ben olsam napardım hiç bilemedim.Odaya heveslenmekte haklısınız ama doğar doğmaz odasında yatiramiyor insan, sonrasında da emzirme vs zor oluyor bebek odası yatak odasında mekik dokumak, ben oğlumu 4 aylık olana kadar yatak odasında sepet beşikte yatirmistim sonrasında sepet beşik küçük geldi rahat edemedi, o kadar küçük bir yatak odasiydi ki o evimizde başka bir beşik falan sığmazdi odaya gir ikinci adımda yatağa ulaşıyorsun o kadar küçük bir odaydi, yanımda da yatırmaya güvenemedim bir yerine basarim bişey olur diye, 4 aylıkken odasına geçirdim ama aşırı zordu, ben çocuğun odasında tekli koltukta sabahliyordum, sürekli uyandığı için, bir sene civarı odasında uyudu sonra yanımıza kaynak yaptıdaha da nasıl alışır bilmiyorum odasına kardeş de geliyor
Ben tahlilleri saglkocaginda yaptnz sandm. Doktor da kabaymis yani yuhh. Oyle de denmezÇok ayrıntılı bilemiyorum benim sağlık ocağında beta değerime baktılar yalnızca doktor kabaydı ağrın sancın var mı bu zamanlar tam düşük zamanları demişti çok üzülmüştüm. Ertesi günde tebrik ederim bir kadın doğuma git dedi daha fazla muhatap olmak istemedim. Özelde istedi doktor birçok tahlil bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Çok kafama taktım ertesi güne randevu buldum hemen. Bazı doktorların hisleri çekiliyor maalesef. Karşısındaki insanların duyguları umrunda olmuyorBen tahlilleri saglkocaginda yaptnz sandm. Doktor da kabaymis yani yuhh. Oyle de denmez
Ay gerçekten mi insallah öyledirYerleşmedir canım yerleşme o haftalardada oluyor
Benm de ill gebeligimde 6. Haftamda gittim. Doktor kese var bebek yok. Dusuk olacak dedi. 8. Haftaya kadr tabi benle esim agla agla. Neyse gittk baska doktora bebegi gorduk agladk falan beklemiyorz cunku. Sonra doktor dedi yani gec dollenme olabilir nasil boyle kesin konusmus dieÇok kafama taktım ertesi güne randevu buldum hemen. Bazı doktorların hisleri çekiliyor maalesef. Karşısındaki insanların duyguları umrunda olmuyor
Tabiki kesin konuşmamalı bende 5. Haftamda kese gördüm içinde birşey göremiyordu doktor 6. Haftada gittim gördük şükür.Benm de ill gebeligimde 6. Haftamda gittim. Doktor kese var bebek yok. Dusuk olacak dedi. 8. Haftaya kadr tabi benle esim agla agla. Neyse gittk baska doktora bebegi gorduk agladk falan beklemiyorz cunku. Sonra doktor dedi yani gec dollenme olabilir nasil boyle kesin konusmus die
Bence her sağlık ocağında yapılmıyor maalesef bu testlerin hepsi rubella ve toksoplazma gibi bizimkinde yapilmiyormusYapılıyor canım doktorum kendisi dedi hiç burda yaptırıp birsuru para verme aynı testler sağlık ocağında yaptır dedi
Felaketim şimdiden 5 aylık gibiyim özellikle akşamlarıKızlar benim aşırı bi şişkinlipim var sizde de varmı
Ben de her an adet olacakmis gibiyim. Gidip gelip lavaboya kontrol ediyorm oldum galiba die. Sanrm akisina birakmak randevu gunlerini bekleyip tadini cikarmak gerekioKızlar ben çok tedirginim sanki buda ilk gebeligimdeki gibi olucak saniyorim o zamanda gitmisdim kalp atisi olmadi bebek gorunmisdi sonradan kayboldi. Kalp atışı olmayan gebeliklerin hangi belirtileri oluyor boyle biseu yasayan oldumu aranızda çok takılıyorum kendimi yiprattim icim icimi yiyor
Bugun pantolon almaya ciktm. 5 tane denedm hic biri olmadi. Karnim hep sis. Saka gibi ainrm bozldu ciktmKızlar benim aşırı bi şişkinlipim var sizde de varmı
Gerçek mi benim de kötüydü antibiyotikle ayağa kalktım bir daha aklımda olsun çok sık tonsilit farenjit oluyorum ben de teşekkürlerHaftasonu benim de boğazım ağrıdı ve beyaz beyaz olmuştu tonsilit dedi doktor antibiyotik yazdı ama almadım, karadut onermisti arkadaşlarım, akşam yedim sabaha bir tane bile beyazlık kalmamıştı kızlar aklınızda bulunsun ve şuan tam mevsimi iken buzluğa atin
Bende ilk gebeliğimde ilk 6 ay boyunca hamile olduğuma inanmıyordum çünkü karnım yoktu sürekli zayıfladım ve bebeğin hareketlerini anlamıyordumBen de her an adet olacakmis gibiyim. Gidip gelip lavaboya kontrol ediyorm oldum galiba die. Sanrm akisina birakmak randevu gunlerini bekleyip tadini cikarmak gerekio
Az geldi ama demi bidaha geldimiAy gerçekten mi insallah öyledirBayram olmasa giderdim hemen doktora şimdi doktor bulmakta zor