Kaçıncı haftasindasinkızlar herkese iyi bayramlar az önce cok az ne pembe nede kahverengi beyaz karısık o tarz bir akıntım gelmis cok az sildiğimde tekrarı olmadı herhangi bir problem yoktur dimi
6+4 teyimKaçıncı haftasindasin
Kiz istiyorm ben de bir oglm var.Kızlar tabi ki öncelikle sağlıkla doğsunlar cinsiyet önemli değil ama içinizden geçen ne?ben erkek gibi hissediyorum . Oğlan annesi olmayı daha yakın görüyorum kendime. Ya sizzz?
Yerlesme mi acaba ilk haftalardamisin diye merak ettim de. Bu zamanı bilemiycem.6+4 teyim
Yerleşmedir canım yerleşme o haftalardada oluyor6+4 teyim
Benim dememin kasılmayla tam alakası yok. Bu zamanda idrar testi olur mu hiç? Kan testi yaptırın ki kesin sonuç olsun. Ben aile hekimliğinden bahsetmedim doktor derken. Kadın hastalıkları ve doğum doktorundan bahsediyorum.Idrar testiyle takp edip koyulasmasina bakiyorm. Bayram bitince saglkocagina gidecdm. Adetim vir gun geckti sadece. Siz neden dolayi dedinz acaba. Kaslmanin skntisi olmaz dimi
Odaya heveslenmekte haklısınız ama doğar doğmaz odasında yatiramiyor insan, sonrasında da emzirme vs zor oluyor bebek odası yatak odasında mekik dokumak, ben oğlumu 4 aylık olana kadar yatak odasında sepet beşikte yatirmistim sonrasında sepet beşik küçük geldi rahat edemedi, o kadar küçük bir yatak odasiydi ki o evimizde başka bir beşik falan sığmazdi odaya gir ikinci adımda yatağa ulaşıyorsun o kadar küçük bir odaydi, yanımda da yatırmaya güvenemedim bir yerine basarim bişey olur diye, 4 aylıkken odasına geçirdim ama aşırı zordu, ben çocuğun odasında tekli koltukta sabahliyordum, sürekli uyandığı için, bir sene civarı odasında uyudu sonra yanımıza kaynak yaptıBizde oda yok kendi odamıza bebek köşesi yapıcam inşallah 1-2 yıla tanışınıcaz o zaman ayrı odası olur inşallah bebişin
Doktorumun istediği testler bunlarBir de doktorunuz sizdrn hangi testleri istedi. Onden saglkocaginda yaptiraym hastane pahali olur
Yapılıyor canım doktorum kendisi dedi hiç burda yaptırıp birsuru para verme aynı testler sağlık ocağında yaptır dediSağlık ocağında yapılıyor mu bu tetkikler emin degilim açıkçası
Randevu aldk da 3 temmuzdu en erken. Benm kimyasallrim oluyor o yuzden adetin birkac gun gecmesini bekleyecz daha dun adet gunumdu. Zaten tutunmazsa gidip gelip umutlanip uzulmenin anlami yok. Esime soylemedm bile daha. Birkac gun gecsin adetim kan testine gidecm sonra da kadin dogum.Benim dememin kasılmayla tam alakası yok. Bu zamanda idrar testi olur mu hiç? Kan testi yaptırın ki kesin sonuç olsun. Ben aile hekimliğinden bahsetmedim doktor derken. Kadın hastalıkları ve doğum doktorundan bahsediyorum.
E nabızdan gördü kendisi canımYani ilk keseyi gormeye gittiginde goturdn yaninda testleri dimi.
Aynen ordan gorur. Bakalm ptesiyi bekliyorm ben de sabah kan testine ogleden sonra kadin doguma gidecm. Kan testi ne zamn cikar acaba saglik ocagindaE nabızdan gördü kendisi canım
Haftasonu benim de boğazım ağrıdı ve beyaz beyaz olmuştu tonsilit dedi doktor antibiyotik yazdı ama almadım, karadut onermisti arkadaşlarım, akşam yedim sabaha bir tane bile beyazlık kalmamıştı kızlar aklınızda bulunsun ve şuan tam mevsimi iken buzluğa atin2 gün bende bogaz ağrısı çektim soğuk meyve yemiştim ona bağladım. Ağrımaya başlayınca boğazıma tülbent bağladım bugun çıkarttım düzelmiş şükür. Fakat bugün de tansiyon düşüklüğü yaşıyorum. İlk kimyasal yaşadığımda bayılmıştim. Simdi o korku sardı içimi.
Bunlardan bazilarini saglkocagi yapmiyordu sanki ilk gebeligimnden oyle hatrliyorm onu da kadin dogumda yapip ozele iyle gidecem ben de bu sefer tecrubeliyimYapılıyor canım doktorum kendisi dedi hiç burda yaptırıp birsuru para verme aynı testler sağlık ocağında yaptır dedi
Ben kadın doğuma muayene olduktan sonra doktorum acilden de tansiyon baktır, güzel derse gidebilirsin sorun var derse tekrar yanıma gel dedi, tansiyonum 9-5 çıktı, hemşire dedi ki gebelik var sanırım gayet iyi tansiyonunuz gidebilirsinizAslinda ölçmek hic aklıma gelmedi. Bi ayda içim gecti tuzluğu diktim kafama. O anda da ter boşalttım. 10 dk kadar bayilacakmiyim acaba diye kaldım yerde. Sonra kayinvldem geldi saolsun. 10_6 civanda sabitlendi. Arada tuzluyorum kendimi. Sende dikkat et kendine
Benm de gecen gebeligimde ilk aydan son aya kadr tansiyonum 9-5 ti doktor diodu cok tuha dusuk devamli bu sekilde dikkat et diyordu. Cok sukur bisi olmadi. Simdi de tansiyonum cok dusuyor demekki benm gebeliklerde tansiyon yerlerdeBen kadın doğuma muayene olduktan sonra doktorum acilden de tansiyon baktır, güzel derse gidebilirsin sorun var derse tekrar yanıma gel dedi, tansiyonum 9-5 çıktı, hemşire dedi ki gebelik var sanırım gayet iyi tansiyonunuz gidebilirsiniz
Bence Salı öğleden sonraya al e nabıza geç düşüyorAynen ordan gorur. Bakalm ptesiyi bekliyorm ben de sabah kan testine ogleden sonra kadin doguma gidecm. Kan testi ne zamn cikar acaba saglik ocaginda
Himm. Yani kadin doguma ptesi gidecm tahliller olmadan gidecem o zamn ben o saate kadr cikar die dusundm.Bence Salı öğleden sonraya al e nabıza geç düşüyor
Evet anlık şiddetli bir ağrı bir süre kıpırdayamıyorum tekrar yaşadıkça normalleşti artık devam ediyorum hayatıma. Küçük ayrıntılara takılmamaya çalışıyorum. Farkettim ki sürekli düşünerek zorlaştırıyoruzAgri oluyor dimi. Kipirdayamadan kaliyorsn agri gecene kadr. Doktorunuz oyle demisse rahatladm acikcasi.