2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kizlar bir sey soracam. Biraz once uzanirken kasiklarima dogru ani harekekt yaptm. Sag yumurtaligimin orda siddetli bir agri kramp oldu bir sey olmus mudur yaaa

Bisey olmamıştır kas kasılmasıdır ani hareketse evham yapma canım bende de oluyor bazen
Hicbir sizi agrm kaslmam yok benm. Yani testlerden olmasa hafif de bulanti asla hamileyim demem. Ama aniden bacagimi cektigim gibi oyle siddetli agridiki kipirdayamadm bir sure

Hicbir sizi agrm kaslmam yok benm. Yani testlerden olmasa hafif de bulanti asla hamileyim demem. Ama aniden bacagimi cektigim gibi oyle siddetli agridiki kipirdayamadm bir sure
Tekrarlarsa Kontrole gittiğinizde doktorunuza bu kramplardan bahsedin doktorunuz magnezyum baslayabilir

Bence bir an evvel doktora gitmelisiniz. Kasilmadan dolayı demiyorum.
Idrar testiyle takp edip koyulasmasina bakiyorm. Bayram bitince saglkocagina gidecdm. Adetim vir gun geckti sadece. Siz neden dolayi dedinz acaba. Kaslmanin skntisi olmaz dimi

Selamlar bende de idrar yolu enfeksiyonu çıktı 5+5im ben de. Nasıl bir tedavi izlendi ve geçmiştir inşallah

Nakliyeciler halledecek işin çoğunu. Anneler de gelecek bizimle hatta babam da olacak onlar varken bana pek gerek kalmaz gibi.
inşallah bebişim kurulu düzene sağ sağlam gelsin anneler halleder zaten ufak tefek işleri diye düşünüyorum.

Kızlar tabi ki öncelikle sağlıkla doğsunlar cinsiyet önemli değil ama içinizden geçen ne? ben erkek gibi hissediyorum . Oğlan annesi olmayı daha yakın görüyorum kendime. Ya sizzz?

Kızlar tabi ki öncelikle sağlıkla doğsunlar cinsiyet önemli değil ama içinizden geçen ne? ben erkek gibi hissediyorum . Oğlan annesi olmayı daha yakın görüyorum kendime. Ya sizzz?
hep kızım demeye gidiyor dilim ya sanki kız gibi hissediyorum ben de

Benim hiç tahminim yok. Sanki hangisi söylesem diğeri incinecek gibi geliyo dilim varmıyor.

kızlar herkese iyi bayramlar az önce cok az ne pembe nede kahverengi beyaz karısık o tarz bir akıntım gelmis cok az sildiğimde tekrarı olmadı herhangi bir problem yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…