2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Benim de tam tersi bebek görünce yada sesini duyunca uyumak istiyorum çünkü doğduktan sonra uyku olmuyor bende önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gitcem sonra Allah'ın izniyle düşük tehlikesi biterse başlasın tatil bu arada ben dün bayram temizliği yaptım mecbur kasıklarım belim çok ağrıyor

Keşke yapmasaydınız doktorum bana ağır iş yapma istirahet et dedi. Kendinizi yormasaydiniz keşke

Günlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisi
Evet ben de ped kullanmıyorum günlük 1-2 kez çamaşır değiştiriyorum. Zaten vajinal floramız değişiyor enfeksiyona mantara yatkınlık artıyor sadece suyla yıkayın o bölgeyi ve ped kullanmayın

Evet ben de ped kullanmıyorum günlük 1-2 kez çamaşır değiştiriyorum. Zaten vajinal floramız değişiyor enfeksiyona mantara yatkınlık artıyor sadece suyla yıkayın o bölgeyi ve ped kullanmayın
Ben hayatim boyunca hiç kullanmadım yakın çevremde kullanlarda hep sorun yaşadı. Adet olduğumda bile biraz fazla uzasa döngüm mahfederdi beni. Beyaz pamuklu çamaşır en sagliklisi at 90 dereceye mis gibi ohhh
Ben tedavi aşamasında bile yanımda çamaşır taşıdım ve normalde antibiyotik kullanılması gereken dönemde kullanmayı tercih etmedim doktorum da zorlamadi bu konuda şükür. sorun yaşamadım elhamdülillah

Ay ne guzel tebrik ederim. Kaçıncl haftada duydunuz? Beni doktorum 10temmuz cagirip. Meraktan bekleyemiyorum. 8hafta olucam o zaman
7+1 de duydum cok şükür sizde duyarsanız o vakte kadar hatta söyle yapabilirsin ben ilk acile gittim orda sadece kalbin atışlarını gösterdi ama dinleyemedim bende kalktım özele gittim

Kızlar ben perinatologa gittiğim için direk
Bana 11. Haftada yanıma gel dedi (ense kalınlığı bakmak için ) kan tahlillerime baktı
Bir de kadin doğumcu da takipli ol dedi ona da 9. Haftada gitsen yeter dedi ama benim arkadaşım var diye dayanamam o kadar bu cuma yine bi kadın doğumcuya gideceğim ama perinatolog hocaya 11. Hafta gideceğim tabi açık pembe renkli kanaman olursa erken başvur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…