Himm ben başlangıç diye bliodum ok ozmn son adet tarihim 1 inde baslamisti evet 6 sında bitmişti osekildryse doğru oluyor hayırlısı diyelim*)Sat son adet tarihi
Bat beklenen adet tarihi demek oluyor sizin sat 1 Mayıs
Benim de tam tersi bebek görünce yada sesini duyunca uyumak istiyorum çünkü doğduktan sonra uyku olmuyorBen de keseyi gördüm bayramdan sonra çağırdı kalp için doktor ama eşim de ondan sonraki hafta mı gitsek iyice her şeyi netleşir diyor aslında o da mantıklı ama pek dayanamam gibimuhtemelen 6-7 Temmuz gibi gider duyarız kalbi inşallah yerim onun minik kalbini ben minik mercimeğim benimmm.. bu aralar çok bebek sevesim var da
Bana 15 gün sonra gel sonra aylık rutinlere başlarız dediKızlar kalp atınısı duyduktan sonra doktorunuz bidahaki randevuyu ne zamana verdi
Bugün duydukbayramdan sonra gelin dedi
Ay ne guzel tebrik ederim. Kaçıncl haftada duydunuz? Beni doktorum 10temmuz cagirip. Meraktan bekleyemiyorum. 8hafta olucam o zamanKızlar bugün kalp atışını duydum cok şükür Rabbim e İnsaAllah hepimiz duyarız sağlıklı gebelik yaşarız 4 Temmuz kontrol amaçlı tekrar gideceğim
Keşke yapmasaydınız doktorum bana ağır iş yapma istirahet et dedi. Kendinizi yormasaydiniz keşkeBenim de tam tersi bebek görünce yada sesini duyunca uyumak istiyorum çünkü doğduktan sonra uyku olmuyorbende önümüzdeki hafta kalp atışını duymaya gitcem sonra Allah'ın izniyle düşük tehlikesi biterse başlasın tatil bu arada ben dün bayram temizliği yaptım mecbur kasıklarım belim çok ağrıyor
Günlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisiKızlar bişey sorucam sarı akıntısı olan varmı benim gunluk pedime sarı akıntı deymiş oluyor her gun neden acaba? Çok az ama
Evet ben de ped kullanmıyorum günlük 1-2 kez çamaşır değiştiriyorum. Zaten vajinal floramız değişiyor enfeksiyona mantara yatkınlık artıyor sadece suyla yıkayın o bölgeyi ve ped kullanmayınGünlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisi
Bende kalın peçete ile sürekli değiştiriyorum, ped ıslak kalıyor sağlıklı olmaz dediğin gibi..Günlük pedler hava almaya engeller ve enfeksiyona zemin hazırlar günlük çamaşır değişimi en sagliklisi
İnşallah canimmm, aminnnŞanslı olan tarafız sanırım umarım hepimiz Sağlıklı bir gebelik geçiririz
Ben hayatim boyunca hiç kullanmadım yakın çevremde kullanlarda hep sorun yaşadı. Adet olduğumda bile biraz fazla uzasa döngüm mahfederdi beni. Beyaz pamuklu çamaşır en sagliklisi at 90 dereceye mis gibi ohhhEvet ben de ped kullanmıyorum günlük 1-2 kez çamaşır değiştiriyorum. Zaten vajinal floramız değişiyor enfeksiyona mantara yatkınlık artıyor sadece suyla yıkayın o bölgeyi ve ped kullanmayın
Peçete de olabilir fakat pamuklu iç çamaşırı ve değişimi yapmaya özen gösterin.Bende kalın peçete ile sürekli değiştiriyorum, ped ıslak kalıyor sağlıklı olmaz dediğin gibi..
Ya da iç çamaşırı sürekli degsitirmek
7+1 de duydum cok şükür sizde duyarsanız o vakte kadar hatta söyle yapabilirsin ben ilk acile gittim orda sadece kalbin atışlarını gösterdi ama dinleyemedim bende kalktım özele gittimAy ne guzel tebrik ederim. Kaçıncl haftada duydunuz? Beni doktorum 10temmuz cagirip. Meraktan bekleyemiyorum. 8hafta olucam o zaman
Evet iç çamaşırıni da sürekli değiştiriyorum namaz kildigim için temiz olsun diye hemde ıslaklık olmasın diyePeçete de olabilir fakat pamuklu iç çamaşırı ve değişimi yapmaya özen gösterin.
Cok guzel hareketler bunlarEvet iç çamaşırıni da sürekli değiştiriyorum namaz kildigim için temiz olsun diye hemde ıslaklık olmasın diye
Kizlar kalp kese 6+2Kızlar yarın sabah 9 da doktora gidiyorum, siz de dua edin hayırlı haberler alayım inşallah
Ama ben mecburdum yapacak kimsem yok benim iş yapmamam lazım di bol bol uzanmam lazım ama fırsat yokKeşke yapmasaydınız doktorum bana ağır iş yapma istirahet et dedi. Kendinizi yormasaydiniz keşke