Bildiğin hap canım yumuşak kapsül yazıyor aynı şeyi bazı doktorlar alttan kullanın diyor bazıları ağızdan, ben de fitil gibi mi ben mi bilmiyorum demiştim ilkinde ama aynı hapKızlar normal progestan hapı alltan vajinal olarak kukkandınız demi.Yoksa ayrı fitil gibi miydi sizinki
Asıl.bu çok güzel benceNe güzel herkes dr gitmiş ben daha hiç gitmedim zaten hamileliğimi de tesadüfü öğrendim
İlk çocukta aşırı stres yaşamıştım kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorumAsıl.bu çok güzel bence
Anladım canım.normal hap o zaman.kimi yutarak kimi fitil gibi alıyor.bayağı da minik umarım yapabilirimBildiğin hap canım yumuşak kapsül yazıyor aynı şeyi bazı doktorlar alttan kullanın diyor bazıları ağızdan, ben de fitil gibi mi ben mi bilmiyorum demiştim ilkinde ama aynı hap
Doktor öyle bisey demedi sadece boş gebelik ya da dış gebelik değil haftaya gel kalp atışını duyalım dedi okuyunca yazılarda bende oyle bisey gözükmüyor ultrasonda da sadece kesenin içinde kararti vardi biraz modum düştü bende bisey gözükmüyor diyeYaa ne güzelyolk kesesini de gördünüz mü siz de
Boş gebelik değil dediyse o görmüştür merak etmeDoktor öyle bisey demedi sadece boş gebelik ya da dış gebelik değil haftaya gel kalp atışını duyalım dedi okuyunca yazılarda bende oyle bisey gözükmüyor ultrasonda da sadece kesenin içinde kararti vardi biraz modum düştü bende bisey gözükmüyor diye
Bana kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi neden acabaDoktor öyle bisey demedi sadece boş gebelik ya da dış gebelik değil haftaya gel kalp atışını duyalım dedi okuyunca yazılarda bende oyle bisey gözükmüyor ultrasonda da sadece kesenin içinde kararti vardi biraz modum düştü bende bisey gözükmüyor diye
O zaman sakin olayım rabbim sagliklica herkese 9 ay geçirmeyi nasip etsin ben biraz panik bi insanım bayram sonu hemen destek icin bi psikolok bulucam yoksa bu stresle gerçekten 9 ayda eriyip biterimBoş gebelik değil dediyse o görmüştür merak etme
Ben özele gittim doktor 10 gün içinde tekrar ücret ödenmediği için cagirdi belki görünür ihtimali ile olmazsa belki bidaha gitmem gerekirBana kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi neden acaba
Mümkün olduğu kadar ileri ittir canımAnladım canım.normal hap o zaman.kimi yutarak kimi fitil gibi alıyor.bayağı da minik umarım yapabilirim
En güzeli canım..İlk çocukta aşırı stres yaşamıştım kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorum
Evet haklısın bunu bende yapayım. 10 gün hakkım var o zaman gideyimBen özele gittim doktor 10 gün içinde tekrar ücret ödenmediği için cagirdi belki görünür ihtimali ile olmazsa belki bidaha gitmem gerekir
Elinle ileriye ittirerek kullanırsın.Anladım canım.normal hap o zaman.kimi yutarak kimi fitil gibi alıyor.bayağı da minik umarım yapabilirim
Aa öylemi süpermişElinle ileriye ittirerek kullanırsın.
200luk daha büyük o zor ilerliyor
ben de litinius fitil kullanıyorum aparatı vardı ama kanama yaşadım korktum elimle ittiriyorumAa öylemi süpermiş
Muhtemelen ayda bir gitcez artık tabi yakın takip gerektiren bir durum, kanama, kese arkası kanama vs durumları yoksaKızlar kalp atınısı duyduktan sonra doktorunuz bidahaki randevuyu ne zamana verdi