2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Kızlar normal progestan hapı alltan vajinal olarak kukkandınız demi.Yoksa ayrı fitil gibi miydi sizinki
Bildiğin hap canım yumuşak kapsül yazıyor aynı şeyi bazı doktorlar alttan kullanın diyor bazıları ağızdan, ben de fitil gibi mi ben mi bilmiyorum demiştim ilkinde ama aynı hap

Bildiğin hap canım yumuşak kapsül yazıyor aynı şeyi bazı doktorlar alttan kullanın diyor bazıları ağızdan, ben de fitil gibi mi ben mi bilmiyorum demiştim ilkinde ama aynı hap
Anladım canım.normal hap o zaman.kimi yutarak kimi fitil gibi alıyor.bayağı da minik umarım yapabilirim

Yaa ne güzel yolk kesesini de gördünüz mü siz de
Doktor öyle bisey demedi sadece boş gebelik ya da dış gebelik değil haftaya gel kalp atışını duyalım dedi okuyunca yazılarda bende oyle bisey gözükmüyor ultrasonda da sadece kesenin içinde kararti vardi biraz modum düştü bende bisey gözükmüyor diye

Boş gebelik değil dediyse o görmüştür merak etme

Bana kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi neden acaba

İlk çocukta aşırı stres yaşamıştım kalp atışını duyacağım zaman gitmek istiyorum
En güzeli canım..
Sakin olmak aslında ,
Benim kayıplarım olunca baya endişeliyim ama dua edip içimi ferah tutmaya çalışıyorum sağlıkla.kucagimiza almayı nasip etsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…