2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Benim goğüslerimde oyleydi amma şimdi azaldi artik

Kızlar benim alerjim inanılmaz artti, burnum tıkalı, boğazım kaşıniyor ve sürekli hapsırıyorum. Bi gece acile gidecek kadar oldum. Doktor ilac kullanma dedi ama ilac veren doktorlar da var. Ne yapacam hic bilmiyorum?

Arkadaşlar
Kızlar benim alerjim inanılmaz artti, burnum tıkalı, boğazım kaşıniyor ve sürekli hapsırıyorum. Bi gece acile gidecek kadar oldum. Doktor ilac kullanma dedi ama ilac veren doktorlar da var. Ne yapacam hic bilmiyorum?
bu kararı sanırım alerji doktorları veriyormuş canım olmadı kulak burun boğaz doktoruna görün onlar sevkini yapar alerji kliniğine çünkü hamilelerin kullanabildiği alerji ilaçları var

Koku hassasiyeti bende de baya var ama bulantım ve kusmam yok

Kızlar 5+3 üçüzlere gebeyim, benim sorunum psikolojik. Dün akşam eşim sosyal medya kıskançlığı yaptı, büyük bir kavga ettik. Gece ağladım bayağı. Sabah damağım şişmiş ve üst düş etlerim çekilmiş gibi uyandım. Aşırı halsiz ve yorgunum. Gün içinde de bir saat uyudum ama başım ağrıyor. Ben ne yapacağım? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Maalesef normal canim üst aşaması eşinin kokusu bile keskin gelecek bir noktadan sonra 12 13 haftalarda geçiyor ama inşallah senin daha erken biter

Kızlar mrb,ben de bugün doktora gittim tsh cuma 3 buçuk çıkınca randevu almıştım bugüne doktor değeri normal buldu yine tahlil istedi değer yüksek çıkarsa endokrine sevk edeceğim dedi yarın çıkacak sonuçlar 5+1 deyiz minnacık bir kese gördük doktor hersey normal bu haftada olması gerektiği gibi dedi iki hafta sonra hem kalp atışını duyabilecegimizi hem de bebeği görebileceğimizi söyledi

Öncelikle Allah bağışlasın şuan hamilelik döneminde olduğun için her şeye aglaman normal herşeye sinirlenmende normal üzülme dicem ama olmicak biliyorum çünkü istemesen de kafaya takacaksin çünkü bende senin gibiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…