- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Merhaba tek mesajda yazarsanız eklemem daha kolay olur6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil
Vajinal mi yoksa karından mı baktı :)
Ayyy nasıldı var mı fotosu verdi mi doktor alttan baktı dimi kuzummm göstermiş kendini minnosumuz şükür
Ayyy nasıldı var mı fotosu verdi mi doktor alttan baktı dimi kuzummm göstermiş kendini minnosumuz şükür
Vajinal mi yoksa karından mı baktı :)
MaşallahCanım alttan bakar saniyordum ama karından baktı şak diye de gördübu sefer farklı bi doktora göründüm ultrason cihazımi iyiydi bilmem söyledim de cuma günü vajinal bakıldığını ama henüz gözükmediğini doktor p.tesi tekrar baktır dedi dedim ama direk karından baktı daha iyi de oldu öbürü o koltuğa geçince beni geriyor
Eki Görüntüle 3265891
Maşallah kaçıncı haftadasınızMaşallahBana alttan baktı yolk kesesi bile azıcık görünüyordu beyaz beyaz baya netti kese . Özele gittim, cihazı da baya iyiydi . Çok şükür. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi yani 7.haftaya denk geliyor
Karında ağırlık gibiÖne eğilince farklı bir his oluyor mu sizde de
4+6 şuanMaşallah kaçıncı haftadasınızbana 6.hafta herhangi bir gün gel kalp atışına bakalım dedi
7. Haftaya giriyorum benimki 2 gündür başladıBulantılarınız kaçıncı haftada başladı ben şuan 4+6yım henüz bulantı falan yaşamadım
Evet özellikle yüz üstü yatınca oluyor bendeKarında ağırlık gibi
Oluyor basınç gibi hissediyorumÖne eğilince farklı bir his oluyor mu sizde de
Ya çok sevindim canım ben cuma verdim işte 430 du doktora attım bayramdan sonra görüşelim demiş acaba gitsem görür müydüm bende. Sağlıkla kucağına al