2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
6 Mayıs sat . Şuan 8+2 cinsiyet belli değil

Canım endişelenme , kahverengi lekelenme olabilir diyorlar ama rengi kırmızıya dönünce sıkıntı diye biliyorum

Kızlar bugün tam 6 haftalık oldum ama ne mide bulantısı ne başka bir şey var normal mi sizce yaaa geçen hafta keseyi gördüm ama içi henüz dolmamıştı bayramdan sonraya çağırdı doktor

Zencefil çayı iyi geliyordu yanlış hatırlamıyorsam sakıncsıda yok gebelikte

Kızlar bugün tam 6 haftalık oldum ama ne mide bulantısı ne başka bir şey var normal mi sizce yaaa geçen hafta keseyi gördüm ama içi henüz dolmamıştı bayramdan sonraya çağırdı doktor
Merhaba çok normal hiç bir belirti göstermeyen gebelikler de oluyor gayet normal. Ben de dün keseyi gördüm bayramdan sonra çağırdı beni de doktor. Allahım inşallah sizlere de bana da kalp atışlarını duymayı nasip eder:)

Amin inşallah bende bekliyorum sabırsızlıkla Allahım Sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimize

Canım normal, benimde mide bualntim yok..
Sadece bir boşluk hissi var midemde .bende 6haftalik oldum

Beni de kaydeder misiniz
Yaş 27
Sat 23.05.2023
İlk bebeğim
Şuan 4+6 günlük bebeğim keseyi gördük bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…