2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    312
Bende transfer olduktan 1 hafta sonra şişlik hissiyle başladım gittikçe şişti karnim dediğin gibi, öyle karından sivi alma falan olmadı bol su ve protein aldım günde 5 yumurta beyazı yedim kahvaltıda düşün sonra dayanamadım test günüme 2 gün kala doktor dedi bebek varsa devam yoksa adet sökücü verelim dedi çok şükür HCG yulsek çıktı 6 gün sonra kadar da o geçti gitti çok şükür. Hatta kan verirken doktror ohss transfer sonrası oluşması güzel bı habere işaret olabilir dedi öyle de oldu. Pozitif haberi 2 gün önce öğrendim ohss yüzünden smdi geçti o çektiğimiz acılar çok şükür geçmiş olsun İstanbul da canım kendi doktorum ilgilendi başka bı yere gitmedim

Ayy senin sonra baslamiiiiis nasıl afallamissindir. Bide iyi yemek yiyebilmissin helal olsun vallahi Rabbım mukafatlandirsin her daim. Ay ben o agrilarla transfer gününe 2 gün kala eşime dedim ki yapmasak dondursak ben bi iyilessem öyle bebis yoluna girsek dedim. Esim de yok zaten son işlem kaldı doktor aksini soylemezse transfer olsun dedi ve ben onca tedavilerin aksine ilk defa olsun diye dua edemedim. Tam umudumu kesmiştim Mevlam mujdelettirdi bana elhamdülillah. Bu ohss durumu gebelikte de devam edenler olmuş. Biz şanslı taraftan olduk sanırım hamdolsun. Sen 2 gün ben 4 5 gün önce öğrendim
Kendi doktorunun olması çok iyi ben kastamonu dan ankaraya git gel yaptim. Bayram sonrası bi kere daha gidicez bebisi doktora göstermeye Rabbım o güne de erdirsin sağlıkla huzurla
Rabbım herkese hepimize doğum zamanimizi yaşamayı da nasip etsin

Canım benimmmm Allah razı olsun
Evet dimi gerçekten öyle yaşanması gerekenler yaşanıyor, nasip Rabb'im ol deyince geliyor
Aminnnnn sağlıkla gelsin inşallah nazlı kuş

Kizlar bata 2-3 gun var bugunku test bu sekilde. Tahmini beta kac olabilir. Kese icin erken degil mi

Eklentiler

• IMG_20230625_170951.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 35
Adet geçtigi zaman ne oluyor ki kimyasal şüphesi kalkıyor mu hiç bilmediğim için soruyorum
Yaniii genelde adetten bi kaç gün sonrasında normal adet gibi sökülüp düşüyor. Normal düşük gibi algılamayın ama. Sağlıksız gebelik olduğu için kimyasal deniyor. Çoğu insan yaşar sadece bazen denk gelir
Doktorların adeti 1 hafta kadar geçsin demesinin sebebide kimyasal ihtimali

Tesekkür ederim canım

Ben hiç denk gelmedim ama bazen 1-2 hafta geciktiği oldu belki de kimyasaldı sonra çok yoğun atmıştım adetle ama geri çekilme olduğu için hamilelik düşünmemiştim demek başımıza çok geliyor

Ben hiç denk gelmedim ama bazen 1-2 hafta geciktiği oldu belki de kimyasaldı sonra çok yoğun atmıştım adetle ama geri çekilme olduğu için hamilelik düşünmemiştim demek başımıza çok geliyor
Bazı kişilerde genlerde sorun olduğu için kimyasal olabiliyor ama onun dışında sağlıklı kişilerde senede 1 2 defa kimyasal olabilir. Tabi korunmasız ilişki yaşayan ve sürekli test ile takip eden kişiler bilebilir. Ard arda ve sürekli tekrarlanıyorsa mutlaka işinin ehli doktora gitmekte yarar var. Gene söyleyeyim ama çok çok sıkıntılı bi durum değil. (Okuyacaklar korku evham yapmasin)

Kızlar çok fena midem bulanıyor ya su bile içemiyorum
Diğer hamileliğimde üçüz olmasına ragmen bir kere bile bulantım olmadı o yüzden çok cahilim bu konuya lütfen bi fikir verin bana telefona bile bakamıyorum ne iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…