- 8 Aralık 2022
- 1.228
- 1.330
- 31
Bende transfer olduktan 1 hafta sonra şişlik hissiyle başladım gittikçe şişti karnim dediğin gibi, öyle karından sivi alma falan olmadı bol su ve protein aldım günde 5 yumurta beyazı yedim kahvaltıda düşün sonra dayanamadım test günüme 2 gün kala doktor dedi bebek varsa devam yoksa adet sökücü verelim dedi çok şükür HCG yulsek çıktı 6 gün sonra kadar da o geçti gitti çok şükür. Hatta kan verirken doktror ohss transfer sonrası oluşması güzel bı habere işaret olabilir dedi öyle de oldu. Pozitif haberi 2 gün önce öğrendim ohss yüzündenGebeliği ogrenmeden iki gün öncesinde şişlikler agrilar gitti hatta gebelik olmadi diye çok karalar bağladım. Doktorum ilac vermisti opu sonrasi 2 hafta kadar devam ettim. Gebeliğe rağmen ohss gitti elhamdülillah. Benim hafif düzeydeydi sadece 1 gece yattim hastahane de ama pantolonlar banada olmadi düğme fermuar açık kullandim 3 aylık gibi şişti karnımsana da çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum umarım hafif düzeydeydi seninde ? Nerde tedavi oldun hangi şehir
Yüz yıkama jelini ve şampuanı gebelikten önce de kullanıyordum çok memnunum hatta rollonunu da tavsiye ederim yves rocher nin sarı olan kokusu çok güzelKızlar yüz yıkama şampuan diş macunu da şunları buldum kızlar ne dersiniz ?
Devam ediyorsunuz hala değil mi gebelik için de uygun ?Yüz yıkama jelini ve şampuanı gebelikten önce de kullanıyordum çok memnunum hatta rollonunu da tavsiye ederim yves rocher nin sarı olan kokusu çok güzel
Evet evet mağazada sormuştum geçenlerde tekrar şampuan almaya gittiğimde rahatlıkla kullanabilirsiniz dedilerDe
Devam ediyorsunuz hala değil mi gebelik için de uygun ?
Çok teşekkür ederimEvet evet mağazada sormuştum geçenlerde tekrar şampuan almaya gittiğimde rahatlıkla kullanabilirsiniz dediler
Ayy senin sonra baslamiiiiisBende transfer olduktan 1 hafta sonra şişlik hissiyle başladım gittikçe şişti karnim dediğin gibi, öyle karından sivi alma falan olmadı bol su ve protein aldım günde 5 yumurta beyazı yedim kahvaltıda düşün sonra dayanamadım test günüme 2 gün kala doktor dedi bebek varsa devam yoksa adet sökücü verelim dedi çok şükür HCG yulsek çıktı 6 gün sonra kadar da o geçti gitti çok şükür. Hatta kan verirken doktror ohss transfer sonrası oluşması güzel bı habere işaret olabilir dedi öyle de oldu. Pozitif haberi 2 gün önce öğrendim ohss yüzündensmdi geçti o çektiğimiz acılar çok şükür geçmiş olsun İstanbul da canım kendi doktorum ilgilendi başka bı yere gitmedim
Canım benimmmm Allah razı olsunCanım çok sevindim yainş sağ salim sağlıklada kucağına alrsın nasıl nasip olacaksa o şekilde oluyo ve ne yaşanılcaksa yaşanıyo
Demek senin nasibinde böyleymiş gerçkten gelsinde hangi yoldan gelirse gelsin
500 civari yada üstü olabilir sen hiç beta vermedin mi suan sat a göre kacsinKizlar bata 2-3 gun var bugunku test bu sekilde. Tahmini beta kac olabilir. Kese icin erken degil mi
Hayr kimyasallarm oldugu icin adetimin gecmesini bekliyorm. Adetime 2-3 gun var. Adetimin 28. Gunu.500 civari yada üstü olabilir sen hiç beta vermedin mi suan sat a göre kacsin
Kimyasal benimde başıma çok geldi en doğrusunu yapiyosun. İdrar takibi mantikliHayr kimyasallarm oldugu icin adetimin gecmesini bekliyorm. Adetime 2-3 gun var. Adetimin 28. Gunu.
Adet geçtigi zaman ne oluyor ki kimyasal şüphesi kalkıyor mu hiç bilmediğim için soruyorumKimyasal benimde başıma çok geldi en doğrusunu yapiyosun. İdrar takibi mantikli
Benimde aynısıBaktim cin kız gösterdi rus erkek bakalım artık
İnşallah canımBenim de randevum yarın yazarım buraya inşallah güzel haberlerle döneriz evlerimize
Yaniii genelde adetten bi kaç gün sonrasında normal adet gibi sökülüp düşüyor. Normal düşük gibi algılamayın ama. Sağlıksız gebelik olduğu için kimyasal deniyor. Çoğu insan yaşar sadece bazen denk gelirAdet geçtigi zaman ne oluyor ki kimyasal şüphesi kalkıyor mu hiç bilmediğim için soruyorum
Tesekkür ederim canımYaniii genelde adetten bi kaç gün sonrasında normal adet gibi sökülüp düşüyor. Normal düşük gibi algılamayın ama. Sağlıksız gebelik olduğu için kimyasal deniyor. Çoğu insan yaşar sadece bazen denk gelir
Doktorların adeti 1 hafta kadar geçsin demesinin sebebide kimyasal ihtimali
Rica ederim canımTesekkür ederim canım
Ben hiç denk gelmedim ama bazen 1-2 hafta geciktiği oldu belki de kimyasaldı sonra çok yoğun atmıştım adetle ama geri çekilme olduğu için hamilelik düşünmemiştim demek başımıza çok geliyorYaniii genelde adetten bi kaç gün sonrasında normal adet gibi sökülüp düşüyor. Normal düşük gibi algılamayın ama. Sağlıksız gebelik olduğu için kimyasal deniyor. Çoğu insan yaşar sadece bazen denk gelir
Doktorların adeti 1 hafta kadar geçsin demesinin sebebide kimyasal ihtimali
Bazı kişilerde genlerde sorun olduğu için kimyasal olabiliyor ama onun dışında sağlıklı kişilerde senede 1 2 defa kimyasal olabilir. Tabi korunmasız ilişki yaşayan ve sürekli test ile takip eden kişiler bilebilir. Ard arda ve sürekli tekrarlanıyorsa mutlaka işinin ehli doktora gitmekte yarar var. Gene söyleyeyim ama çok çok sıkıntılı bi durum değil. (Okuyacaklar korku evham yapmasin)Ben hiç denk gelmedim ama bazen 1-2 hafta geciktiği oldu belki de kimyasaldı sonra çok yoğun atmıştım adetle ama geri çekilme olduğu için hamilelik düşünmemiştim demek başımıza çok geliyor