- 26 Şubat 2024
- 5.144
- 5.046
Aşırı salgın var benim çevremde de herkes hasta kovalamaca oynuyorum milletle gerçekten. Hapşurmaktan hiçbir şey olmaz merak etme yeminle deli etti bu bebeler bizi kafayı kırdık iyiceYa transfer günü boğaz ağrım başlamıştı ballı limonlu sıcak su içiyordum şimdi boğaz ağrım geçti hapşırma ve burun akıntısı çıktıbirde hapşırmaktam korkuyorum tüm vücut sarsılıyor sonuçta aynen dediğin gibi tüm tuşlara basmak lazım hiç hasta olma zamanı değil şuan yapacağım dediklerini hemen teşekkürler
Belki alerjidir polen çok hava da tüy felan o tıkamıştırYa transfer günü boğaz ağrım başlamıştı ballı limonlu sıcak su içiyordum şimdi boğaz ağrım geçti hapşırma ve burun akıntısı çıktıbirde hapşırmaktam korkuyorum tüm vücut sarsılıyor sonuçta aynen dediğin gibi tüm tuşlara basmak lazım hiç hasta olma zamanı değil şuan yapacağım dediklerini hemen teşekkürler
Alerji de olabilir bilmiyorum valla. Senin yeşil elmalı tarifi de deneyeceğim akşamaBelki alerjidir polen çok hava da tüy felan o tıkamıştır
Geçmiş olsun canım. Salgın var galiba çok dikkat etmeliyizKızlar ben de gece sıtmalandım. Yani titreme, üşüme .aklım çıktı çok sarsıldım diye. Bir şey olmaz inşallah dedim sabah. Güçlü olsun her şartta anneciğine tutunsun. Bugün de tekrar test verdim yarın çıkacak. Hayırlısı
Amin canım. Evet sıcak soğuk dengesizliği var. Tam hastalık havası. Dikkat edelim güzelim kadınlar.Geçmiş olsun canım. Salgın var galiba çok dikkat etmeliyiz
Sıkıca tutunmuştur bebişin anneciğine
Abla yeşil elmayı kabuğuyla cezveye koy yarım limonu sık kalan limonu kabuklu yıka doğra içine su koy göz kararı kaynayınca 1 tatlı kaşığı nane at 5 dk kaynasın şifa olsunAlerji de olabilir bilmiyorum valla. Senin yeşil elmalı tarifi de deneyeceğim akşama
güzel haberler alırsın inşallahKızlar merhaba. Transfer sonucu pozitif olanlara gözünüz aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende ayın 25 inde transfer oldum. Ayın 7 sinde kan vereceğim.
Çok teşekkür ederim,inşallahgüzel haberler alırsın inşallah
Pozitif sonuç alırsın inşallahKızlar merhaba. Transfer sonucu pozitif olanlara gözünüz aydın olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende ayın 25 inde transfer oldum. Ayın 7 sinde kan vereceğim.
Amin inşallah. Bu yolda Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesinPozitif sonuç alırsın inşallahkaçıncı gün embriyosu ve kaç adet transfer edilmişti ?
Kızlar tahlilim çıktı. beta 10. Gün: 32. 13.gün:80. 16.gün: 246. Bir oh çektim. İçim daha rahat. Çok şükür. Düşük başlamıştı biliyorsunuz.
Çok güzel canım maşallahKızlar tahlilim çıktı. beta 10. Gün: 32. 13.gün:80. 16.gün: 246. Bir oh çektim. İçim daha rahat. Çok şükür. Düşük başlamıştı biliyorsunuz.
Maşallah canım saglicakla ilerlesinKızlar tahlilim çıktı. beta 10. Gün: 32. 13.gün:80. 16.gün: 246. Bir oh çektim. İçim daha rahat. Çok şükür. Düşük başlamıştı biliyorsunuz.
Amin canım. Teşekkür ediyorumMaşallah canım saglicakla ilerlesin
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmalısınKızlar tekrar selam, 20 nisanda çift embriyo transfer edildi 29’unda 117, 1 mayısta 197 geldi. Artış %68 oldu. Doktorum tek test istiyor, pozitifse değer iyiyse direkt keseye çağırıyor. Dün çok kötü oldum ama bugün epey sakinledim destek olanlara çok teşekkür ederim. Sorum şu, doktorum tekrar test yaptırma perşembe gel dedi, acaba yarın da test yaptırsam mı diyorum? Değer yine %70 artarsa içim rahatlar ama az artarsa iyice stres olacağım diye endişeleniyorum. Var mı fikri olan ne yapsam sizce?
İçim hala %100 rahat değil ama daha fazla strese girmek istemiyorum dün bayılacaktım yahuKendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yapmalısın