Amin inşallah hiç beklemiyordumTebriklerrrrçok sevindim canım benim gözün aydın , sağlıkla ilerlesin inşallah
Bende sabah erken yaptım test bozuktu sanki iki cizgide silik cikti sonra tekrar yaptim daha dogrusu 3 gunden beri yapiyorum inanamıyorumKan bekliyoruz bakalım inşallah vardır belli olmaz herşey bana denk gelir belki test bozukturİlk defa çift çizgi görünce insan inanamıyor
Bütün testler yalan söylüyor olamazBende sabah erken yaptım test bozuktu sanki iki cizgide silik cikti sonra tekrar yaptim daha dogrusu 3 gunden beri yapiyorum inanamıyorum
Masallah hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende yarin yapcam testi139 çıktı sonucum
Yayla çorbası yaptım kendime bi tuzlu tuzlu iyi geldi, sen de dene bak iyi geliyorCanım ye ye sonra daha zor oluyor. Bekledikçe daha kötü bulanıyor.
Amin inşallah siiznde hayırlı olsun varMasallah hayirli olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim bende yarin yapcam testi
Tskler canım valla test yapmalara doyamıyoum evdeki testlerim bitti bugun esime diyom eczaneden bi 10 15 tane alsana diyo linde bunlarla dolaniyon yeter artik almiycamBütün testler yalan söylüyor olamazbence bebiş var , tebrikler
Çok iyi anlıyorum seni çok normal hissettiğin duyguTskler canım valla test yapmalara doyamıyoum evdeki testlerim bitti bugun esime diyom eczaneden bi 10 15 tane alsana diyo linde bunlarla dolaniyon yeter artik almiycam
Senin kaçıncı günün canım tabloda göremedim seni hayırlısı olsun bu arada var bebiş galibaTskler canım valla test yapmalara doyamıyoum evdeki testlerim bitti bugun esime diyom eczaneden bi 10 15 tane alsana diyo linde bunlarla dolaniyon yeter artik almiycam
Benim hiç birşeyim olmadı batma falan öyle kurtu kovala sen o kurt çok kötü stresten başka bişey değilKızlar ya benim dün falan hafif kasık batmalarım oluyordu ara ara ama bugün hiç olmamaya başladı ve içime bir kurt düştü
Amin tskler hepimize ins rabbim sağlıklikli salih evlatlar nasip etsinAmin inşallah siiznde hayırlı olsun var
Benim ayin 24 te taransfer oldum bugun 8 gunumSenin kaçıncı günün canım tabloda göremedim seni hayırlısı olsun bu arada var bebiş galiba
Hayırlı olsun kaçıncı gün139 çıktı sonucum
Doğru söylüyorsun ya bu kurtu kovayım ben içimden en iyisiBenim hiç birşeyim olmadı batma falan öyle kurtu kovala sen o kurt çok kötü stresten başka bişey değil
Aynıyız 8günüm 24 nisanda transfer tarihimHayırlı olsun kaçıncı gün
Amin inş en yakın zamanda sizlerede cift cizgiyi görmek nasip olsun rabbim hepimizin kucağıni doldursunÇok iyi anlıyorum seni çok normal hissettiğin duyguben transferden önce internetten aldım testleri hazırladım 15 tane test var evde ama senin için rahat etsin artık çift çizginin keyfini çıkar
darısı da bizim başımıza inşallah
AminAmin inş en yakın zamanda sizlerede cift cizgiyi görmek nasip olsun rabbim hepimizin kucağıni doldursun
Kayınvalideme dedim sağolsun o yapıp getiricek. Prilamı içtim diye mi bilmiyorum. Sabahtan beri uyuyorum.Yayla çorbası yaptım kendime bi tuzlu tuzlu iyi geldi, sen de dene bak iyi geliyor