Ben de dün kusmuştum. Çok şükür belirti diye seviniyorum. Prilama başlattı bugün hemşire beni. Su bile içemiyorumBen bebekten beri ılık suyla duş alıyorum canım bugünde ilk defa sarı su kustum bilmiyorum birşeyler oluyor ama yarın belli olur
MaşallahEki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarihi
Sağolun inşallah vardırBenimde 8. Gün testim bu şekildeydi. Hayırlı olsun canım.
İnşllahMaşallahvar tabi. Benim de 8. Gün böyle silik çıkmış.
İnşallah iyi gelir sana canım.Ben de dün kusmuştum. Çok şükür belirti diye seviniyorum. Prilama başlattı bugün hemşire beni. Su bile içemiyorum
Canım hayırlı olsun gözün aydın. çift embriyo transferi miydi ?Herkese günaydın. Dün testim çift çizgi çıkınca kan verdi akşam dayanamayıp 8.gün akşam 224.8 çıktıçok şükür ama sabaha karşı pembe renk miktarı 1 yemek kaşığı kadar akıntım, lekelenmem olmuş. Şimdi devam etmiyor sarı-kahve çok belirsiz küçük şekeler oluyor idrara çıktıkça.. Hemşire normal ilaçlarınızı kullanmaya devam edin erken test vermişsiniz sonucunuz çok güzel ama 10.günü bekleyin daha bişey yapmayın en doğru o zaman belli olacak dedi. Yaşayanlar bu tarz lekelenmeleri kaçıncı günlerinde yaşadılar? Çok korkuyorum gerçekten ne kadar normal denilse de insanın kalbi pırpır
Benim kanamam transferden 24 gün sonra oldu canım. Lekelenmeleri normal karşılıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Pıhtı ve ağrın yoksa dert etme kuzumHerkese günaydın. Dün testim çift çizgi çıkınca kan verdi akşam dayanamayıp 8.gün akşam 224.8 çıktıçok şükür ama sabaha karşı pembe renk miktarı 1 yemek kaşığı kadar akıntım, lekelenmem olmuş. Şimdi devam etmiyor sarı-kahve çok belirsiz küçük şekeler oluyor idrara çıktıkça.. Hemşire normal ilaçlarınızı kullanmaya devam edin erken test vermişsiniz sonucunuz çok güzel ama 10.günü bekleyin daha bişey yapmayın en doğru o zaman belli olacak dedi. Yaşayanlar bu tarz lekelenmeleri kaçıncı günlerinde yaşadılar? Çok korkuyorum gerçekten ne kadar normal denilse de insanın kalbi pırpır
Canım nasılsın nerelerdesin? Nasıl geçiyor hamişlik? Kalp atışını duydun mu bebişinin?Ohh sefan olsun yap tabi yaBen de arandım tarandım evde ama bulamadım hiç.Bulsam anında yaparım Bir sürü test vardı bir ara ama hepsi tek çizgi ve bolca gözyaşı eşliğinde çöpü boylamışlar demek ki.
Ben pazartesi 6+5 oluyorum uygulamaya göre.Sırf kalp atışı duyarım motivasyonuyla erteledim randevuyu zaten.Ama abarttım mı ki acabaO kadar korkuyorum ki olumsuzluklardan.Ay nolcak bizim bu halimiz
12. Gün değerim 1700 çıktı doktor 11. Haftaya kadar kalbi durmazsa tek yumurta ikizlerini alalım dediMerhabalar banada 3 embriyo transferi yapıldı ilk değeriniz kaç çıktı bende korkuyorum doktor 3 u tutarsa 1ini almak zorundayız dedi size öyle birsey dediler mi
benim de bugün midem bulanmaya başladı, karnım aç, ama canım da hiç bişey yemek istemiyor. Değişik bi döngüdeyimKızlar şuan itibariyle ben de prilam kullanıyorum. Mide bulantım acayip fazla. İnşallah bir an önce işe yarar. Gece uyuyamadım. Sizin bulantılarınız ne alemde?
Teşekkür ederim inşallah böyle sürer ne kadar endişelendim pembe lekedenCanım hayırlı olsun gözün aydın. çift embriyo transferi miydi ?
Benim 9.gün lekelenme olmuş oldu bu durumda çok korku verici ama evet kuzum gayet normal dediler ben ısrarla acaba progestan dozunu arttırsak mı ya da kan sulandırıcı azaltmaya gerek olur mu diye falan sordum ama yok ilaçlara aynı şekilde devam demişler inşallah dedikleri gibi normal bi lekelenmedir. Dua, dua, dua tüm günümBenim kanamam transferden 24 gün sonra oldu canım. Lekelenmeleri normal karşılıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Pıhtı ve ağrın yoksa dert etme kuzum
Neden almak istiyor ? Üçüz gebeliği başarılı bir şekilde tamamlayan bir sürü insan var. Yani sen de istiyorsan başka ama doktor neden istiyor anlamadım.12. Gün değerim 1700 çıktı doktor 11. Haftaya kadar kalbi durmazsa tek yumurta ikizlerini alalım dedi
Canım ye ye sonra daha zor oluyor. Bekledikçe daha kötü bulanıyor.benim de bugün midem bulanmaya başladı, karnım aç, ama canım da hiç bişey yemek istemiyor. Değişik bi döngüdeyim
Neden ki niye alıyorlar madem kalpleri de atiyorsa12. Gün değerim 1700 çıktı doktor 11. Haftaya kadar kalbi durmazsa tek yumurta ikizlerini alalım dedi
Var var bende 24 te oldumEki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarihi
Kan bekliyoruz bakalım inşallah vardır belli olmaz herşey bana denk gelir belki test bozukturVar var bende 24 te oldum
Güzel haberlerini bekliyoruzKan bekliyoruz bakalım inşallah vardır belli olmaz herşey bana denk gelir belki test bozukturİlk defa çift çizgi görünce insan inanamıyor
Tebriklerrrr139 çıktı sonucum