💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Herkese günaydın. Dün testim çift çizgi çıkınca kan verdi akşam dayanamayıp 8.gün akşam 224.8 çıktı 🥹 çok şükür 🤲🏻 ama sabaha karşı pembe renk miktarı 1 yemek kaşığı kadar akıntım, lekelenmem olmuş. Şimdi devam etmiyor sarı-kahve çok belirsiz küçük şekeler oluyor idrara çıktıkça.. Hemşire normal ilaçlarınızı kullanmaya devam edin erken test vermişsiniz sonucunuz çok güzel ama 10.günü bekleyin daha bişey yapmayın en doğru o zaman belli olacak dedi. Yaşayanlar bu tarz lekelenmeleri kaçıncı günlerinde yaşadılar? Çok korkuyorum gerçekten 😔 ne kadar normal denilse de insanın kalbi pırpır

Herkese günaydın. Dün testim çift çizgi çıkınca kan verdi akşam dayanamayıp 8.gün akşam 224.8 çıktı 🥹 çok şükür 🤲🏻 ama sabaha karşı pembe renk miktarı 1 yemek kaşığı kadar akıntım, lekelenmem olmuş. Şimdi devam etmiyor sarı-kahve çok belirsiz küçük şekeler oluyor idrara çıktıkça.. Hemşire normal ilaçlarınızı kullanmaya devam edin erken test vermişsiniz sonucunuz çok güzel ama 10.günü bekleyin daha bişey yapmayın en doğru o zaman belli olacak dedi. Yaşayanlar bu tarz lekelenmeleri kaçıncı günlerinde yaşadılar? Çok korkuyorum gerçekten 😔 ne kadar normal denilse de insanın kalbi pırpır
Canım hayırlı olsun gözün aydın. çift embriyo transferi miydi ?

Benim kanamam transferden 24 gün sonra oldu canım. Lekelenmeleri normal karşılıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Pıhtı ve ağrın yoksa dert etme kuzum

Ohh sefan olsun yap tabi ya🥰 Ben de arandım tarandım evde ama bulamadım hiç.Bulsam anında yaparım😂 Bir sürü test vardı bir ara ama hepsi tek çizgi ve bolca gözyaşı eşliğinde çöpü boylamışlar demek ki.
Ben pazartesi 6+5 oluyorum uygulamaya göre.Sırf kalp atışı duyarım motivasyonuyla erteledim randevuyu zaten.Ama abarttım mı ki acaba😀 O kadar korkuyorum ki olumsuzluklardan.Ay nolcak bizim bu halimiz🥹
Canım nasılsın nerelerdesin? Nasıl geçiyor hamişlik? Kalp atışını duydun mu bebişinin?

Canım hayırlı olsun gözün aydın. çift embriyo transferi miydi ?
Teşekkür ederim inşallah böyle sürer ne kadar endişelendim pembe lekeden 😔Evet canım 2 tane 5.gün embriyo.
Benim kanamam transferden 24 gün sonra oldu canım. Lekelenmeleri normal karşılıyor doktorlar anladığım kadarıyla. Pıhtı ve ağrın yoksa dert etme kuzum
Benim 9.gün lekelenme olmuş oldu bu durumda çok korku verici ama evet kuzum gayet normal dediler ben ısrarla acaba progestan dozunu arttırsak mı ya da kan sulandırıcı azaltmaya gerek olur mu diye falan sordum ama yok ilaçlara aynı şekilde devam demişler inşallah dedikleri gibi normal bi lekelenmedir. Dua, dua, dua tüm günüm 🤲🏻🥹

12. Gün değerim 1700 çıktı doktor 11. Haftaya kadar kalbi durmazsa tek yumurta ikizlerini alalım dedi
Neden almak istiyor ? Üçüz gebeliği başarılı bir şekilde tamamlayan bir sürü insan var. Yani sen de istiyorsan başka ama doktor neden istiyor anlamadım.

X