💕2024 Nisan 💕 Tüp Bebek Transferi Olanların Toplanma Alanı 🤰🏽🍀💕

Hayır olsun inşallah canım, iyiye yormak lazım :) sen hiç test yaptın mı?

Kızlar iyiyim leke geldi gitti tuvalette silince oldu 2 kez ama akmamış anlayamadım duş aldım uyudum sabah kanama yoktu şükür cuma kontrolüm var dua edin bana
Canım böyle durumlarda duş almayın diyorlar aklında bulunsun. Ben de pazartesiden beri duş almadım. Yarın bi vücudumu hızlıca yıkıcam muayeneye öyle gidicem. Bebek iyiyse sonra yıkanırım. Sanırım sıcak su damarları genişletiyor ondan önermiyorlar. Ve çok sevindim lekenin artmamasına, senden cevap çıkmayınca insanın aklına herşey geliyor. Çok şükür çok iyisiniz

Günaydın kızlarr. Bugün transferin 3.günü dün gece çok azıcık bi leke geldi tek seferlik ve akşam sol kasığımda batmalar oluyordu. Bu sabah kalktığımda sanki adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrım var. Sizce bu nedir anlamış değilim. O leke için tutunma akıntısı olabilir dedi ablam falan ama emin olamadım inşallah öyledir bu durumu yaşayan varmıı

Ben bebekten beri ılık suyla duş alıyorum canım bugünde ilk defa sarı su kustum bilmiyorum birşeyler oluyor ama yarın belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…