- 3 Kasım 2020
- 66
- 119
- 25
Hayır olsun inşallah canım, iyiye yormak lazım :) sen hiç test yaptın mı?Benimde 6. Günüm, şimdi rüyamda test yapmıştım. Çok değişik bir çizgi çıkmıştı, nasıl bir testte yatakta yapıp sonuça bakıp mutlu olmuştum. Uyanınca o saçma çizgiyi nasıl pozitif değerlendirdim diyorum
Korkma canım, yüreğini ferah tut. İyi düşün iyi olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Doktora gidiyorum arkadaşlar dua edin inşallah düşük olmmıştır çok korkuyorum bütün gece uyumadım
14. gün2773 lük değeriniz kaçıncı gün çıktı
Canım böyle durumlarda duş almayın diyorlar aklında bulunsun. Ben de pazartesiden beri duş almadım. Yarın bi vücudumu hızlıca yıkıcam muayeneye öyle gidicem. Bebek iyiyse sonra yıkanırım. Sanırım sıcak su damarları genişletiyor ondan önermiyorlar. Ve çok sevindim lekenin artmamasına, senden cevap çıkmayınca insanın aklına herşey geliyor. Çok şükür çok iyisinizKızlar iyiyim leke geldi gitti tuvalette silince oldu 2 kez ama akmamış anlayamadım duş aldım uyudum sabah kanama yoktu şükür cuma kontrolüm var dua edin bana
MasAllah Bence de ikiz olabilir14. gün
ayyy maşallah ikiz bebiş gibi.çok heyecanlı.
Amin canım benim,darısı hepimizin sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayaMaşallah canım sağlıkşa artsın değerin❤ hamişsin
Evet canım var gibi görünüyorEki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarihi
Yavru kuşummmm Mavişimmm hamilesinEki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarihi
inşllahYavru kuşummmm Mavişimmm hamilesinhayırlı olsun kuzummmm ❤
Hadi hayırlısı olsunn inşallahEki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarihi
Amin inşallahHadi hayırlısı olsunn inşallah
Yok canım pazartesi sabah yapacağım.Hayır olsun inşallah canım, iyiye yormak lazım :) sen hiç test yaptın mı?
Ben bebekten beri ılık suyla duş alıyorum canım bugünde ilk defa sarı su kustum bilmiyorum birşeyler oluyor ama yarın belli olurCanım böyle durumlarda duş almayın diyorlar aklında bulunsun. Ben de pazartesiden beri duş almadım. Yarın bi vücudumu hızlıca yıkıcam muayeneye öyle gidicem. Bebek iyiyse sonra yıkanırım. Sanırım sıcak su damarları genişletiyor ondan önermiyorlar. Ve çok sevindim lekenin artmamasına, senden cevap çıkmayınca insanın aklına herşey geliyor. Çok şükür çok iyisiniz
Eki Görüntüle 3421752 Nolur yardım edin var demi bugün 8.gün 24 Nisan transfer tarih