Merhabalar banada 3 embriyo transferi yapıldı ilk değeriniz kaç çıktı bende korkuyorum doktor 3 u tutarsa 1ini almak zorundayız dedi size öyle birsey dediler miKızlar ben bugün üçüzlere hamile olduğumu öğrendim üçünün de kalp atışını duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar banada 3 embriyo transferi yapıldı ilk değeriniz kaç çıktı bende korkuyorum doktor 3 u tutarsa 1ini almak zorundayız dedi size öyle birsey dediler miKızlar ben bugün üçüzlere hamile olduğumu öğrendim üçünün de kalp atışını duydum
Canım önemli değil artışlar benim yüksek artmıştı herkesın aynı olmaz cuma ver kesın olarak anlarsın zatenArtışlarını yazabilir misin
Neden üç transfer oldunuz üçe izin var mı?Merhabalar banada 3 embriyo transferi yapıldı ilk değeriniz kaç çıktı bende korkuyorum doktor 3 u tutarsa 1ini almak zorundayız dedi size öyle birsey dediler mi
Herkesin artışı aynı olmuyor bi de erken yaptığın için ondan da olabilir Ben 17 Nisan’da transfer oldum, test tarihim Pazartesiydi, sen benden 3 gün sonra transfer olmuşsun Doktorunun dediklerini takip er bence, stres yapma kendine daha fazla, stresten etkilenmesin minikKızlarrrrr var mı başka fikri olan çok endişeliyim normal mi?
Teşekkür ederim evet erken yaptım doktorum da ciddiye almadı.Herkesin artışı aynı olmuyor bi de erken yaptığın için ondan da olabilir Ben 17 Nisan’da transfer oldum, test tarihim Pazartesiydi, sen benden 3 gün sonra transfer olmuşsun Doktorunun dediklerini takip er bence, stres yapma kendine daha fazla, stresten etkilenmesin minik
İlk tüp bebegimde 2 embriyo transferi yapıldı kimyasal oldu sonra bana tabe falan dediler 2. Kimyasal olması çünkü ilki de kendiliğinden kimyasal olmuştu bu defa muska yaptırdım transfer günü 3 embriyo transferi yapılacak dedi bilgi bile vermemisti o şekilde yaptı şuan pozitif ama kalbim ağzımda ne sevineceğimi biliyorum ne üzüleceğimi ve embriyo lar 5a 5a 4b şeklinde çok iyi ikizi bile kaldıramam diye korkmaya başladım inşallah 3u tutmamistirNeden üç transfer oldunuz üçe izin var mı?
Çıktı mı sonuç? Merak etmiştim ikiz ihtimali vardı dimiben de bugün 2. kez kan verdim, şimdi keseyi görmek için randevu alıyorum, başka kan testi istemedi
Kan verdınız mı? Gerçi ultrasonda belli olur belki ıkısi tutmuştur bilemeyizİlk tüp bebegimde 2 embriyo transferi yapıldı kimyasal oldu sonra bana tabe falan dediler 2. Kimyasal olması çünkü ilki de kendiliğinden kimyasal olmuştu bu defa muska yaptırdım transfer günü 3 embriyo transferi yapılacak dedi bilgi bile vermemisti o şekilde yaptı şuan pozitif ama kalbim ağzımda ne sevineceğimi biliyorum ne üzüleceğimi ve embriyo lar 5a 5a 4b şeklinde çok iyi ikizi bile kaldıramam diye korkmaya başladım inşallah 3u tutmamistir
Canım benim de bi tane değerim yüzde 68 artmıştı o iki gün canımdan can gitti dış gebelik diye kendimi paraladım. Daha sonra 2 ve 3 kat arttı değerler.herkeste aynı olmuyor Yüzde 68 kötü değil o yüzden benim yaptığım sıkıntıyı sen yapma diye söylüyorum.Kızlar 20 nisan transfer, 29unda sonucum 117 çıkmıştı bugün 197 çıkmış. Tam iki kat artmamış, sorun olabilir mi ?
Değerlerin nasıl çıkmıştı yazabilir misinCanım benim de bi tane değerim yüzde 68 artmıştı o iki gün canımdan can gitti dış gebelik diye kendimi paraladım. Daha sonra 2 ve 3 kat arttı değerler.herkeste aynı olmuyor Yüzde 68 kötü değil o yüzden benim yaptığım sıkıntıyı sen yapma diye söylüyorum.
2773 olmuş, 3 katına çıkmış Doktor randevum Cuma günü, keseye bakacak. Orda ikiz mi değil mi belli olur, yazarımÇıktı mı sonuç? Merak etmiştim ikiz ihtimali vardı dimi
Ay muhtemelen ikiz seninki2773 olmuş, 3 katına çıkmış Doktor randevum Cuma günü, keseye bakacak. Orda ikiz mi değil mi belli olur, yazarım
ayyy maşallah ikiz bebiş gibi.çok heyecanlı.2773 olmuş, 3 katına çıkmış Doktor randevum Cuma günü, keseye bakacak. Orda ikiz mi değil mi belli olur, yazarım
Ya maşallahhhhhhh var tabi benimde yarın 6.günüm zor tutuyorum kendimi test yapmamak için :)Kızlaarrrr var değil mi 8.gün sabahım
Eki Görüntüle 3421429
2773 lük değeriniz kaçıncı gün çıktı2773 olmuş, 3 katına çıkmış Doktor randevum Cuma günü, keseye bakacak. Orda ikiz mi değil mi belli olur, yazarım
Nasılsınnnn naptınKızlar benden yinr pembe leke geldi vallahi yüreğim ağzımda yaaa
Benimde 6. Günüm, şimdi rüyamda test yapmıştım. Çok değişik bir çizgi çıkmıştı, nasıl bir testte yatakta yapıp sonuça bakıp mutlu olmuştum. Uyanınca o saçma çizgiyi nasıl pozitif değerlendirdim diyorumYa maşallahhhhhhh var tabi benimde yarın 6.günüm zor tutuyorum kendimi test yapmamak için :)
Kızlar iyiyim leke geldi gitti tuvalette silince oldu 2 kez ama akmamış anlayamadım duş aldım uyudum sabah kanama yoktu şükür cuma kontrolüm var dua edin banaNasılsınnnn naptın