İdrar testi yaptın mııBirgün inşallah hepimiz evlat sahibi olacağız hayırlısıyla. Doktorlarımız hep olacak olacak deyip duruyor. Rabbim tez zamanda üzmeden sıkmadan kolaylıkla nasip etsin inşallah
Vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah
Yok canım hiç test yapmadım. Yarın kan vereceğim inşallahİdrar testi yaptın mıı
Hadi hayırlı sonuçlar al gel inşAllahYok canım hiç test yapmadım. Yarın kan vereceğim inşallah
5 gün 3 gün dondurulmuş farkediyormuş benim 5.gün dondurulmuş transfer günü sayılıyor demiştiGebelikte embriyo gününden itibaren mi adet tarihi mi hesaplanıyor herkes bişi söylüyor bende anlamadm
Sayalım o zaman mantıken 24 saat sayarak hesaplamalıyız5 gün 3 gün dondurulmuş farkediyormuş benim 5.gün dondurulmuş transfer günü sayılıyor demişti
Gebeliğimiz olsunda Allahın izniyle gün önemli değilSayalım o zaman mantıken 24 saat sayarak hesaplamalıyız
Hiç ısınmıyor benim deKızlar ayakları üşüyen var mı ya benim buz gibi oluyor
İnşallah arkadaşım. Sağlıkla hayırla inşallahHadi hayırlı sonuçlar al gel inşAllah
Benim de patik giyiyorum aranizda kefir kuruyemiş vb tüketen varmıKızlar ayakları üşüyen var mı ya benim buz gibi oluyor
Ben her gün çiğ kabak çekirdeği ceviz çiğ badem fındık tüketiyorum bi avuçBenim de patik giyiyorum aranizda kefir kuruyemiş vb tüketen varmı
Normalde yanar ara ara oluyor anlamadmHiç ısınmıyor benim de
ben hergün portakal suyu avokadoda yiyorumBenim de patik giyiyorum aranizda kefir kuruyemiş vb tüketen varmı
Erken gebelik testinde benim ilk transferde 8.günde silik çizgi vardı8.gün kaset test negatif
Bende öyle yapıyorum inşallah şifa olurBen her gün çiğ kabak çekirdeği ceviz çiğ badem fındık tüketiyorum bi avuç
Maşallah ikinci çizgi hafifde olsa çıkmış inşallah pozitifErken gebelik testinde benim ilk transferde 8.günde silik çizgi vardı
Peki sonra ne oldu 9.10 günler ne yaptınızErken gebelik testinde benim ilk transferde 8.günde silik çizgi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?