İlk aylarda oluyor bu. Hormonlar dolaşım sistemini etkiliyor ondan.kızlar karnım aşırı şiş ciddi anlamda 4 aylık hamile göbeği gibi göbeğim var kilomda yok aslında ben anlayamadım bu durumu
İlk kan verişimdi 2 gün önce bugün tekrar vericemNeden hergün kan veriyorsunuz
Daha değerimi öğrenmeden ilk kan verişimde söyledi sonradan sonuç 37.2 çıktıNeden öyle bir şey dedi hiç duymamıştım öyle bir şey degerınız kaçtı en son
6.haftamda dr bos gebelik dedi bana.sali tekrar cagirdi
Kaçıncı haftada bos gebelik tanısı konuldu.kacinci haftada kurtaj oldunuz
Anladımmm ben sandımki hergün veriyorsunuz. Rabbim hayırlısını versin inşallah güzel haberlerinizi alırızİlk kan verişimdi 2 gün önce bugün tekrar vericem
Deger düşük ama umarım iki katına çıkmıştırDaha değerimi öğrenmeden ilk kan verişimde söyledi sonradan sonuç 37.2 çıktı
Umarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız amaa diye konuşuyorDeger düşük ama umarım iki katına çıkmıştır
Canımcım moralini bozma lütfen benim ikimci değerim senin ilk değerinden düşük artış oranına baktı doktorum artış oranı iki katıysa iyidir dedi üçüncüyü de ver dedi daha da verme dedi. Sen de kan vermeye gidince kanını ver ve çık ordan moralini bozan insanlarla muhattap olma lütfen kendine bu arada bir de bul . Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah. Sınucun bugün çıkacak mıUmarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız amaa diye konuşuyor
Stres yapma diyorlar ama kendileri strese sokuyor ikinci sonuç bugün çıkar diğerini de haftaya veririm sonra doktora gözükürüm insaallah aile hekimine kalsa 12. Haftadan önce kadın dogumcuya gitme eğer acil bi ağrın falan olmazsa diyor folik asit eksikliği var ilacım bitti onu da yazmadıCanımcım moralini bozma lütfen benim ikimci değerim senin ilk değerinden düşük artış oranına baktı doktorum artış oranı iki katıysa iyidir dedi üçüncüyü de ver dedi daha da verme dedi. Sen de kan vermeye gidince kanını ver ve çık ordan moralini bozan insanlarla muhattap olma lütfen kendine bu arada bir de bul . Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah. Sınucun bugün çıkacak mı
Folik asiti yazmasına gerek yok gidip alabilirsin eczaneden zaten devlet karşılamıyor folik asitiStres yapma diyorlar ama kendileri strese sokuyor ikinci sonuç bugün çıkar diğerini de haftaya veririm sonra doktora gözükürüm insaallah aile hekimine kalsa 12. Haftadan önce kadın dogumcuya gitme eğer acil bi ağrın falan olmazsa diyor folik asit eksikliği var ilacım bitti onu da yazmadı
Moralini bozma o hemsıre bıraz degısıkmiş ben daha önce kaset testlerin yanlıslıgını sormuştum hemsıre ye o da pozıtıfse yanlış degıldır ama negatıf olup daha sonra pozitif oluyo o sekılde demıstı. Dun kan verdiysen bugun gıt çıkmıstır sonucu inşallah degerın 2 katı olmustur. Yanı 11le 70 le öğrenip doguran arkadaslarım var dedıgım gıbı sayılar çok önemlı degil artış önemliUmarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız amaa diye konuşuyor
Evet çok haklısın kan verme işin bitince oraya uğrama canım moral bozan yerlerden uzak durmak da fayda var sonucun çıkınca paylaş olur mu lütfen. Folik asiti yazıyorlar aslında bana yazmışlardı ama yazdıkları çok başarılo değildi benim değerimi yükseltmeye yetmemişti. Eczaneden kendin alabilirsin solgar iyi diye biliyorumStres yapma diyorlar ama kendileri strese sokuyor ikinci sonuç bugün çıkar diğerini de haftaya veririm sonra doktora gözükürüm insaallah aile hekimine kalsa 12. Haftadan önce kadın dogumcuya gitme eğer acil bi ağrın falan olmazsa diyor folik asit eksikliği var ilacım bitti onu da yazmadı
ben kendim mesaj attım bana arada sırada ya arayıp ya da whatsapp üzerinden soruyorlardı gebelik var mı diye bende bu kez kendim mesaj attım hayırlı olsun vs. dediler sadece ama sanırım takip ettikleri şeyler oluyormuşArkadaslar saglik ocagina kayit yapmak zorunlu mu hamilelikte? Beni henuz arayan olmadi.
bana elenta yazdı doktor elenta iyi midir acaba bilemiyorum 4 gündür falan kullanıyorum bendeEvet çok haklısın kan verme işin bitince oraya uğrama canım moral bozan yerlerden uzak durmak da fayda var sonucun çıkınca paylaş olur mu lütfen. Folik asiti yazıyorlar aslında bana yazmışlardı ama yazdıkları çok başarılo değildi benim değerimi yükseltmeye yetmemişti. Eczaneden kendin alabilirsin solgar iyi diye biliyorum
Ben foling diye bir marka kullanıyorumbana elenta yazdı doktor elenta iyi midir acaba bilemiyorum 4 gündür falan kullanıyorum bende
Onu bilmiyorum bana folbiol yazmışlardı değerimde etki yaratmamıştıbana elenta yazdı doktor elenta iyi midir acaba bilemiyorum 4 gündür falan kullanıyorum bende