2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

6.haftamda dr bos gebelik dedi bana.sali tekrar cagirdi
Kaçıncı haftada bos gebelik tanısı konuldu.kacinci haftada kurtaj oldunuz

Benim 6. Hafta da kese vardı ama bekleyelim dedi doktorum, sonra tekrar gittim 7. Hafta yine bebek oluşmamıştı, 8. Hafta da zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım, siz de yolk kesesi var mıydı, endişelenmeyin bazen öyle oluyor ama sonradan geç döllenme sebebiyle bebek geç oluşuyor, inşallah öyledir

Deger düşük ama umarım iki katına çıkmıştır 🤲
Umarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız amaa diye konuşuyor

Umarım ... ikincikez kan verdim şimdi hemşire moralimi bozdu ben senin değerine baktım çok düşük kaset testte çıkmış mıydı dedi çıktığını söyleyince de onlar yanıltıcı olabiliyor yokken var gösterebiliyor diyor çok üzüldüm aynı hemşire ilk kan alımında da sonucun çıkar çıkmaz kadın doğumcuya git demişti ne dediği belli değil açıkçası şimdi de haftaya gelirsin teste bi daha bakarız amaa diye konuşuyor
Canımcım moralini bozma lütfen benim ikimci değerim senin ilk değerinden düşük artış oranına baktı doktorum artış oranı iki katıysa iyidir dedi üçüncüyü de ver dedi daha da verme dedi. Sen de kan vermeye gidince kanını ver ve çık ordan moralini bozan insanlarla muhattap olma lütfen kendine bu arada bir de bul . Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah. Sınucun bugün çıkacak mı

Canımcım moralini bozma lütfen benim ikimci değerim senin ilk değerinden düşük artış oranına baktı doktorum artış oranı iki katıysa iyidir dedi üçüncüyü de ver dedi daha da verme dedi. Sen de kan vermeye gidince kanını ver ve çık ordan moralini bozan insanlarla muhattap olma lütfen kendine bu arada bir de bul . Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin bizlere inşallah. Sınucun bugün çıkacak mı
Stres yapma diyorlar ama kendileri strese sokuyor ikinci sonuç bugün çıkar diğerini de haftaya veririm sonra doktora gözükürüm insaallah aile hekimine kalsa 12. Haftadan önce kadın dogumcuya gitme eğer acil bi ağrın falan olmazsa diyor folik asit eksikliği var ilacım bitti onu da yazmadı

Stres yapma diyorlar ama kendileri strese sokuyor ikinci sonuç bugün çıkar diğerini de haftaya veririm sonra doktora gözükürüm insaallah aile hekimine kalsa 12. Haftadan önce kadın dogumcuya gitme eğer acil bi ağrın falan olmazsa diyor folik asit eksikliği var ilacım bitti onu da yazmadı
Folik asiti yazmasına gerek yok gidip alabilirsin eczaneden zaten devlet karşılamıyor folik asiti

Moralini bozma o hemsıre bıraz degısıkmiş ben daha önce kaset testlerin yanlıslıgını sormuştum hemsıre ye o da pozıtıfse yanlış degıldır ama negatıf olup daha sonra pozitif oluyo o sekılde demıstı. Dun kan verdiysen bugun gıt çıkmıstır sonucu inşallah degerın 2 katı olmustur. Yanı 11le 70 le öğrenip doguran arkadaslarım var dedıgım gıbı sayılar çok önemlı degil artış önemli

Evet çok haklısın kan verme işin bitince oraya uğrama canım moral bozan yerlerden uzak durmak da fayda var sonucun çıkınca paylaş olur mu lütfen. Folik asiti yazıyorlar aslında bana yazmışlardı ama yazdıkları çok başarılo değildi benim değerimi yükseltmeye yetmemişti. Eczaneden kendin alabilirsin solgar iyi diye biliyorum

Arkadaslar saglik ocagina kayit yapmak zorunlu mu hamilelikte? Beni henuz arayan olmadi.
ben kendim mesaj attım bana arada sırada ya arayıp ya da whatsapp üzerinden soruyorlardı gebelik var mı diye bende bu kez kendim mesaj attım hayırlı olsun vs. dediler sadece ama sanırım takip ettikleri şeyler oluyormuş

Evet çok haklısın kan verme işin bitince oraya uğrama canım moral bozan yerlerden uzak durmak da fayda var sonucun çıkınca paylaş olur mu lütfen. Folik asiti yazıyorlar aslında bana yazmışlardı ama yazdıkları çok başarılo değildi benim değerimi yükseltmeye yetmemişti. Eczaneden kendin alabilirsin solgar iyi diye biliyorum
bana elenta yazdı doktor elenta iyi midir acaba bilemiyorum 4 gündür falan kullanıyorum bende

Bizde keseyi gördük çok şükür en minnak biziz galiba 4bucuk haftalik dedi doktor 10 gün sonrada kalp atışına gel dedi inşallah sağlıkla duyarız bebişlerimizin pıtırcık kalbini :)

Eklentiler

• 20230807_090321.jpg
    20230807_090321.jpg
    123,7 KB · Görüntüleme: 49
bende bugün keseyi gördümmm 7 mm 5+0 haftalık şu an haftaya birdaha boyutuna bir sonraki haftada kalp atışlarına bakacaklarmış her hafta böyle düzenli giden var mı ben çalışıyorum izin almak problem biraz 10 gün sonra kalp atışına gitsem sadece ne olur ki

X