Kaçtı kaç oldu acabaArkadaşlar değerim bugün 2 katına çıktı inşallah bende nisanda anne olacağım
15,65 ten 39,81 e yükseldiKaçtı kaç oldu acaba
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte baktırmanız gerekiyor. Kadın doğum doktorumla bugün konuştuğumda 3. Yü de ver ve yine artışa bakalım dedi sizde öyle yapabilirisniz. Sonrası beta 1000 e gelince muayeneye gideceğim. Ozaman kese görünüyormuş.Selam kızlar bugün hamile olduğumu öğrendim regle 1 gün kala beta 37.2 çıktı erken öğrenmenin stresindeyim şuan ... sağlık ocağına hamileliğimi benim mi söylemem lazım kendi doktorum izinde bir de artışa kaç gün arayla baktırmalıyım kadın doğum doktoruna ne zaman gitmeliyim
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım yarın gidip kan vericem dediğin gibi İnşallah artmıştır benimdeÖncelikle hayırlı uğurlu olsun. 2 gün arayla aynı yerde aynı saatte baktırmanız gerekiyor. Kadın doğum doktorumla bugün konuştuğumda 3. Yü de ver ve yine artışa bakalım dedi sizde öyle yapabilirisniz. Sonrası beta 1000 e gelince muayeneye gideceğim. Ozaman kese görünüyormuş.
Ben de aynıyım yaBenimde gögüs ve kabızlık dışında bişeyim yok
Her hamilelik farklı olabilir merak etmeyin halsizlik oluyor bende mesela vücudun çok ağır geliyor banaKızlar ya ben 4+1 im ilk zamanlar çok fazla kasık ağrısı vardı adet olacakmışım gibi ama şuan hafif göğüs ağrısı uçları daha hassas, birde vücut ağrısı var normal mi ya hiç his yok. Mayısta zorunlu kürtajım olmuştu sanki o zaman belirti daha fazlaydı
Çıktı mi sonucunuzKalp atışını duyanlar hayırlı uğurlu olsun, keseyi görenler inşallah bebeklerinizi de görür kalp atışlarını da duyarsınız. Benim gibi hala kadın doğuma hiç gitmemiş olanlara da kolaylıklar diliyorum ben bugün tekrar kan verdim beta hcg için henüz Çıkmadı. Beklemedeyim, eğer artış olmuşsa 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktora
Yalnız degilsın bende yarın tam 5 hafta oluyorum ama gitmedim Dra ıkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah. Gıtsemde kalp atisi ıcın sonra tekrar gitmek gerek en ıyısı beklemek dedimKalp atışını duyanlar hayırlı uğurlu olsun, keseyi görenler inşallah bebeklerinizi de görür kalp atışlarını da duyarsınız. Benim gibi hala kadın doğuma hiç gitmemiş olanlara da kolaylıklar diliyorum ben bugün tekrar kan verdim beta hcg için henüz Çıkmadı. Beklemedeyim, eğer artış olmuşsa 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum doktora
Kan alan hemşire bana hemen randevu al doktora dedi ama değerim çok düşük yarın ikinci kez kan vericemYalnız degilsın bende yarın tam 5 hafta oluyorum ama gitmedim Dra ıkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah. Gıtsemde kalp atisi ıcın sonra tekrar gitmek gerek en ıyısı beklemek dedim
Neden hergün kan veriyorsunuzKan alan hemşire bana hemen randevu al doktora dedi ama değerim çok düşük yarın ikinci kez kan vericem
Benim de öyle, diğer hamileliklerimde de öyleydi. Dün yeni doktoruma sordum, bu normal midir diye, evet dedi. Hormonlardan dolayı sadece, endişelenecek bir şey yok.kızlar karnım aşırı şiş ciddi anlamda 4 aylık hamile göbeği gibi göbeğim var kilomda yok aslında ben anlayamadım bu durumu
Neden öyle bir şey dedi hiç duymamıştım öyle bir şey degerınız kaçtı en sonKan alan hemşire bana hemen randevu al doktora dedi ama değerim çok düşük yarın ikinci kez kan vericem
Zaten değerin düşüklüğü çok önemli degıl artışı çok önemlıKan alan hemşire bana hemen randevu al doktora dedi ama değerim çok düşük yarın ikinci kez kan vericem
Çıkmadı maalesefÇıktı mi sonucunuz
Ben de aynı şeyi düşündüm zaten benim gebeliklerimde hep geç döllenme olur ve bebek geriden gelir. Haftam 5+4 olmasına rağmen biliyorum ki gitsem de bir şey görünmeyecek o sebeple beklemedeyim. Hcg de zaten 4 gün gecikmeyle 294 çıkmıştı. Yani yine geç döllenme durumu var gibi, aile hekimi de değeri düşük buldu, bugün yine kan verdim ama sonuç çıkmadı.Yalnız degilsın bende yarın tam 5 hafta oluyorum ama gitmedim Dra ıkı hafta sonra gitmeyi düşünüyorum Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah. Gıtsemde kalp atisi ıcın sonra tekrar gitmek gerek en ıyısı beklemek dedim
Saglık ocagında verdiyseniz gec düşüyo e nabıza yarın sistemde gormezsenız gıdın bence doktorun ekranına düşüyor zaten. İnşallah degerınız de yükselmiştirBen de aynı şeyi düşündüm zaten benim gebeliklerimde hep geç döllenme olur ve bebek geriden gelir. Haftam 5+4 olmasına rağmen biliyorum ki gitsem de bir şey görünmeyecek o sebeple beklemedeyim. Hcg de zaten 4 gün gecikmeyle 294 çıkmıştı. Yani yine geç döllenme durumu var gibi, aile hekimi de değeri düşük buldu, bugün yine kan verdim ama sonuç çıkmadı.