AynıyızBenim.bugun 6+5de kalp atışını duyduk çok şükür
28 mart oluyor ama belki geç olursa nisanda olabilirO zaman ben Nisan annesi miyim kızlar? 6+5 dedi bugün
Benim 30 haziran da 1400 dü4 Ağustosta sadece keseyi gördüm 7 Ağustosta yolk kesesini ve keseyi gördüm ve 5+1 olduğunu öğrendim haftaya salı 6+2 de kalp atışları için gideceğimSon betalarınız kaçtı keseden öncee ??
Hayırlısı inşallah sağlıkla28 mart oluyor ama belki geç olursa nisanda olabilir
Siz mart grubuna girin bence sağlıkla gelsin bebisimiz nisanda olsa martta olsa bebek bizimHayırlısı inşallah sağlıkla
ayy ne güzel bende yarın keseyi görmeye gidicem kalp atışı kese göründükten sonra bakılıyor herhaldeAynıyızben de bugün 6+5 de kalp atışı duydum
Zaten mart grubundayım da burayı da takip ediyorumSiz mart grubuna girin bence sağlıkla gelsin bebisimiz nisanda olsa martta olsa bebek bizim
Evet kuzum önce kese. Benim biraz sancılıydı süreç. Geç döllenmeymiş çok şükürayy ne güzel bende yarın keseyi görmeye gidicem kalp atışı kese göründükten sonra bakılıyor herhalde
Hayırlı olsun aynıyız ben dün doktora gittiğimde embriyo çok küçük belki gelismeyebilir diye konuştu size ne dediler6 hafta oldu çok şükür
30 haziran mi ?? Temmuz muuuBenim 30 haziran da 1400 dü4 Ağustosta sadece keseyi gördüm 7 Ağustosta yolk kesesini ve keseyi gördüm ve 5+1 olduğunu öğrendim haftaya salı 6+2 de kalp atışları için gideceğim
Bana hiç olumsuz konuşmadı canım, kesesi büyümüş demek ki iyi durumda ama daha bebek görünmüyor dedi. O yüzden haftaya pazartesi günü tekrar gel bir bakalım bebek görünecek mi, eğer görünürse yapmam gereken testler var onları yapacağız dedi.Hayırlı olsun aynıyız ben dün doktora gittiğimde embriyo çok küçük belki gelismeyebilir diye konuştu size ne dediler
Benimde ilk gittiğimde 4+6 da kese 8 mm dün 6+1 de 20 mm olmuş embriyoyu çok küçük gördük ama niye böyle bu doktorlar anlamış değilim sizi okuyunca biraz rahatladımBana hiç olumsuz konuşmadı canım, kesesi büyümüş demek ki iyi durumda ama daha bebek görünmüyor dedi. O yüzden haftaya pazartesi günü tekrar gel bir bakalım bebek görünecek mi, eğer görünürse yapmam gereken testler var onları yapacağız dedi.
Eğer haftaya pazartesi görünmezse tekrar yine bir hafta sonra bakarız dedi.
İnşallah duyarsinizAh ne güzel bir 6+2 de gideceğim duyarım inşallah
Bana geçen hafta dr bos gebelik demişti. Bugün başka dr gittim duydum çok şükür. Geçen haftadan beri agliyordumAynıyızben de bugün 6+5 de kalp atışı duydum
İnşallah duyarsinizAh ne güzel bir 6+2 de gideceğim duyarım inşallah
Bana da bir doktor öyle söylemişti ben de kendimden geçmiştim günlerce sonra başka doktora gittim tabi kiBana geçen hafta dr bos gebelik demişti. Bugün başka dr gittim duydum çok şükür. Geçen haftadan beri agliyordum
İnşallahBana da bir doktor öyle söylemişti ben de kendimden geçmiştim günlerce sonra başka doktora gittim tabi kibugüne çok şükür sağlıkla devam etsin inşallah kuzum hepimizinki