2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen pazartesi hcg 792 cikmisti.
2 gunde bir 2 katina cikiyorsa dun 6400 civari olmus olmali. Yani bugun daha da yüksektir.
Bugun kese görünür herhalde.
Sizler hcg kacken gördünüz keseyi?
Ben 5bin kusurlerde gordum siz de görürsünüz

Arkadaşlar bugün 4+2 yim. Sanki regl olacakmışım gibi ağrılarım var. Belim ağrıyor, sanki reglim sökülecek, kasiklarimda da agri var. Baslarda regl ağrısının normal olduğunu biliyorum ama bana sanki çokmus gibi geliyor. Iki tane kaybım var, o yüzden iyice korkuyorum. Aynı şeyleri yaşayan var mı?

Bende düşük yaptım peşinden doğurdum şuan korkuyorum hamileyim bugün kontrole gdiicem artık inşallah keseyi görürüm kan testi yapalım 15 gün oldu 15 gündür huzursuzum düşük olucak veya kalp durcak vs vs başıma gelen önceki olaylardan olaydan dolayı kaygılıyım 1/2 saate kontrole gdiicem

Ben de öyle, sürekli bir şey olacakmış gibi geliyor, sanki sağlıklı bir hamilelik mümkün değil gibi. Üst üste yaşayınca normal hamilelik hayal gibi geliyor ve insan o kayıpların gölgesinde yaşıyor.

Merhabalar. Son adet tarihim 12-17 temmuz arasıydı.23-24-25 temmuzu değerlendirdik. Adetim son zamanlarda düzensz oluyor. Normal düzene göre hesapladığımda dün olması gereken adetimin 3. Günüydü ve betam 15,65 ti. Yarın yine vereceğim. Biraz bana düşük geldi değerim. İnşallah sağlıklı artışı yakalarım. Hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah

Merhaba kızlar 5+2 oldum bugün keseriz göründü haftaya kalp atışı için cagirdi
Hayırlı olsun inşallah kalp atışını da duyarsınız ben de 5+2 yim bugün yarın tekrar beta testi vericem duruma göre doktora gidicem . Siz kaç betayla gördünüz keseyi ?

Biz bugün hastaneye tekrar gittik sata göre 6 haftalık ama ultrasona göre 5+1 aranızda geç döllenme yaşayan var mı haftaya salı da inşallah kalp atışını duyacağız

Eklentiler

• IMG-20230807-WA0016.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…