2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok teşekkür ederim canım denicem hemen hamilelikte Bı zararı olmaz heralde demi

kızlar coookkk bulantım var nasıl olacak bu kadar erkenden ben mahvoldum 1 haftadır

Benimde regl.5. Gun gecikmesinde 134.2 cikmisti 2 gun sonra tekrar verdim 685 cikti haftaici doktora gidicem tekrar . Gitmistim cok erken henuz dedi beta artisi bakalim dedi sonra verdim iste 685 cikti . Carsamba gidicem doktora tekrar umarim
Gorurum bende sat 25. Haziran. Muhtemelen gec dollendi cunku 5. Gun gecikmede ogrendim
Ama gerci oncesinde test yapmamistim
Pcos oldugu icin herkese saglikli bebisler huzurlu bir gebelik diliyorum

Kasıklarında ağrı varmı

Kasıklarımda ağrı vardı o yok eskisi gibi acaba yerleştimi noldu anlamadım korktmds 502 çıktı geçen hafta pazar . Yarın gdiicem bakalım
benim bu perşembe akşamı 25188 çıktı son regl tarihim 28 haziran mutlaka yaz sonucu yavaş yavaş yerleşiyor işte minnaklar

çoookk amin

Ya kizlar bi sorum
Var , benim
Karnim
Cok fena sisss , kocaman olduu gaz mi ne anlamadim ama tuvalet sorunum yok sadece cok sisim boyle olan var mi

Ya kizlar bi sorum
Var , benim
Karnim
Cok fena sisss , kocaman olduu gaz mi ne anlamadim ama tuvalet sorunum yok sadece cok sisim boyle olan var mi
Hamileligin ilk döneminde gaz ve kabızlık oluyor birçok insanda. Hatta ilk hamilelikte tecrübesizlikten o gaz şişkinliğini hamilelik göbeği sanan da oluyor.

Başka ağrı sızı yoksa gaz çıkarmaya yardımcı kayısı kurusu iyi geliyor bana.

Yok ya baska agrim yok kasik agrisi var hala biraz o kadar , ama kabiz degilim kuru kayisida yiyorum cok komik gorunuyor karnim . Hormonlara bagli bagirsaklar ve mideylr alakali degisiklikler oluyormus o yuzden boyle oluyormus sanirim cok tesekkur ederimmm

6.haftamda dr bos gebelik dedi bana.sali tekrar cagirdi

İnşallah canım, benim de bir kaybım var, Nisan ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum, şimdi de endişeliyim kalbini duyana kadar içim rahat etmeyecek, senin değer bence çok iyi
Kaçıncı haftada bos gebelik tanısı konuldu.kacinci haftada kurtaj oldunuz

Gecen pazartesi hcg 792 cikmisti.
2 gunde bir 2 katina cikiyorsa dun 6400 civari olmus olmali. Yani bugun daha da yüksektir.
Bugun kese görünür herhalde.
Sizler hcg kacken gördünüz keseyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…