- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 32
Ben 34 ile öğrendim telaş etmeyinİyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim.
İki günde iki katı artıyor mu onu takip edinİyi benim 82 de çok düşük değil demek ki. Herkesin çok yüksek sayılar olunca endişelendim.
Gözünüzaydın karından ultrasyonlamı vajinal mi baktılar?selammmm5+3 ile sizinleyim bugün keseyi gördük inşallah kucağımıza da almak nasip olur
merhaba karından bakıldıGözünüzaydın karından ultrasyonlamı vajinal mi baktılar?
normal olduğunu söyledi kahve lekelenmem oldu dün çok az ona da normal dedi kanama olursa bilgi vermemi istediNormaldir umarım
Evet kırmızıya dönerse sıkıntı ,dikkat edin dinlenme imkanınız varsa dinleninnormal olduğunu söyledi kahve lekelenmem oldu dün çok az ona da normal dedi kanama olursa bilgi vermemi istedi
Sirkeli suyla temizlek iyi gelir diye biliyorumArkadaşlar mantar sorunu yaşayan var mı 4+3 akıntılar artınca mantara dönüştü dün fitil kullandım ama geçmek bilmiyor çıldırıcam biriniz yardım edin
Onu yapıyorum kaşıntı yı kesti şu an kaşıntı yok ama baya baya akıntı varSirkeli suyla temizlek iyi gelir diye biliyorum
7.81 ile öğrendim adetim 7 gün gecikmişkenBen 34 ile öğrendim telaş etmeyin
Bakarsınız ikiz olur:)Merhaba arkadaşlar 4+6 günlük beta 6000 yüksek mi normal mi sizce
Lekelenme yüzünden yasaklamış olabilir mi?arkadaşlar doktor ilişkiyi yasakladı ben bu duruma şaşırdım düşük riski olmadan birde son aya kadar yasak yok diye biliyordum
yerleşme için çok normal demiştiLekelenme yüzünden yasaklamış olabilir mi?
Evet, ilginçmiş. Normalde bir risk olmadığı zaman cinsel hayat normal şekilde devam edebiliyor.yerleşme için çok normal demişti
Pek sanmıyorum, üzüm gebelikten şüphelenip korktum sadeceBakarsınız ikiz olur:)
Benim de 4+5 de kese göründü. Hiç alttan muayene gerek bile olmadı.Bana hiç alttan muayene ile bakmadilar canım şimdiye kadar 2977 çıkmıştı ertesi gün gozuktu kese 4+6 ydi o zaman
Canım, sıcak suyun içinde karbonatı karıştır, baya suyun içinde çözünsün, sonra o su ılınıncaya kadar bekle, ılık suyla banyoda taharet alır gibi yıka. Eğer imkanın varsa günde 3 kere yap, çalışıyorsanda günde iki kere yaparsın.Onu yapıyorum kaşıntı yı kesti şu an kaşıntı yok ama baya baya akıntı var