2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar sat 25 haziran bugün 4+6 günlük olduk çok şükür kesemiz karından gözüktü
Merhabalar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin benimde 5 haftalık 10 ağustosta gideceğim doktora merak ettiğim alttan muayene mi ediyorlar yoksa direk ultrasyonla keseyemi bakıyorlar ? Beta hcg değeriniz neydi sizin kese gozuktugunde ilk hamileliğin heyecanlı ve merak doluyum :)

Merhaba kızlar benim son adet tarihim 7 temmuz idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim tekrarladım da birkaç defa net iki çizgi oldu. Belirtim pek yok normal midir. Sadece göğüs hassasiyeti ile kasıklarda bazen ağrı oluyor. Mayısta 6 haftalık zorunlu kürtaj oldum sanki o zaman daha çok belirti vardı. Herhalde içimde kürtajdan kalan korkum var doktora gitmeyi hiç istemiyorum

kızlar merhaba

3 temmuz ilk adet günümdü adet oldum yumurtlama dönemimi bekledim ama adetin 5.günü de klomen kullandım 5 gün boyunca ve yumurtlama tarihinden 2 ya da 3 gün sonra bembeyaz yoğun akıntı geldi ve yumurtlama akıntısı olarak düşündüm ve diğer adetim 29 temmuzdaydı diğer adetime kadar hafta da 2 kere ilişki yaşadım yumurtlama günüm geçti diye ilişkiyi bırakmadım ve adet tarihim geldi ve geçmeye başladı 31 temmuzda doktor randevun vardı önceden almıştım doktora gittiğimde 3 gün gecikmem olduğunu söyledim kan testi istedi verdim 2 saat sonra sonuç 40,4 çıktı hemen test aldım adet gecikmesi sonrasında yapılan çubuk testlerden ve silik çıktı. İlk gebeliğim olduğu için geç mi döllendi bilmiyorum ve perşembe günü tekrar kan testi verdim sağlık ocağında ertesi gün akşama kadar bekledim ve sonuç çıkmadı iyice sabırsızlanmaya başladım ve cuma akşamı yani dün akşam devlete gittim tekrar kan verdim 1 saat sonra sonuç çıktı sonuç 412 ben şok oldum tabi bu kadar yükselme beklemiyordum.31 temmuz pazartesi 40,4 cuma günü 412 çıkması hem sevindirdi hem de tedirgin etti. İlk adet tarihime göre 1 ay oldu ama hcg sonucuna göre 2 haftalık falan oluyor galiba ve hala kasıklarımda ağrı oluyor ilk defa yaşadığım için ve burada ki yorumlara baktığım zaman kimyasal gebelik ve boş gebelik çok olunca bende korkmaya başladım. sağlık ocağındaki kan sonucu da çıkmış oda 169 çıkmış. 40,4+169+412 olarak devam etmiş ben keseyi haftaiçi randevu alsam görebilir miyim

Merhaba, benim de öyle Nisan ayında kürtaj oldum, benim de diğer hamileliğim de çok belirti vardı bunda sadece göğüslerim ağrıyor ve ara ara kasıklarıma giren ağrılarım oluyor, endişelenmeyin lütfen

benim de beta 294 çıkınca sağlık ocağından aradılar düşük çıkmış haftaya yine gelin kan verin diye. Hayırlısı olsun inşallah benim de kaşık ağrılarım fazla.

Yükseliş gayet iyi betanız 2 günde bir iki katı artıyor 412 yi ikiyle çarpıp üzerine iki gün ekleyin betanız 5000 ne yakın olduğunda keseniz gözükecektir

benim de beta 294 çıkınca sağlık ocağından aradılar düşük çıkmış haftaya yine gelin kan verin diye. Hayırlısı olsun inşallah benim de kaşık ağrılarım fazla.
Benim 6 gün gecikmeyle 244 çıktı. Bugün yine yaptırdım 551. Bence beta düşük ama olması gerektiği gibi yükseliyor. Hakkımızda hayırlısı. Benim bir kimyasalım var zaten. Bakalım bu ne olacak. Planlı bi gebelik değildi üzüldüm bile ama bi sıkıntı çıkarsa daha çok üzülürüm.

Allah korusun kötü şeyler düşünüp olumsuzu çekmemek lazım belki geç döllenme olmustur zaten sayılar önemli degıl 2 katı artış önemli sizinki de artmıs olması gerektiği gıbı inşallah sağlıkla devamı gelir

Amin canım sağlıklı olsun da zaten kimyasal falan olursa sağlıklı bi bebek olmadığını gösterir. Sağlıkla gelsin minikler tutunmaya çalışıyorlar henüz :)

Keseyi gördünüz mü, gittiniz mi doktora ben daha gitmedim bi 10 gün geçsin diyorum.

Bence senin ultrasondaki ölçün cmdir. 6.8 mm olur yani. Yarım milim çok çok küçük zaten, 0.68 milim değildir.
Doktorum 1 cm bile değil dedi ultrason kağıdım da da yazıyor gs 0.68 diye çok çok küçük ne yazık ki

Benim de sat 6 temmuz ama yumurtlama tarihimi de biliyorum, döllenme daha geç oldu. Sat e göre 4+2 olsam da, biraz daha erken muhtemelen.

Her gün test yapıp koyulaşmasını bekliyorum. İçim hep kıpır kıpır ama önceden kayıp olunca korkmamak çok zor.

Kimseye haber verdiniz mi ne zaman paylaşacaksınız?

Doktorum 1 cm bile değil dedi ultrason kağıdım da da yazıyor gs 0.68 diye çok çok küçük ne yazık ki
Çok erken ultrasona girmişsin demek ki ya da geç döllenme var. Benim yumurtlama tarihimi göre bebek daha küçük mesela. Benim de betam düşük çıktı, olacağa çare yok bu aşamada boş yere kendimizi üzüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…