Sizin durumunuz nedir keseyi gördünüz müSağlıkla devam etsinkonu acmistin orda konuşmuştuk sevindim senin adına
Amiin inşallahAh ne güzelllsağlıkla kucağımıza alalım inşallah sizin kesenizin ölçümü kaç çıktı minnacık ya Rabbim nelere kadir
Uyuşmuyo benim sat 7 gün gectikten sonra betamda başladı gebelik . 18 haziran benimSizin sat neydi
Benim de böyle. Daha net birşey yok ama geç döllenme dedi doktorumUyuşmuyo benim sat 7 gün gectikten sonra betamda başladı gebelik . 18 haziran benim
Ama pazar günü 502 çıktı betam salı gidicem bakalım kese görünür dediBenim de böyle. Daha net birşey yok ama geç döllenme dedi doktorum
Benim doktorum 6dan itibaren ultrason ile de duyma ihtimalimiz var dedi de siz böyle söyleyince sebebini merak ettim, teşekkür ederimDoktorum Hamilelikte kalp atışları en rahat şekilde 8.haftadan sonra dinlenebilir dedi Hamilelikte 5. haftada bebeğin kalp atışlarının dinlenebilmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilirmiş Bu yöntem riskli hamileliklerde uygulanabilir fakat anne adaylarının bu konuda acele etmemesi tavsiye ediyoruz dedi
7 mm mi o kadar durmuyor ama ultrasonunuz da yazar benim 0.68 diAmiin inşallah7mm dedi sanırsam tam hatırlamıyorum size kaç söylendi
Kac hafta kac günlük iken gorunduTeyzeleri ablaları biz bugün kesemizi gördük sağlıklı bir gebelik olarak gidiyoruz Allah nasip ederse iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız
5+4 günKac hafta kac günlük iken gorundu
Evet Çarşamba günü gördüm ben deSizin durumunuz nedir keseyi gördünüz mü
Ah ne güzelllEvet Çarşamba günü gördüm ben de
8.5 mm kesemiz Dr direk kese var bebek yok dedi bi an kötü oldum haftaya görürüz inş illa kötü şeyler beni bulacakAh ne güzelllsizin kese ölçünüz kaçtı
Bi benimki mi küçücük ya8.5 mm kesemiz Dr direk kese var bebek yok dedi bi an kötü oldum haftaya görürüz inş illa kötü şeyler beni bulacak
Herkesin değeri kesesi farklı oluyor kafana takma kimi 5. Haftada bebeği görüyor kimi 7 8 herkeste farklıBi benimki mi küçücük ya
Betan kaçtı ne kadar sonra gittn 5 hafta çıktın5+4 gün
Betami en son 30 unda ölçtürdüm 1400 dü adet tarihime göre 5+4 oluyorBetan kaçtı ne kadar sonra gittn 5 hafta çıktın
Betami en son 30 unda ölçtürdüm 1400 dü adet tarihime göre 5+4 oluyor
Betanız her gün ikiye katlar 2 yle çarparak hesaplayin büyük ihtimalle görünürBenimde en son pazar yaptırdım 502 çıktı haftaya salıya kaç olur acaba beta kese görünürmü
2 günde bir mi 2 yle çarpılcak hergün müBetanız her gün ikiye katlar 2 yle çarparak hesaplayin büyük ihtimalle görünür
2 günde bir2 günde bir mi 2 yle çarpılcak hergün mü