İnşallah canım Allah gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsinYaa neredeyse birebiriz benimde suan 12+5insallah benimde kizim olur ikili tarama icin kac tup kan aliyorlar kuzu birde ne zaman cikarmis sonucu ? Umarim hep saglikli kalirsiniz. Birde tursu yemeyi cok seviyorum gorumcem yakin bi zaman da moralimi bozdu cok yersen bebegin kuculur dior
Valla ben abartili yemesem de en cok aserdigim sey tursu hamileligimden beriİnşallah canım Allah gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin2 tüp aldılar ama doktor bide başka biseyler istedi biri ikili tarama için diğeri o için mi yoksa ikiside ikili tarama için mi bilemedim. 10 gün sonra çıkıyormuş canım. Hiç tursu hakkında öyle bisey duymadım doğru mu değil mi bilgim yok ama bende yiyorum
Korkma ya bebişin için dayan annesi :)Valla ben abartili yemesem de en cok aserdigim sey tursu hamileligimden berikan aldirmaktan da cok korkuyorum aslinda cunku damar bulamiyorlar elimin ustunden aliyorlar bebeklere kullanilan damar yolu ile xd
Bugün 12+5 oldumYaa neredeyse birebiriz benimde suan 12+5insallah benimde kizim olur ikili tarama icin kac tup kan aliyorlar kuzu birde ne zaman cikarmis sonucu ? Umarim hep saglikli kalirsiniz. Birde tursu yemeyi cok seviyorum gorumcem yakin bi zaman da moralimi bozdu cok yersen bebegin kuculur dior
Benimde mide yanmam oluyor özellikle sabahları renine çiğneme tableti kusturdu beni gaviscon da içemiyorum şurup zorluyor şükür gaz sancısı yaşamıyorum ama sanki ayıptır söylemesi gaz bombasi gibi dolaşıyorum yorumunu okuyunca dedim bizim gibi yanması olanlar demek böyle belirtiler yaşıyor bu arada cnm ben beyaz leblebi küçük lokum ve bazen de muz yiyorum ilaçtan daha rahatlatıyor mide ağrılarımı bir dene sende cnmmide bulantısı çekenlere çok üzülüyorum bian önce biter inşallah bu durum. benim tek sorunum mide yanması ve gaz problemi ne yesem gaz yapıyor su içsem gaz yapıyo karnım davul gibi şişiyor sabaha kadar yatamıyorum doktor önce RENNİE şurubu verdi hiç işe yaramadı şimdi de GAVİSCON şurup yazdı bakalım işe yarayacak mı var mı bu sorunu yaşayan ?
Nasil geciyor canim ? Benim kasik agrilarim mevcut sen de de oyle mi ?Bugün 12+5 oldum
Kızlar ben 14 . Haftaya girdim bugün kasik agrisi yok denecek kadar azaldı. Başımdaki sersemlik hissi geçti. Daha dinç olmaya başladım ağzımın tadı geldi. 14 hafta sonrası bıçak gibi geçiyor diyorlar doğru sanırım. İlk bebeğimi 9 yıl oldu doğurabilir unutmusum süreci. Bilgi vermek istedim
Hayır canım 9 Ekim de gittiğim de yönlendirecek doktorum. O gün verebilirim belki kan. 11-12 haftadan önce yapılması uygun değilmiş. Annenin kanında bebeğe ait yeterli hücre olması gerekliymiş testin doğru sonucu için.A Afratafrac Nifty yaptıracaktınız. Yaptırdınız mı?
Aynı durumdayım, kelin merhemi olsa başına sürermiş. Ben sebze pişirmeyi bırak yemeyi bile düşünemiyorum şu an, direkt salyalanıyorum bulantıdan. varsa yoksa hamur pislik çöpArkadaşlar ben aşırı şekilde sağlıksız yemeklere düştüm, dışarıdan yemek yiyemezken hep evde kendim sebze, et, balık yaparken artik kendimi birden fastfood hayal ederken yakalıyorum. Canim sürekli kebap, pide, hamburger falan çekiyor, hadi onlar neyse böyle hazir dondurulmuş gıdalar var ya peynir kızartması, tavuk nugget falan sırf onlardan istiyorum. Arada yiyorum ama kendimi frenlemeye calisiyorum. Yalnız evde sebze yemeği falan yapınca inanılmaz öğürme geliyor, sağlıklı yemeği hiç içim almaz oldu, napcam ben bana akil verin
Aybi durumdayiz ..Aynı durumdayım, kelin merhemi olsa başına sürermiş. Ben sebze pişirmeyi bırak yemeyi bile düşünemiyorum şu an, direkt salyalanıyorum bulantıdan. varsa yoksa hamur pislik çöp
O ağrıları çok iyi bilirim iki çocuğumda da vardı bunda da vardı ilkinde korkudan hastaneye koşmuştum hem adet günlerimiz geldiğinde böyle ağrılar olurmuş hemde bebek büyüdükçe oluyormuş korkma yani çok çok geçmeyen ağrıların varsa yine de görünNasil geciyor canim ? Benim kasik agrilarim mevcut sen de de oyle mi ?
Hiçbirini yaptırmama kararı aldım ben inşallah gerek de kalmaz. Takıntılıyım zaten. Ama yaptıracaksan sadece nifty yaptır diğerleriyle uğraşma diyor herkes. Meraktan sorayım dedim 8800tl fiyat aldımHayır canım 9 Ekim de gittiğim de yönlendirecek doktorum. O gün verebilirim belki kan. 11-12 haftadan önce yapılması uygun değilmiş. Annenin kanında bebeğe ait yeterli hücre olması gerekliymiş testin doğru sonucu için.
Canım çok geçmiş olsun yine arttı bu illet. Acil şifalar diliyorumMerhaba canim
Anneler :)
Iki gundur vucutta agri halsizlik ve zaman zaman cikan ates istahsizlik derken dun solugu hastanede aldim . Corona olmusumdoktor cok yaygin oldugunu soyledi herkes kendine dikkat etsin grip gecirdim saniyodum ama corona cikti .. dualarini esirgemeyin
Merhaba canim
Anneler :)
Iki gundur vucutta agri halsizlik ve zaman zaman cikan ates istahsizlik derken dun solugu hastanede aldim . Corona olmusumdoktor cok yaygin oldugunu soyledi herkes kendine dikkat etsin grip gecirdim saniyodum ama corona cikti .. dualarini esirgemeyin