2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım Allah gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin 2 tüp aldılar ama doktor bide başka biseyler istedi biri ikili tarama için diğeri o için mi yoksa ikiside ikili tarama için mi bilemedim. 10 gün sonra çıkıyormuş canım. Hiç tursu hakkında öyle bisey duymadım doğru mu değil mi bilgim yok ama bende yiyorum

Valla ben abartili yemesem de en cok aserdigim sey tursu hamileligimden beri kan aldirmaktan da cok korkuyorum aslinda cunku damar bulamiyorlar elimin ustunden aliyorlar bebeklere kullanilan damar yolu ile xd

Bu arada konusu geçmişti, ben de geçenlerde bir yazıya denk geldim. Balenli sutyen hamilelik döneminde süt kanallarının tıkanmasına sebep olabiliyormuş. Sizinle de paylaşmak istedim

Benimde mide yanmam oluyor özellikle sabahları renine çiğneme tableti kusturdu beni gaviscon da içemiyorum şurup zorluyor şükür gaz sancısı yaşamıyorum ama sanki ayıptır söylemesi gaz bombasi gibi dolaşıyorum yorumunu okuyunca dedim bizim gibi yanması olanlar demek böyle belirtiler yaşıyor bu arada cnm ben beyaz leblebi küçük lokum ve bazen de muz yiyorum ilaçtan daha rahatlatıyor mide ağrılarımı bir dene sende cnm

Kızlar ben 14 . Haftaya girdim bugün kasik agrisi yok denecek kadar azaldı. Başımdaki sersemlik hissi geçti. Daha dinç olmaya başladım ağzımın tadı geldi. 14 hafta sonrası bıçak gibi geçiyor diyorlar doğru sanırım. İlk bebeğimi 9 yıl oldu doğurabilir unutmusum süreci. Bilgi vermek istedim

Ben de bugün 12+4 oldum 12. Haftanın başından beri mide bulantısı krizlerine giriyorum, inşallah geçer diye umut ediyorum, sanki başa döndüm, iyiydim yine geri geldi mide bulantıları, inşallah geçerler 1- 2 hafta sonra, kalçada ağrı oluyor ben de özellikle akşamları gün içerisinde yürüdüysem hele ki Geçecek diye kendime hep olumlu enerji göndermeye çalışıyorum, mesajınıza mutlu oldum, geçecek inşallah

A Afratafrac Nifty yaptıracaktınız. Yaptırdınız mı?
Hayır canım 9 Ekim de gittiğim de yönlendirecek doktorum. O gün verebilirim belki kan. 11-12 haftadan önce yapılması uygun değilmiş. Annenin kanında bebeğe ait yeterli hücre olması gerekliymiş testin doğru sonucu için.

Aynı durumdayım, kelin merhemi olsa başına sürermiş. Ben sebze pişirmeyi bırak yemeyi bile düşünemiyorum şu an, direkt salyalanıyorum bulantıdan. varsa yoksa hamur pislik çöp

Nasil geciyor canim ? Benim kasik agrilarim mevcut sen de de oyle mi ?
O ağrıları çok iyi bilirim iki çocuğumda da vardı bunda da vardı ilkinde korkudan hastaneye koşmuştum hem adet günlerimiz geldiğinde böyle ağrılar olurmuş hemde bebek büyüdükçe oluyormuş korkma yani çok çok geçmeyen ağrıların varsa yine de görün

Hiçbirini yaptırmama kararı aldım ben inşallah gerek de kalmaz. Takıntılıyım zaten. Ama yaptıracaksan sadece nifty yaptır diğerleriyle uğraşma diyor herkes. Meraktan sorayım dedim 8800tl fiyat aldım

Merhaba canim
Anneler :)
Iki gundur vucutta agri halsizlik ve zaman zaman cikan ates istahsizlik derken dun solugu hastanede aldim . Corona olmusum doktor cok yaygin oldugunu soyledi herkes kendine dikkat etsin grip gecirdim saniyodum ama corona cikti .. dualarini esirgemeyin

Canım çok geçmiş olsun yine arttı bu illet. Acil şifalar diliyorum

Kızlar bence markete giderken falan kalabalık içine girerken bizim maske takmamız şart mikroplardan korunmak için. Hatta eşlerimiz de takmalılar bence bu süreçte. Tam hastalık mevsimine giriş yapıyoruz.

Hayır normalde ilaç kullanırken bile insan ağır geçiyor, bir de hamilelikte ilaç da kullandırtmıyolar, dayıyolar sadece parolu.

İnşallah hiç birimiz bu süreci hasta olmadan atlatırız. Hasta olan kızlara da acil şifa diliyorum umarım hemencecik toparlarsınız.

Çok geçmiş olsun canım, Allah korusun, inşallah en kısa sürede iyileşirsin

Kızlar bişi soracağım. Ben 11 haftalık hamileyim ve bende hiç akıntı olmadı neredeyse. Sizde akıntı var mı? Normal mi acaba akıntı olmaması. Genelde çok yoğun akıntım var diyo hamileler kafam karıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…