2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar iyi akşamlar miğde bulanımtıma iyi gelen zofer ilacı oldu oda başka bi kadın doğum doktoru istemedi kullanım değiştirdi prizin yazdı acaba o nasıl zofer kadar etkili olmazsa ben ne yaparım yaaaa bi gün kullanmazsam hastanelik oluyorum bide tiroidim hızlı çalıyor Muş ilaca başladım morallerim bozuk rabbim bebeklerimizi korusun

Magnezyum denediniz mi? Bir de folik asidinizi portakal suyuyla birlikte alin. Yürüyüs ve bol suyu denemissinizdir diye düsünüyorum. Ben sebze ve meyve agirlikli beslenince direkt azaliyor.
Doktorum magnezyum yazdı fakat öncelikle besinlerle doğal halletmeye çalış dedi ben de öyle yapmaya çalıştım fakat tüm denemelerime rağmen geçmedi şuan biraz daha iyiyim fakat günlerdir zorlamamdan kaynaklı halen makatta ciddi bir acı var.
Ever doktorlar krem bile önermiyormuş kayısı erik salata bol su ile günlerdir geçirmeye çalışıyorum bugün biraz daha geçti fakat dediğim gibi günlerdir zorlamamın kalıntıları devam ediyor umarım haftasonu evde yağlar ile rahatlatabilirim. Kimse yaşamasın umarım lütfen beslenmenize dikkat edin kızlar

Senin işin de zormuş ya, sıkı tutunan bebeğe bi şey olmaz derdi ilk doktorum ben de çok yürüdüm ilkte, bunda ekstra ağırlık taşımak zorunda da kalıyorum Amiiin
Öğretmen misin sen, canım ? Branşın nedir
Evet canım, Türkçe
Gelecekte ben de öyle olur herhalde çünkü puanım az olacak
Gittiğin yere de bağlı ben çok küçük bi yerdeyim başka derslerde bile boşluk yok olsa onlara da verilme ihtimali var normalde. Hatta bazı milli eğitimler ders yoksa gel mem’de çalış diyor

Tutunuyorum, o da bana tutunsun inşallah

Sizler çevrenizle yahut iş yerinizde olan kişilerle hamileliğinizi paylaştınız mı kızlar ?
Ben dün önce şeflerim ve insan kaynaklarıyla, bugün de beraber çalıştığım ekibimle paylaştım, çünkü riskli hamilelik ve birçok şeyi artık yapma iznim yok. Aslında iki hafta daha beklemek istiyordum.

Ayyy bakalım nolcak bizim de, hayırlısı inşallah

Kızlar ikili tarama testinde neler yapılıyor devlette bilgisi olan var mı alttan muayne yapıyorlar mı

Kızlar ikili tarama testinde neler yapılıyor devlette bilgisi olan var mı alttan muayne yapıyorlar mı
Ultrasonla bebeğe bakıyorlar kuzum ense kalınlığı burun kemiğine bakılıyor. Sonra da kan veriyorsunuz bu kadar. Alttan muayene etmiyorlar

Sizin için iyi olmuş, sizin durumunuz farklı, Allah korusun bir şey olsa bilmelerinde fayda var. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Kızlar siz de çocuk ya da iş sebepli vs. çok ayakta kalıyor musunuz? Ayakta fazla durduğum için adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor inşallah bi zararı olmuyordur.
Hamileliği en kötü geçiren benim galiba. 1 dk bile ayakta duramıyorum yoksa bayılcak gibi oluyorum resmen yer ayağımın altından kayıyor. 1 aydır bildiğin yatalak oldum. Asla iş yapamıyorum. Odadan odaya geçince bile çok yoruluyorum. Doktorum normal dedi ancak bana hiç normal gelmiyor bu durum. Bir sonraki gidişim 12. haftamda olacak tam. Hala geçmezse söylicem.

Ancak bildiğin bir şey var uzun süre ayakta durmamak gerekiyormuş, bence bulduğun her fırsatta dinlenmeye çalış.

Sizler çevrenizle yahut iş yerinizde olan kişilerle hamileliğinizi paylaştınız mı kızlar ?
Anne baba kardeşlerimiz biliyor. Onun dışında ben en yakın arkadaşlarıma söyledim. Çünkü bence kadının her anlamda daha fazla desteğe ihtiyacı oluyor bu süreçte. Erkek söylemese de olur.

Maalesef hamilelik durumum çalışmama engel olmaya başladığı için yöneticime ve ekip arkadaşıma da söylemek zorunda kaldım. Dedim beni idare edin birazcık. Sağolsun yöneticim anlayış gösterdi.

Troid benim de biraz yüksek çıktı. İlaca başlattı doktorum onda korkulacak bişi yok, bebeğe zararı da yokmuş ilacın. Hatta kullanmamak daha sıkıntıymış.

Bana da anlattıkların normal gelmedi doktorun hala önemsemezse başka bir doktora daha git bence canım. Yorgunluk tamam da ayaktayken bayılacak gibi olman normal değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…