2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Katılıyorum daha önce de yazmıştım sizinle aynı fikirdeyim. Sadece ayrıntılı ultrason taraması yaptıracağım. Orada Allah korusun bir rahatsızlık farkedilirse doğum anında ya da hemen sonra müdahale edilebiliyormuş. Ya da bazı rahatsızlıklarda bebek yoğun bakım ünitesine girmesi gerekebiliyormuş o da her hastanede yok. Önceden bilindiği takdirde ona göre başka hastanelerden ayarlama yapılıyormuş. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla sınamasın, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

Evet böyle müdahaleler için önlem alınabilecek acil ama bakın sizin bahsettiğiniz acil bir durum kesinlikle önlemler alınmalı ve çok haklısınız onu bende düşünüyorum daha o kısımlara gelemedim aşılarla işgili sıkıntılar var ona başlayacağım inşaAllah. Bir önceki yazıma bir video paylaştım dinlemediyseniz muhakkak öneririm Rabbim evlatlarımızı sağlıkla afiyetle kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

Amin cümlemizin inşallah :)

Bu arada arkadaşlar e-bebek te perşembeden pazara indirimleri var. Fikir sahibi olmak isterseniz bir bakın isterseniz. E-bebekte bir de şubat ayında büyük indirimler oluyor.

Böyle indirimleri haber versek çok güzel olur gerçekten, ben henüz hiçbir şey almadım, cinsiyetini bekliyorum, acele etmek istemiyorum, bir tane kaybım var o yüzden, teşekkürler böyle bilgilendirme yaptığınız için

Kızlar ben çok kötü kabız olmuştum çok zorlandım kendimi doktor bir şey olmaz dedi bebek açısından ama makatım o kadar acıyor ki bugün artık afedersiniz büyük tuvaletimi yapabildim sanarken badem boyutunda falan kan geldi. Ne yapacağımı şaşırdım denemediğim şey kalmadı günlerdir. Şuan tam kabız da değilim ama bugün acı ve kan korkuttu çok zorladım günlerdir sanırım daha önce hiç böyle kabızlık gibi bir problem yaşamamıştım hayatımda

Magnezyum denediniz mi? Bir de folik asidinizi portakal suyuyla birlikte alin. Yürüyüs ve bol suyu denemissinizdir diye düsünüyorum. Ben sebze ve meyve agirlikli beslenince direkt azaliyor.

Tamam kuzum bu da aklımda olsun. Yastığıma da çengelli iğne takim bari demir niyetine. Gerçekten çok enteresan film senaryoları çıkar bu rüyalardan.

Bu arada arkadaşlar e-bebek te perşembeden pazara indirimleri var. Fikir sahibi olmak isterseniz bir bakın isterseniz. E-bebekte bir de şubat ayında büyük indirimler oluyor.
Şubat indirimi sanki tam bizlik indirim gibi. Nisana çok bişi kalmamış olacak tam alışveriş ayı

Canım kuru kayısı tüket, pilav muz falan yeme. Çorba iç bu ara, salata tüket. Belki doktora gitmen faydalı olur kan gelsiyse. Yanılmıyorsam genel cerrahi bakıyordu bu alanda ama daha hamileliğin ilk 3 ayı sanırım hiç bir doktor hiç bir konuda yardım etmiyor.

Magnezyum denediniz mi? Bir de folik asidinizi portakal suyuyla birlikte alin. Yürüyüs ve bol suyu denemissinizdir diye düsünüyorum. Ben sebze ve meyve agirlikli beslenince direkt azaliyor.
Ben de bol meyve tüketiyorum. Yemekten ziyade canım meyve çekiyo. İyi geliyor bana da. Bazen salatalık doğrayıp üstüne biraz tuz atıp tüketiyorum o da iy geliyor. Bol su içmek de dediğin gibi çok önemli. Geçen hafta muz tükettim hemen sıkıntı yaptı mesela. Yediklerimize içtiklerimize dikkat etmemiz lazım her ne kadar içimiz almasa da. Doktor zorlama dedi de sadece ekmek yersem ben de kabız olcam bu gidişle. Çorba tüketiyorum bol su içiyorum. Bir de meyve seviyorum.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sanada çok çok geçmiş olsun Rabbim bize ve sıkıntısı olan herkese şifa versin inşallah çok az birşey geldi bugunde hiç yok beyaza döndü az miktarda ama progestana bu gece agızdan başlıcam dün iğne oldugum için hapı içmemiştim birdahaki kontrole kadar kullanıcam doktorda normal olabilecegini söyledi evet tebdir bizim taktir Allahın

Bu arada arkadaşlar ne kadar doğruluk payı vardır bilmiyorum fakat doktorum ilk aylarda beni sıcak duş konusunda uyarmıştı tabi onu dinleyip ılık duş almaya özen gösterdim.
Kahve rengi akıntım olmadan gecesi miğren agrımdan dolayı sıcak suya atmak zorunda kaldım kendimi doktorumda sıcak sudan dolayıda olmus olabilir dedi ama bunu anneme yakınlarıma sordugumdada biz hep öyle aldık diyor kafam çok karısıyor ama doktorumu her ne olursa olsun dikkate alıyorum almak zorundayım bununla ilgili siz ne düşünüyorsunuz.

Ya kizlar merhaba bugun 10+5 rutin muayenemiz vardi . Bebegim gayet saglikli sukurler olsun baya da buyumus doktor ultrasona bakarken a-aaaa dedi bizde esimle merak ettik noldu diye cok erken ama bariz bir pipi var gibi gorunuyor dedi sok gecirdi kadincagiz boyle erken ultrasona hic tahmin etmezdim . Zaten cok hareketliydi . Bi sey gordum ve kordon degil dedi 2 haftaya netlesir dedi cok heyecanlandim sok oldumm

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah bizde o güzel anı yaşamak için gün sayıyoruz.

sıcak dusu su yonden bence onermıyorlar. havasız basık bı durum olusur belkı tansıyon dusuklugune yol acar dıye. ve bence gerçekten onemlı . cunku kaynar su altında nefes kesılmesı yasayabiliyorum. doktorlar tabı daha ıyısını bılırler senın ıcın.

Merhaba arkadaşlar, 10+1 hamilelikteyim.
Dün kan testi yaptırdım ve TSH 0,09 yani düşük çıktı, T4 1,28 normal, T3 3,19 normal çıktı. TSH düşüklüğü olan başka kimse var mı? İlaç mı kullanmak gerekiyor? Biraz korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…