2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese, bugün yine kanamam olduğu için başka bir doktora gittim. Çok şükür bir sorun yok, ufaklık kıpır kıpır iyi görünüyordu maşallah, ama kanama alanı da görünüyor. Bir haftadır oksapar kullanmıyorum, her gün estrofem devam ediyorum (bebeğim tüp bebek) fitile devam ve üç günde bir de proluton depot vuruluyor. Bugün göründüğüm doktor estrofem aslında kalp atışıyla bırakıyoruz gibi bir yorum yaptı, sonra da takipli doktorunuza da danışmak lazım diye konuyu kapadı, daha önce de duymuştum forumda. Biraz huzursuz oldum, bu kanama alanı estrofem kullanımıyla bağıntılı oluşan bir şey mi acaba bilen var mı? Gerçekten hareketli değilim, zaten çalışmıyorum ve yatıyorum. Aranızda estrofem kullanan ve kanama sorunu olan var mı merak ettim 11. haftalık olduk bu arada artık

Merhaba hanımlar 11+4 um fetal sonucum geldi. Temiz çıktı vede erkek. Kiz annesiyim. Erkek annesi olmak korkutuyor açıkçası sağlıkla gelsin ama oğlan annesi olanlardan yorum bekliyorum
Gözünüz aydın olsun. Daha cinsiyeti öğrenmedim ama Ben de erkek hissediyorum. Hep kızım olsun istemiştim. Tabi ki de önemli olan sağlıklı olması ama erkek çocuk beni de korkutmuyor değil ne yalan söyleyeyim bunu ben de merak ettim, erkek çocuk anneleri ne diyecek diye

Merhaba, söylediğiniz ilaçları kullanmıyorum, geçmiş olsun demek istedim

Merhaba arkadaşlar 11+3 haftalık gebeyim bu sabah az kahverengi akıntım oldu hemen doktora koştum iğne yaptı ve hap verdi progestan inşallah atlatırım
Gecmis olsun dikkatli olun lutfen Insallah sifa bulursunuz

Çook gecmis olsun.. Ben hic kullanmadim oyle bir ilac.. agir kaldirma lutfen

Merhaba arkadaşlar 11+3 haftalık gebeyim bu sabah az kahverengi akıntım oldu hemen doktora koştum iğne yaptı ve hap verdi progestan inşallah atlatırım
Merhaba, miktarı da önemli tabi ki ama kahverengi akıntıyı doktorlar ciddiye almıyor bile, lütfen kendinizi üzüp strese sokmayın bebeğe zarar Atlatacak bir şey yok, lekelenme miktarı fazla olmadıkça fizyolojik olarak normal kabul ediliyor. Ben de çok kafama takıyordum, gebeliğimin başından beri lekelenme olmayan günüm yok gibi bir şey, arada da kanamam oluyor dün de oldu yazmıştım hatta. Size de çok geçmiş olsun, umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsınız ama yaşarsanız da kendinizi üzüp strese sokmayın muhtemelen hiç önemi olmayan bir lekelenme çıkacak

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin

Kızlar gece uykunuzda korkuyor musunuz? Ben 2 gece korkmaya başladım ve öyle böyle değil etkisindne çıkamadığım şeyler görüyorum..

Ben de görüyorum, korkarak uyanıyorum, zor dalıyorum sonra

Güzel anne adaylarıı hepinize selam ben şu an 11+2 oldum ilk gebeliğim olduğu için çok fazla bir şey bilmiyorum doktorumdan da memnun olmadığım için ona gitmek istemiyorum bu dönemde ikili tarama testleri oluyormuş sanırım . tam olarak kaçıncı haftada gitmem gerekir doktora ve devlet hastanesi bu testleri yapıyor mu ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi

Canım ben de 11+3' üm, doktor bana 11 ile 14. Hafta arasında yaptırabilirsiniz demişti ben de doktorumu değiştireceğim, bu sebepten yakın zamanda doktora gitmeyeceğim şu sıralar çok fazla doktora gittim, yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsız kaldım açıkçası

benimde istediğim bi doktor vardı ama ancka haftaya cuma randevu blabildim 12+3 oluyorum o zaman gittiğimde testler için geç kalır mıyım onu da bilmediğim için tedirginim , en son 7+2 de gidip kalp atışı duymuştum doktor 1 ay sonra gel dedi ama ona gitmek istemiyorum

Ben şuan 11+6 yım doktorum yarın ikili test işin çağırdır yani tam 12. Hafta dolunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…