ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
Ben aynı sekiyorum kaç haftaslıksınBu dönemde kilo vereniniz var mı? Çok sağlıklı beslendiğim hamur işine çok abanmadigim için kilo kaybetmeye başladım. 60 dan 56.7 ye düşmüşüm, benim yapı gereği kilo alamıyordum o yüzden antidepresan kullandım 1 sene, 46 kilodan 60 kiloya çıkmıştım 1 senede. Şimdi nutelladır, pişidir, sigara böreği kızartma falan yemedigimden vermeye başladım, bilen biri varsa açıklığa kavusturursa sevinirimbugün arkadaşıma gittim , önüme 5 tane küçük baklava koydu ve ben sadece 1 tane yedim
8+6 benim şuan, her şeyden az az sık sık yiyorum bir oturuşta çok yemek yiyemiyorum tabii ki herkes gibiBen aynı sekiyorum kaç haftaslıksın
Gaviskonsuz duramıyorum8+6 benim şuan, her şeyden az az sık sık yiyorum bir oturuşta çok yemek yiyemiyorum tabii ki herkes gibi
İnşallah bakalım zaman ne gösterecek kuzumDayanabilirsen öyle yap, güzel olur haftanı doğumdan sonra kullanman
Evet kuzum Bitlis deSizde öğretmendiniz değil mi benimde mart sonu doğumum Allah nasip ederse ama okul kapanmadan iki hafta önce falan bitiyor iznim rapor alırım diye düşündüm o halde çalışmak istermiyim bilmiyorum
Ben de 3 kilo verdim kuzum. Malesef can istemeyince yenmiyorBu dönemde kilo vereniniz var mı? Çok sağlıklı beslendiğim hamur işine çok abanmadigim için kilo kaybetmeye başladım. 60 dan 56.7 ye düşmüşüm, benim yapı gereği kilo alamıyordum o yüzden antidepresan kullandım 1 sene, 46 kilodan 60 kiloya çıkmıştım 1 senede. Şimdi nutelladır, pişidir, sigara böreği kızartma falan yemedigimden vermeye başladım, bilen biri varsa açıklığa kavusturursa sevinirimbugün arkadaşıma gittim , önüme 5 tane küçük baklava koydu ve ben sadece 1 tane yedim
Ben de 2 kilo vermiştim ancak kusmalarım durdu. Bir de mide bulantıma tek iyi gelen şey resmen ekmek. 3 öğün sadece ekmek yiyyorum bir süredir. 1 kilo geri almışım. Zararlı gıdalar tüketmiyorum ben de. Ancak şu mide bulantılarım da geçerse inşallah uzun bir süre ekmek yemek istemiyorum artık sıkıldım.Bu dönemde kilo vereniniz var mı? Çok sağlıklı beslendiğim hamur işine çok abanmadigim için kilo kaybetmeye başladım. 60 dan 56.7 ye düşmüşüm, benim yapı gereği kilo alamıyordum o yüzden antidepresan kullandım 1 sene, 46 kilodan 60 kiloya çıkmıştım 1 senede. Şimdi nutelladır, pişidir, sigara böreği kızartma falan yemedigimden vermeye başladım, bilen biri varsa açıklığa kavusturursa sevinirimbugün arkadaşıma gittim , önüme 5 tane küçük baklava koydu ve ben sadece 1 tane yedim
Zaten başta bulantıda yenen hiçbir şey sonradan yenmek istemiyor kuzumBen de 2 kilo vermiştim ancak kusmalarım durdu. Bir de mide bulantıma tek iyi gelen şey resmen ekmek. 3 öğün sadece ekmek yiyyorum bir süredir. 1 kilo geri almışım. Zararlı gıdalar tüketmiyorum ben de. Ancak şu mide bulantılarım da geçerse inşallah uzun bir süre ekmek yemek istemiyorum artık sıkıldım.
Ben de yemek yiyemediğim için iki kilo verdim, sadece hamur yiyebiliyorum gibi bir şey o yüzden aynı şişkinlikle devam ediyorum hayatıma. Normalde glutensiz besleniyordum epey bir süredir, hamur hayatımda hiç olmayan bir şeydi, nerden nereyeBu dönemde kilo vereniniz var mı? Çok sağlıklı beslendiğim hamur işine çok abanmadigim için kilo kaybetmeye başladım. 60 dan 56.7 ye düşmüşüm, benim yapı gereği kilo alamıyordum o yüzden antidepresan kullandım 1 sene, 46 kilodan 60 kiloya çıkmıştım 1 senede. Şimdi nutelladır, pişidir, sigara böreği kızartma falan yemedigimden vermeye başladım, bilen biri varsa açıklığa kavusturursa sevinirimbugün arkadaşıma gittim , önüme 5 tane küçük baklava koydu ve ben sadece 1 tane yedim
nane limon günde 2 bardak kadar tükettim, bi yandan çalışıyorum dinlenebilsem çok iyi gelecek aslında.Zencefil ihlamur ballı bitki çayı, nane limon, ballı ihlamur bunları tuketebilirsin çok iyi gelir. Bitki çayları aşırıya kacmadikca zararlı değil ama kekik çayı, rezene, ada çayı bunlar gebelikte yasak
çok geçmiş olsun, darısı bana inşallah :), bende nane limon içiyorum 2 gündür günde 2 bardak kadar, ıhlamur yoktu evde alıp bu günde ıhlamur içeyim birazBen de oldum gectı elma ıhlamur lımon kaynatıp içtim sureklı
Yaaİnşallah bakalım zaman ne gösterecek kuzum
Evet kuzum Bitlis deben de aynen rapor diye düşündüm. Ya buradakiler hep tanıdık vasıtasıyla heyet alıyor. Benim tabi ki tanıdık yok. Bakalım yalvaracam doktorlara
Nane sıkıntı mı bi arastır ben emın olamadım yemıyorumnane limon günde 2 bardak kadar tükettim, bi yandan çalışıyorum dinlenebilsem çok iyi gelecek aslında.
Gerçekten çok zor. Akışlın olmayana daha zor. O nasıl karYaaKarusel ve ben de Bitlis de idik çok zor çalışma şartları ağırlaşmazsan tabii şubatta çalışmak mantıklı olur ama yine durumuna bakarsın
Hangi ilçedesin? :) biz Güroymak'da idik çok kar vardı gerçekten ama zaman çok hızlı geçiyor şimdi özlüyoruz o günleriGerçekten çok zor. Akışlın olmayana daha zor. O nasıl kar
Ay inanın sıkıntı olabileceğini düşünmedim, araştıracağımNane sıkıntı mı bi arastır ben emın olamadım yemıyorum
de anlamadım tam direk yemiyorum içmiyorum:)Ay inanın sıkıntı olabileceğini düşünmedim, araştıracağım
Merkezdeyim kuzum ben. Ayyy ben gün sayıyorum tayin içinHangi ilçedesin? :) biz Güroymak'da idik çok kar vardı gerçekten ama zaman çok hızlı geçiyor şimdi özlüyoruz o günleri