2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arada giy onu dene son ayda giyerim dediğin şey birden olmayabiliyor ay fenalık geldi düşününce

Kızlar ya sabahtan beri adet sancım var normal mi? 8 haftalık hamileyim arada bir geliyor bu sancılar. Tedirgin oluyorum ciddi bir sancı değil ama adet sancısı yani biliyorum bu sancıyı.
Asiri kramp tarzinda olmadikca normal. Rahim baglari genisledikce oluyor. Bende de oldu cok. Simdilerde de oluyor biraz azalsa da (11. hafta).

Evet gerçekten çok haklısınız ama özlüyorum da göresim geliyor, zaten bir sıkıntı olsa illa ki belli eder kendini diye düşünüyorum çok haklısınız. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok kolay gecsin tüm hamileligimiz

Kızlar bugün doktoruma tahlil sonuçlarım için gittim. Kan uyuşmazlığı sebebi ile 18. Hafta gibi eğer kanaman olursa kan uyuşmazlığı iğnesi yaparız dedi. 11. Haftada da gel ikili tarama var dedi. İnternetten baktım biraz kafam karıştı. Kan uyuşmazlığı olunca ikili tarama mecburi mi olmuş oluyor acaba? Doktora o an sormayı akıl edemedim şimdi aklıma takıldı. İçinizde kan uyuşmazlığı olan var mı

İkiliye girmicem ben oğlumdada girmemiştim ayrıntılıya girerim cinsiyet için acaba 12 küsürlerde yani haftayamı gitsem yoksa 15 temi kararsız kaldım
Bende ayrintili ultrasyona giremixem ozel 1500 tl istiyor doktorun kendi baktigi oluyor ama dimi oda ayrintili bakior

Empati kuramayan bencil düşüncesiz saygısız insanlardan uzak durabilsek keşke. Bunlar mecburiyet dairesinde görüşmek zorunda kaldığınız kişiler birde. Hadi size saygıları yok oğullarına da mı yok? Allah’ın takdir ettiği şeyi kim değiştirebilir haşa nereden biliyorlar neden olduğunu da böyle hüküm veriyorlar. Ama sana bişi diyeyim mi Allah büyük sen derdini Allah’a anlat o kalbini ferahlatacaktır inşirah suresi okumanı tavsiye ederim. Rabbim kolaylıklar versin

Dün midem iyiydi bugün kusa kusa bir hal oldum ya, çok fenayım. Prilam dün sana mutluluk demiştim ama sen de yalan çıktın

Ayrintili ultrason nedir? Ne farkı var normalden?
Bizim gibi 4 boyutlu görüyorsun bebişi, yani burnu vücut hatları vs. Mesela normal ultrason 2 boyutlu, ayrıntılı ultrasonda organlar da daha iyi gözüküyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…