- 15 Eylül 2022
- 1.776
- 861
off burdan gelir mi ılık ballı bi süt :)Sütü seviyorum ya. Her gün mutlaka içme isteği suyuyorum 1 bardak tüketiyorum. Mide yanmam oluyor alev gibi ona da çok iyi geliyor ılık süt rahatlatıyor.
ahh ahh cok haklısınız..Elimizin altında bi makine olsa arada kontrol etsek falan ne güzel olurdu
Böyle benim karnım normal mi bu göbek mi siskinlik mi hamilelik mi ?Canım strese girecek bir şey yok bu bünyeyle alakalı. O cihazlara çok girmemek gerekiyor. NE güzel işte biraz geç çıkacaktır karnınzayıfların daha geç çıkıyormuş.
Mide yanmasından dolayıysa iç ama sütü çok içmemek daha iyi bağırsak sağlığını bozuyor, şu an yediğiniz her sağlıklı şey bebeğin mikrobiyotasını etkileyecek. İlk bin gün çok önemli dedikleri aralık anne karnındaki günlerden başlıyorSütü seviyorum ya. Her gün mutlaka içme isteği suyuyorum 1 bardak tüketiyorum. Mide yanmam oluyor alev gibi ona da çok iyi geliyor ılık süt rahatlatıyor.
Benim de 5 gün ileri aldı 30 haziran sat olduYetişenler var evet.benim adet tarihimi değiştirdi ileri aldı
Asla aç bırakmıyorum kendimi. Mutlaka kuş kadar da olsa 2 saatte bir ya da saat başı ağzıma bişiler atıyorum genelde ekmek oluyor. O çubuk krakerler bile benim midemi bulandırıyor. Çok hareket edince de midem bulanıyor o yüzden fazla hareket etmiyorum. Prilam gece yatarken 2 tane öğlen 1 tane içiyorum o baya iyi geliyor. Öyle.Kizlarrr mide bulantısı için neler yapıyorsunuz??? 11.haftamdayim hala çok bulanıyor özellikle şu iki gündür çok kötü haldeyim...
Bilemem ki kuzum. Ben kendi bedenimi iyi tanıyorum, sen daha iyi bilirsin bedenini.Böyle benim karnım normal mi bu göbek mi siskinlik mi hamilelik mi ?
canım cok minnoş. göbeğin şuan çıkmamasını dert etme bence.. önemli olan bebişlerimizin insallah sağlıklı olması. ileri aylarda zaten çok çıkacak :)) ps ben suan atsam kocaman gobek ve odemden ıyk dersinizBöyle benim karnım normal mi bu göbek mi siskinlik mi hamilelik mi ?
Ay evet bende çubuk kraker yiyemiyorum daha da bulandırıyorAsla aç bırakmıyorum kendimi. Mutlaka kuş kadar da olsa 2 saatte bir ya da saat başı ağzıma bişiler atıyorum genelde ekmek oluyor. O çubuk krakerler bile benim midemi bulandırıyor. Çok hareket edince de midem bulanıyor o yüzden fazla hareket etmiyorum. Prilam gece yatarken 2 tane öğlen 1 tane içiyorum o baya iyi geliyor. Öyle.
Yani yastık da aynı işlevi görüyor gibi o yüzden almamıştım ben hep bacak arama yastık koyarak yattım son aylarda da ince bebek yastığı gibi bi şeyi göbek altıma koyardım, şimdi bacak arası yastığa tekrar geçiş yaptım
Benim de pantolonum sıkmaya başladı waikiki’den beli lastikli pantolon görünümlü taytımsı bi şey vardı ondan aldım hamile pantolonu da sevmiyorum iyice büyüsün de öyle alırım dedim
Canım ben anneme çekmişim sanırım onunda karnında ağrı oluyormuş çok, bu sebepten rahat olsun diye aldım yoksa karnım zaten ufak, büyümedi minik bir çıkıntı var herhalde o da gazdan diye düşünüyorumYa siz söyle belirtim var yok hamile pantolonu vs yazıyorsunuz ben çok strese girdim 8+5 im acile gidip bir baktırmak istiyorum içim hiç rahat değil eşimde çocuğu durmadan elektrigin içine sokma diyor gitmeyeceksin diyor napayim bilemedim stres oldum ya
Bende de var. Ben doktora sıra almaya calisicam yalvaricam artık yoksa sıkıntı bastı banaKızlar ya sabahtan beri adet sancım var normal mi? 8 haftalık hamileyim arada bir geliyor bu sancılar. Tedirgin oluyorum ciddi bir sancı değil ama adet sancısı yani biliyorum bu sancıyı.
Kizlarrr mide bulantısı için neler yapıyorsunuz??? 11.haftamdayim hala çok bulanıyor özellikle şu iki gündür çok kötü haldeyim...
Böyle benim karnım normal mi bu göbek mi siskinlik mi hamilelik mi ?
Kızlar bir şeyi merak ediyorum.. Doğumdan sonra 40 gün anne ve bebek yalnız bırakılmaz diye bir rivayet var. Buna inanıyor musunuz? Siz doğum sonrası ne yapmayı planlıyorsunuz?
Peki bir şey daha soracağım. sizlerin doğum sonrası adetleri nelerdir. Mesela lohusa şerbeti var bizde doğumdan sonra gelenlere ikram edilir. Var mı sizde böyle adetler.
Çevremde 2 arkadaşım bebekleriyle başkalarının evine gidiyordu birde yumurta mı topluyolarmış hiç bişi anlamadım ondan.
Sakin canim benim. Icinin hic rahat olmamasi bir sey oldugundan degil. Bak bugün benim kontrolüm vardi. Ben 36 yasindayim, daha 10. haftada hamilelik sekeri cikti, onceden iki düsügüm var, rahim agzinda hafif aciklik var, o yüzden haftada bir kontrole gitmek zorundayim, riskli hamilelik diye geciyor cünkü. Doktor her sey yolunda dedi. Ciktim. Rahatlama geldi mi? Evet. Uzun sürdü mü? Hayir. Utanmasam her gün gider miyim baktirmaya? Evet. Ama gidemem yani, gitmemeliyim.Ya siz söyle belirtim var yok hamile pantolonu vs yazıyorsunuz ben çok strese girdim 8+5 im acile gidip bir baktırmak istiyorum içim hiç rahat değil eşimde çocuğu durmadan elektrigin içine sokma diyor gitmeyeceksin diyor napayim bilemedim stres oldum ya
Benim de öyle. Hamileyim diye bana yer veriyorlar, öyle söyliyim lolcanım cok minnoş. göbeğin şuan çıkmamasını dert etme bence.. önemli olan bebişlerimizin insallah sağlıklı olması. ileri aylarda zaten çok çıkacak :)) ps ben suan atsam kocaman gobek ve odemden ıyk dersiniz