2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kaçıncı çocuk bilgisi yok tabloda herkes ilk mi
2 ler toplanın
Yaa aynısı işte ne yesem o ağırlık gitmiyor şimdi kahvaltı bile yapmayacağım uyanınca bi rahatladım o rahatlık gitsin istemiyorum
Benimde 2. Çocuğuma hamileyim ilk çocuğım 3 ysş erkek
Aa aynıymışız hangi ay doğum yaptın?

Gönlünden geçen ne ise Rabbim onu hayırlısıyla nasip eylesin

Valla emzirme yastigi gibi kullanabilirsin bence baya uygun , ayrica bu yastik icin valla hamile olmaya gerek yok o kadar rahat
Link atabiliyor musunuz özelden ya da buraya marka adı ve modeli de yazabilirsiniz. Yataş ın gördüm bir tane. onu mu alsam acaba.

2 ler toplanın

Yaa aynısı işte ne yesem o ağırlık gitmiyor şimdi kahvaltı bile yapmayacağım uyanınca bi rahatladım o rahatlık gitsin istemiyorum

Aa aynıymışız hangi ay doğum yaptın?
Benim de 2 :) 6 yaşında kızım var. Kızımda çok rahattım hiç problemlerim olmadı. Bunda bulantı, gaz, kabızlık, uyku, bel-sırt ağrıları... maşallah hepsi var. Yaşta ilerledi tabi.

Cok zor bi surec Rabbim size guzel saglikli sihhatli bi evlat nasib etsin. Onlari da takmayin insanalar ne ekerse onu bicer ben hep buna inanmisimdir. Sessizliginiz bi zaman sonra onlari da rahatsiz edicek. Azcik vicdanlari varsa

Canım ben de erkek hissediyorum rüyamda da mavi giydiğimi gördüm bugün Dr da erken cinsiyet için ama erkek olabilir dedi bana

Canım ben de erkek hissediyorum rüyamda da mavi giydiğimi gördüm bugün Dr da erken cinsiyet için ama erkek olabilir dedi bana

Aslında bu zamana kadar hep bir oğlum olacak diye düşündüm ama hamile kalınca o his geçti gibi ya da eğer kızsa ona haksızlık yaparım gibi bir hissiyat oluştu bende, kız olsun, erkek olsun ikisini de çok seveceğim, hiç fark etmez, sağlıkla gelsin hepsi canım

Benim de 2 :) 6 yaşında kızım var. Kızımda çok rahattım hiç problemlerim olmadı. Bunda bulantı, gaz, kabızlık, uyku, bel-sırt ağrıları... maşallah hepsi var. Yaşta ilerledi tabi.
Valla bilemedim yaştan mı, cinsiyet farklılığı mı, havanın sıcak olması mı etkiliyorsa bi an önce nisan gelsin istiyorum oğlumda rahat olmama rağmen hamileliği pek sevmemiştim Allah ın gücüne gitmesin de o son ayların ağırlığı bile yeter

Evet ya Nisan ayı nasıl gelecek çok uzak geliyor gözüme. Şu hamile yastıklarıkalrından alıcam ben de uyku için. Artık yüzüstü yatamıyorum uzun süredir. Bacaklarım rahat etmiyo bi türlü. Kendim rahat edemiyorum. Belki faydalı olur.

Artık hamiş göbüşüm olduğunu kabul ettim bir de.karnımı içime çekemiyorum. Yakında hamiş kıyafeti alırım herhalde.

İnşallah canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter ki ama cinsiyet belli olsa alışverişe başlarız herşey de pahalı malum erkenden başlasak anca hallederiz bu pahalilikta heralde

İnşallah canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter ki ama cinsiyet belli olsa alışverişe başlarız dediğin gibi herşey de pahalı malum erkenden başlasak anca hallederiz bu pahalilikta heralde

Ben hiçbir şey almadım, daha önce bir tane oyuncak almıştım o gebeliğim de kayıp yaşadım, buna elim gitmedi şöyle ilk trimester bitsin öyle başlarım herhalde diyorum, hem cinsiyeti de belli olsun istiyorum, senin kaç haftalık canım, 11+1 olduk biz bugün

Benim de 12+1 canım geç döllenme bi hafta geriden geliyor

Mart ayına da bakıyorum oradakiler almaya başlamış tabi daha büyük haftaları 14 14 16

Mart ayına da bakıyorum oradakiler almaya başlamış tabi daha büyük haftaları 14 14 16

O haftalara gelince bende belki yavaşça başlayabilirim ve nereden ne alınır onu bile bilmiyorum markalardan haberim yok, mesela bebek arabası içim aranan işlevsel özellikler ne olmalı, hem işlevsel, hem estetik bir bebek arabası tasarımı var mıdır acaba, hiç fikrim yok alanlar varsa söylerse bizler de araştırma yapabiliriz, gerçi tecrübeli annelerimiz var muhakkak bizlere yardımcı olurlar

Ay ben hiç hamile gibi değilim gobus de çıkmadı, hep hala yüzüstü yatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…