- 1 Aralık 2022
- 1.041
- 1.781
Heheh siz erkek mi istiyordunuz? Belki malum olmuştur
2 ler toplanınKaçıncı çocuk bilgisi yok tabloda herkes ilk mi
Yaa aynısı işte ne yesem o ağırlık gitmiyor şimdi kahvaltı bile yapmayacağım uyanınca bi rahatladım o rahatlık gitsin istemiyorum8+5 aynı durum bende var. İlk hamileliğimde bu haftada covid geçirmiştim çalıştığım için. Hiç hatırlamıyorum çok ilginç ilk trimesterı. Bunda mide konusunda çok zorlanıyorum. İnanılmaz bir ağırlık ve ağrı bulantı yanma karışımı bir şey oluyor yemek yedikten sonra ki sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum.
Aa aynıymışız hangi ay doğum yaptın?Benimde 2. Çocuğuma hamileyim ilk çocuğım 3 ysş erkek
Gönlünden geçen ne ise Rabbim onu hayırlısıyla nasip eylesinGünaydın kızlar,
İki gecedir üst üste rüyamda bebeğimin erkek olduğunu görüyorum lâkin birinde aslında kız ama oyuncağı mavi gibiydi sanki anlam veremeden ve tam kavrayamadan uyandım, ilk defa böyle bir rüya görüyorumÇok heyecanlandım, bu iki gecedir oluyor böyle
Gönlünden geçen ne ise Rabbim onu hayırlısıyla nasip eylesin
Dikkat et, ananas yasak diye biliyorum hamilelikte.Aynen ya bende ananaslı şeftalili denedim zupper. Ama bu zaman sonra şişkinlik yüze çıkıyorteşekkürler öneri için
Link atabiliyor musunuz özeldenValla emzirme yastigi gibi kullanabilirsin bence baya uygun , ayrica bu yastik icin valla hamile olmaya gerek yok o kadar rahat
Benim de 2 :) 6 yaşında kızım var. Kızımda çok rahattım hiç problemlerim olmadı. Bunda bulantı, gaz, kabızlık, uyku, bel-sırt ağrıları... maşallah hepsi var. Yaşta ilerledi tabi.2 ler toplanın
Yaa aynısı işte ne yesem o ağırlık gitmiyor şimdi kahvaltı bile yapmayacağım uyanınca bi rahatladım o rahatlık gitsin istemiyorum
Aa aynıymışız hangi ay doğum yaptın?
Yaaa11+2 den selamlar
Cok zor bi surec Rabbim size guzel saglikli sihhatli bi evlat nasib etsin. Onlari da takmayin insanalar ne ekerse onu bicer ben hep buna inanmisimdir. Sessizliginiz bi zaman sonra onlari da rahatsiz edicek. Azcik vicdanlari varsaKızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Canım ben de erkek hissediyorum rüyamda da mavi giydiğimi gördüm bugün Dr da erken cinsiyet için ama erkek olabilir dedi banaGünaydın kızlar,
İki gecedir üst üste rüyamda bebeğimin erkek olduğunu görüyorum lâkin birinde aslında kız ama oyuncağı mavi gibiydi sanki anlam veremeden ve tam kavrayamadan uyandım, ilk defa böyle bir rüya görüyorumÇok heyecanlandım, bu iki gecedir oluyor böyle
Canım ben de erkek hissediyorum rüyamda da mavi giydiğimi gördüm bugün Dr da erken cinsiyet için ama erkek olabilir dedi bana
Valla bilemedim yaştan mı, cinsiyet farklılığı mı, havanın sıcak olması mı etkiliyorsa bi an önce nisan gelsin istiyorum oğlumda rahat olmama rağmen hamileliği pek sevmemiştim Allah ın gücüne gitmesin de o son ayların ağırlığı bile yeterBenim de 2 :) 6 yaşında kızım var. Kızımda çok rahattım hiç problemlerim olmadı. Bunda bulantı, gaz, kabızlık, uyku, bel-sırt ağrıları... maşallah hepsi var. Yaşta ilerledi tabi.
Evet ya Nisan ayı nasıl gelecek çok uzak geliyor gözüme. Şu hamile yastıklarıkalrından alıcam ben de uyku için. Artık yüzüstü yatamıyorum uzun süredir. Bacaklarım rahat etmiyo bi türlü. Kendim rahat edemiyorum. Belki faydalı olur.Valla bilemedim yaştan mı, cinsiyet farklılığı mı, havanın sıcak olması mı etkiliyorsa bi an önce nisan gelsin istiyorum oğlumda rahat olmama rağmen hamileliği pek sevmemiştim Allah ın gücüne gitmesin de o son ayların ağırlığı bile yeter
İnşallah canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter ki ama cinsiyet belli olsa alışverişe başlarız herşey de pahalı malum erkenden başlasak anca hallederiz bu pahalilikta heraldeAslında bu zamana kadar hep bir oğlum olacak diye düşündüm ama hamile kalınca o his geçti gibi ya da eğer kızsa ona haksızlık yaparım gibi bir hissiyat oluştu bende, kız olsun, erkek olsun ikisini de çok seveceğim, hiç fark etmez, sağlıkla gelsin hepsi canım
İnşallah canım inşallah en önemlisi sağlıklı olsunlar yeter ki ama cinsiyet belli olsa alışverişe başlarız dediğin gibi herşey de pahalı malum erkenden başlasak anca hallederiz bu pahalilikta heralde
Benim de 12+1 canım geç döllenme bi hafta geriden geliyorBen hiçbir şey almadım, daha önce bir tane oyuncak almıştım o gebeliğim de kayıp yaşadım, buna elim gitmedi şöyle ilk trimester bitsin öyle başlarım herhalde diyorum, hem cinsiyeti de belli olsun istiyorum, senin kaç haftalık canım, 11+1 olduk biz bugün
Mart ayına da bakıyorum oradakiler almaya başlamış tabi daha büyük haftaları 14 14 16Ben hiçbir şey almadım, daha önce bir tane oyuncak almıştım o gebeliğim de kayıp yaşadım, buna elim gitmedi şöyle ilk trimester bitsin öyle başlarım herhalde diyorum, hem cinsiyeti de belli olsun istiyorum, senin kaç haftalık canım, 11+1 olduk biz bugün
Benim de 12+1 canım geç döllenme bi hafta geriden geliyor
Mart ayına da bakıyorum oradakiler almaya başlamış tabi daha büyük haftaları 14 14 16
Ay ben hiç hamile gibi değilim gobus de çıkmadı, hep hala yüzüstü yatıyorumEvet ya Nisan ayı nasıl gelecek çok uzak geliyor gözüme. Şu hamile yastıklarıkalrından alıcam ben de uyku için. Artık yüzüstü yatamıyorum uzun süredir. Bacaklarım rahat etmiyo bi türlü. Kendim rahat edemiyorum. Belki faydalı olur.
Artık hamiş göbüşüm olduğunu kabul ettim bir de.karnımı içime çekemiyorum. Yakında hamiş kıyafeti alırım herhalde.