Benim 2. Olacak inşallahKaçıncı çocuk bilgisi yok tabloda herkes ilk mi
8+5 aynı durum bende var. İlk hamileliğimde bu haftada covid geçirmiştim çalıştığım için. Hiç hatırlamıyorum çok ilginç ilk trimesterı. Bunda mide konusunda çok zorlanıyorum. İnanılmaz bir ağırlık ve ağrı bulantı yanma karışımı bir şey oluyor yemek yedikten sonra ki sağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum.Sizde de en ufak bir şey yiyince sanki dünyaları yemişim şişkinliği oluyor mu kızlar? Ne kötü bir şeymiş bu ya üstüme ağırlık çöküyor, midem çok kötü oluyor.
Valla emzirme yastigi gibi kullanabilirsin bence baya uygun , ayrica bu yastik icin valla hamile olmaya gerek yok o kadar rahatO kadar etkili mi ya. Hamilelikten sonra napçez o yastığı.
Kızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Sakın üzülme diyemem kuzum elinde değil çok iyi anlıyorum seni ama o insanları çıkar hayatından öyle bir uzaklaş ki eşine de gitme gelme arama dediğin gibi sakın hamileliğini de söyleme duyarsalar elalemden duysunlar çocuğun için uzulebilirsun ama öyle kötü insanlara değmez çok geçmiş olsun cnm benim dualarım seninleKızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Bendede yeni başladı afedersiniz el mecbur lavman yapmamak için ikinmadim elimle zorladım yoğur yemiyorum iki gündür sonra başladı çarşambada ben sorucam doktoraKızlar kabızlık problemi yaşayanlar var mı? Sıvı da tüketiyorum ama 3 4 gündür bir kabızlıktır gidiyor afedersiniz popom acıyor artık ve ıkınmaktan korksam da ıkınmak zorunda kalıyorumyarın doktora kan sonucum için gittiğimde soracağım ama size de yazmak istedim
Benim de benzer sıkıntılarım vardı, magnezyum verdi bana çok zorlanirsan kullan ama alışkanlık haline de getirme bağırsakların tembelleşebilir dedi. Suya katıp içiyorum aradaKızlar kabızlık problemi yaşayanlar var mı? Sıvı da tüketiyorum ama 3 4 gündür bir kabızlıktır gidiyor afedersiniz popom acıyor artık ve ıkınmaktan korksam da ıkınmak zorunda kalıyorumyarın doktora kan sonucum için gittiğimde soracağım ama size de yazmak istedim
Benimde 2. Çocuğuma hamileyim ilk çocuğım 3 ysş erkekAhaha, başka kimler var acaba onu da tabloda görseydik keşke @Mavihali bizim eski grupta tabloda kaçıncı çocuğumuz olduğu da yazıyordu ekleyemez miyiz
3 yaşında, erkek
11+2 den selamlarBen 11+2 deyim canim
O zaman ben 15 te gideyim net olsun12 haftadayiz göbeği çok komikk değil mii
Gunaydinn , dun aksam benimde hic bir seyim yoktu bi saat icinde bi usume basladi ve butun kemiklerim agridi cok kotu bi gece gecirdim. Bogazim sis yutkunamiyorum. Ilac durumlarindan dolayi da ates cikiyo gibi hissettigim icin gece islak sirkeli bez koyduk alnima koltuk altima vs. Cabuk gecti kemiklerim hala agriyor. Bogaz hala sis limonlu su ve bal yaptim ama yine de sis durumdayiz burnum tikali bende bilemiyorum bi anda noldu anlamadimm . Ama sen belki temizlik yaparken terledkn farketmedin mi acaba ? Usutmus olabilir misin . Bagisiklikta simdi farkli hepimizinBen bugün güç geldi evde temizlik yaptım camları açtım yelde kaldım herhalde donuyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi baş ağrısından mide bulantisindan bayilicampolar pijamami giydim yorganın içine girdim içim üşüyor ama ateş yok bir şey mi var acaba başına gelen var mı böyle
Üzme taktiri ilahi kimse senden çok senim çocuğunu düşünmez Allah’ın vardır bildiği belki onların sınavıdır sen sıkma canını rabbim mazlumun yanındadır hepKızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Benim de değil. Ama doktor erkek olabilir dediŞaka mı dün eşimden çilekli max istedim. Hiç sevmem normalde. Bulamamış cornettonun milka şeyini almış. Habire çilekli kefir içiyorum. Cinsiyeti belli mi sizinkilerin ona mı bi pay çıkarsam
Kızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Ben bugün güç geldi evde temizlik yaptım camları açtım yelde kaldım herhalde donuyorum hiç iyi hissetmiyorum kendimi baş ağrısından mide bulantisindan bayilicampolar pijamami giydim yorganın içine girdim içim üşüyor ama ateş yok bir şey mi var acaba başına gelen var mı böyle
Bu korkunç kayınvalidenizle görümcenizi benzin döküp ateşe versem için rahatlamaz, o kadar öfkeliyim. Lütfen bir süre onlarla görüşme, yaşadığın talihsizliğin senin elinde kontrolünde olmadığını biliyorsun, burada bir sürü arkadaş da yazdı, bilimsel de açıkladılar. İçinde bulunduğun psikolojiyi bile göre böyle yapmalarına anlam asla veremiyorum. Kötü kalpliler, cahiller ve seni bilinçli bir şekilde üzmek istiyorlar. Allah onları bildiği gibi yapsın, senden uzak olsunlar yeter. Sen zaten hassassın şu an bir de onların yaptıklarına takılma, kırılıp incinme, gerek yok. Onlar berbat insanlar, söyledikleri ancak kendi berbatlıklarını kanıtlar nitelikte gerçeklikle hiç bağı yok. Boşver, üzülme kız kardeşim.Kızlar ya size yazınca rahatlıyorum. Cuma günü zorunlu kürtaj olmuştum. Bugün kayınvalidem ile görümcem geldi gelir gelmez suçlamaya başladılar. Sen bunu yaptın şunu yaptın ikinci defadır kürtaj oluyorsun bir daha çocuğun olmayacak dedi. Kızı da onaylıyordu geçmiş olsun bile demediler benim bebeğim gitti ama bu söyledikleri herşeyden daha kırıcıydı çok incindim Allahtan gelen şeyi sanki ben yapmışım gibi davrandılar görümcemi de Allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezler umarım. Çok kırgınım ya sabahtandır ağlıyorum bir daha hamile kaldığımda 5 ay onlara bile demeyecem onlara o kadar iyiyim ki ses bile çıkamadım hep içime attım Allaha havale ettim şusn ağlayarak yazıyorum
Heheh siz erkek mi istiyordunuz? Belki malum olmuşturGünaydın kızlar,
İki gecedir üst üste rüyamda bebeğimin erkek olduğunu görüyorum lâkin birinde aslında kız ama oyuncağı mavi gibiydi sanki anlam veremeden ve tam kavrayamadan uyandım, ilk defa böyle bir rüya görüyorumÇok heyecanlandım, bu iki gecedir oluyor böyle