Uzanıp dinlemek ile geçiyor gece biraz bacaklarım uyuşuyor gibi oldu yatmaktan herhalde uykum geliyoronun dışında belirti melirti yok
Bende annemdeyim transfer gününden beri. Sürekli annem bir şeyler yediriyor, bazen kalkıp hareket ediyorum. İğne yerlerimin acısı biraz fazla. Birde biraz bacaklarım ağrıyor nedenseSUrekli ye yat uzan 5 kilo alcam herhalde bende bu gidisle
Aynen oyle surekli birseyler yeme durumu midem artik isyan bayragni cekicekBende annemdeyim transfer gününden beri. Sürekli annem bir şeyler yediriyor, bazen kalkıp hareket ediyorum. İğne yerlerimin acısı biraz fazla. Birde biraz bacaklarım ağrıyor nedense
Kalçadan mı vuruyorsunuz siz iğneleri?Aynen oyle surekli birseyler yeme durumu midem artik isyan bayragni cekicekbenmde kalcadan yapilan ignelerin yerleri aciyor diger arkadasta bacak agrisi demis benm hic olmadi
Ben ilk iki gün yattım çok kötü oldum patliycaktim Progestan çok şişkinlik yapıyor ya bugün ayaklandim dayanamadim artık ,SUrekli ye yat uzan 5 kilo alcam herhalde bende bu gidisle
Oksapari gobekten hergun promester gun asiri 2 tup vurduuyorum kalcadanKalçadan mı vuruyorsunuz siz iğneleri?
Bol su ic kefir ic her gun kayisi ye bol bol siskinligni azaltacak insaAllhBen ilk iki gün yattım çok kötü oldum patliycaktim Progestan çok şişkinlik yapıyor ya bugün ayaklandim dayanamadim artık ,
Yatmaktan da olabilir oksapar ben de kullanıyorum bol su içmek lazım pıhtılaşma vs içinBende annemdeyim transfer gününden beri. Sürekli annem bir şeyler yediriyor, bazen kalkıp hareket ediyorum. İğne yerlerimin acısı biraz fazla. Birde biraz bacaklarım ağrıyor nedense
Benim her gün 3 adet iğnem var. Oksapar, prolutex ve neupogen. Ve gün içinde çok hap içiyorumOksapari gobekten hergun promester gun asiri 2 tup vurduuyorum kalcadan
Ben içiyorum günde min 2 lt. Birde kalkıyorum hareket ediyorum ev içinde.Yatmaktan da olabilir oksapar ben de kullanıyorum bol su içmek lazım pıhtılaşma vs için
Canım avokado ve erik kurusu çok iyi geliyor onlarla idare ediyorumBol su ic kefir ic her gun kayisi ye bol bol siskinligni azaltacak insaAllh
Neupogen mi şok içindeyim valla emin misiniz transferden 5 gün önce 1 defa yapılan rahim aşısı değil mi neupogen bir önceki transferimde yaptırdımBenim her gün 3 adet iğnem var. Oksapar, prolutex ve neupogen. Ve gün içinde çok hap içiyorum
Ben içiyorum günde min 2 lt. Birde kalkıyorum hareket ediyorum ev içinde.
BNmde estrofem.progestan fitil. Corasipirn.prograg.magnezyum .dvit.folik asit iciyorm bazilarini sabah aksam aliyorumBenim her gün 3 adet iğnem var. Oksapar, prolutex ve neupogen. Ve gün içinde çok hap içiyorum
Ben içiyorum günde min 2 lt. Birde kalkıyorum hareket ediyorum ev içinde.
Ben avakado ne yaptiysam yiyemedim ama cok faydali tabiCanım avokado ve erik kurusu çok iyi geliyor onlarla idare ediyorum
Avakadoyu ben de sade yiyemem beyaz peynir sarımsak limon biraz tuz hepsini karıştırıp eziyorum 1 dilim kızarmış ekmek üstüne sürüyorum denemediysen belki hoşuna giderBen avakado ne yaptiysam yiyemedim ama cok faydali tabi
Oyle de denedim zeytinyagli limon filan da doktum ama yutamiyorumAvakadoyu ben de sade yiyemem beyaz peynir sarımsak limon biraz tuz hepsini karıştırıp eziyorum 1 dilim kızarmış ekmek üstüne sürüyorum denemediysen belki hoşuna gider
Tatli filan yiyormusunz hemsirem bana cok tatli cok meyve yeme dedi ama aksamlari canim cekiyorAvakadoyu ben de sade yiyemem beyaz peynir sarımsak limon biraz tuz hepsini karıştırıp eziyorum 1 dilim kızarmış ekmek üstüne sürüyorum denemediysen belki hoşuna gider
Çiğ kabak içi çok faydalıOyle de denedim zeytinyagli limon filan da doktum ama yutamiyorumonun yerine ceviz cig kabak ici cig badem nar yiyorum bol bol
Gece uykudan uyanıp çikolata yiyip yatan insandım artık sadece 1 tane gün kurusu ya da kayısı kurusu atıyorum ağzıma çok istersem tatlı yeme bence de hamilelikte yükseliyor zaten şeker yapay alacağına 2-3 meyve at ağzına daha iyi bence tabii ki dr değilim sonuçtaTatli filan yiyormusunz hemsirem bana cok tatli cok meyve yeme dedi ama aksamlari canim cekiyor
Cikolata filan zaten yasskta belki sutlu tatli ucundan kurtarir mi diye dusunuyrumGece uykudan uyanıp çikolata yiyip yatan insandım artık sadece 1 tane gün kurusu ya da kayısı kurusu atıyorum ağzıma çok istersem tatlı yeme bence de hamilelikte yükseliyor zaten şeker yapay alacağına 2-3 meyve at ağzına daha iyi bence tabii ki dr değilim sonuçta
Hayırlısıyla olsun da al kilonu kız nolcak verirsinSUrekli ye yat uzan 5 kilo alcam herhalde bende bu gidisle
Zaten esime simdi kullandigim ilaclardan sisiyorm sonra hamilelikten sisiyorm kilo degil diye kandiriyormHayırlısıyla olsun da al kilonu kız nolcak verirsin