2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Uzanıp dinlemek ile geçiyor gece biraz bacaklarım uyuşuyor gibi oldu yatmaktan herhalde uykum geliyor onun dışında belirti melirti yok

SUrekli ye yat uzan 5 kilo alcam herhalde bende bu gidisle
Bende annemdeyim transfer gününden beri. Sürekli annem bir şeyler yediriyor, bazen kalkıp hareket ediyorum. İğne yerlerimin acısı biraz fazla. Birde biraz bacaklarım ağrıyor nedense

Bende annemdeyim transfer gününden beri. Sürekli annem bir şeyler yediriyor, bazen kalkıp hareket ediyorum. İğne yerlerimin acısı biraz fazla. Birde biraz bacaklarım ağrıyor nedense
Aynen oyle surekli birseyler yeme durumu midem artik isyan bayragni cekicek benmde kalcadan yapilan ignelerin yerleri aciyor diger arkadasta bacak agrisi demis benm hic olmadi

Yatmaktan da olabilir oksapar ben de kullanıyorum bol su içmek lazım pıhtılaşma vs için

Oksapari gobekten hergun promester gun asiri 2 tup vurduuyorum kalcadan
Benim her gün 3 adet iğnem var. Oksapar, prolutex ve neupogen. Ve gün içinde çok hap içiyorum
Yatmaktan da olabilir oksapar ben de kullanıyorum bol su içmek lazım pıhtılaşma vs için
Ben içiyorum günde min 2 lt. Birde kalkıyorum hareket ediyorum ev içinde.

Benim her gün 3 adet iğnem var. Oksapar, prolutex ve neupogen. Ve gün içinde çok hap içiyorum

Neupogen mi şok içindeyim valla emin misiniz transferden 5 gün önce 1 defa yapılan rahim aşısı değil mi neupogen bir önceki transferimde yaptırdım

BNmde estrofem.progestan fitil. Corasipirn.prograg.magnezyum .dvit.folik asit iciyorm bazilarini sabah aksam aliyorum

Avakadoyu ben de sade yiyemem beyaz peynir sarımsak limon biraz tuz hepsini karıştırıp eziyorum 1 dilim kızarmış ekmek üstüne sürüyorum denemediysen belki hoşuna gider
Oyle de denedim zeytinyagli limon filan da doktum ama yutamiyorum onun yerine ceviz cig kabak ici cig badem nar yiyorum bol bol

Avakadoyu ben de sade yiyemem beyaz peynir sarımsak limon biraz tuz hepsini karıştırıp eziyorum 1 dilim kızarmış ekmek üstüne sürüyorum denemediysen belki hoşuna gider
Tatli filan yiyormusunz hemsirem bana cok tatli cok meyve yeme dedi ama aksamlari canim cekiyor

Tatli filan yiyormusunz hemsirem bana cok tatli cok meyve yeme dedi ama aksamlari canim cekiyor
Gece uykudan uyanıp çikolata yiyip yatan insandım artık sadece 1 tane gün kurusu ya da kayısı kurusu atıyorum ağzıma çok istersem tatlı yeme bence de hamilelikte yükseliyor zaten şeker yapay alacağına 2-3 meyve at ağzına daha iyi bence tabii ki dr değilim sonuçta

Cikolata filan zaten yasskta belki sutlu tatli ucundan kurtarir mi diye dusunuyrum hayir benm annem 8 cocuk dogurmus köy yerinde ne bulduysa yemis bizim geldgmz hal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…