2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Aynen öyle canım rabbim ne derse o öldür olur veren de o alan da o obyuzden dua en büyük ilaçtır kapıları açar inşallah rabbim bize de nasip eder Tabiki olana kadar devam yılmak yok tam gaz devam Saol kuzum Allah razı olsun inşallah

Benimde geride embriyom yok bu çok büyük stres yapıyorve o kadar uzun bir süreçten. Geçtimki Rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın
Amin canım inşallah çok soe surec hem maddi hem manevi ama işte bizde uğraşıyoruz bakalım stres üzüntü yapma o da etkiliyor çünkü bazı şeyleri

Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

transfer olduktan sonra hemsiremiz bilgilendirme yapti odama gelip ustune basa basa br kac kere soyledi ama ben sadece meyve suyunu iciyorm gunde 1 bardak
Transfer öncesi ve hamileliğin son haftası doğumu kolaylaştırmak için yeniyor siz bilirsiniz internete direkt hamilelikte ananas yenir mi diye yazınca da çıkıyor

Transfer öncesi ve hamileliğin son haftası doğumu kolaylaştırmak için yeniyor siz bilirsiniz internete direkt hamilelikte ananas yenir mi diye yazınca da çıkıyor
Evet bende okuyorum bazi sitelerde iyi deil diyor bazi sitelerde iyi diyor ama doktoruma guveniyorum sagolsun yapilmasi gereken herseyi yapiyor sonucunda goricz kayinvalidem 41 hurmaya 41 meryem suresi okuttu interntte hurmada yenmez diyor ama hemsireye sordum 1 taneden brsey olmz internte cok bakma dedi 1 tane de hurmaya basladim

Anladım herkesin kendi hayatı tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…