- 20 Eylül 2018
- 4.380
- 3.123
- 32
Aynen öyle canım rabbim ne derse o öldür olur veren de o alan da o obyuzden dua en büyük ilaçtır kapıları açar inşallah rabbim bize de nasip ederHaklısın canım her şey Allah'tan o nasip edene kadar yılmak yok :) çok geçmiş olsun sana da canım başın saolsun insaAllah Rabbim en kısa zamanda hayırlı sagliklica isteyen herkese nasip eder ugraslarimizin boşa cikmasina.izon vermesin .amin
Canım yeniyse hiç bir şey yapma en az 1 hafta dinlen sonrasında kalkarsın ufak tefek yapmaya başlarsın tavsiyem ne olur ne olmaz sen bikirsin amabYa ben bir şey yapmaktanda korkuyorum kaçıncı gündesiniz
Hadi hayırlısı olsun inşallahlucrin iğne oldum 16 mayıs kontrol var estroferm adet olana kadar kullanıcam sonrası gün vericek insallah
Amin canım inşallahBenimde geride embriyom yok bu çok büyük stres yapıyorve o kadar uzun bir süreçten. Geçtimki Rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın
Hayırlısı olsun inşallah canım bol bol dua et rabbim İnslalah nasip eder düzelir umarımValla benim amh değerim düşük olduğu için bir embriyom oldu bidahakine olur.mu olmaz mı bilmiyorum korku var içimde ya
Aminn kuzum rabbim hepimizi sevindirsinHadi hayırlısı olsun inşallah
3.gun canımYa ben bir şey yapmaktanda korkuyorum kaçıncı gündesiniz
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunAynen öyle canım rabbim ne derse o öldür olur veren de o alan da o obyuzden dua en büyük ilaçtır kapıları açar inşallah rabbim bize de nasip ederTabiki olana kadar devam yılmak yok tam gaz devam Saol kuzum Allah razı olsun inşallah
Coooooooook Aminnnn inşallahAminn kuzum rabbim hepimizi sevindirsin
Amin canımHayırlısı olsun inşallah canım bol bol dua et rabbim İnslalah nasip eder düzelir umarım
Çok teşekkür ederimYaa çok iyi bakalım darısı bize hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim dikkat edicemCanım yeniyse hiç bir şey yapma en az 1 hafta dinlen sonrasında kalkarsın ufak tefek yapmaya başlarsın tavsiyem ne olur ne olmaz sen bikirsin amab
Transfer öncesi ve hamileliğin son haftası doğumu kolaylaştırmak için yeniyor siz bilirsiniz internete direkt hamilelikte ananas yenir mi diye yazınca da çıkıyortransfer olduktan sonra hemsiremiz bilgilendirme yapti odama gelip ustune basa basa br kac kere soyledi ama ben sadece meyve suyunu iciyorm gunde 1 bardak
Evet bende okuyorum bazi sitelerde iyi deil diyor bazi sitelerde iyi diyor ama doktoruma guveniyorum sagolsun yapilmasi gereken herseyi yapiyor sonucunda goriczTransfer öncesi ve hamileliğin son haftası doğumu kolaylaştırmak için yeniyor siz bilirsiniz internete direkt hamilelikte ananas yenir mi diye yazınca da çıkıyor
Anladım herkesin kendi hayatı tabii kiEvet bende okuyorum bazi sitelerde iyi deil diyor bazi sitelerde iyi diyor ama doktoruma guveniyorum sagolsun yapilmasi gereken herseyi yapiyor sonucunda goriczkayinvalidem 41 hurmaya 41 meryem suresi okuttu interntte hurmada yenmez diyor ama hemsireye sordum 1 taneden brsey olmz internte cok bakma dedi 1 tane de hurmaya basladim
Senin nasil geciyor gunlerinAnladım herkesin kendi hayatı tabii ki
Uzanıp dinlemek ile geçiyor gece biraz bacaklarım uyuşuyor gibi oldu yatmaktan herhalde uykum geliyorSenin nasil geciyor gunlerin
Rica ederim canımTeşekkür ederim dikkat edicem
SUrekli ye yat uzan 5 kilo alcam herhalde bende bu gidisleUzanıp dinlemek ile geçiyor gece biraz bacaklarım uyuşuyor gibi oldu yatmaktan herhalde uykum geliyoronun dışında belirti melirti yok