- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
Haklısın korkar oldum herseyden artıkBenim anca o iğnelerle sürecim düzene girdi yan etki derseniz o kadar çok ilaç kullandımki hangisi ne yaptı bilmiyorum inş sonucumu olumlu etkiler şuan sonuç bekliyorum
MERHABAAA :) İlk tüp bebek denemem 26 nisan 2024 transfer tarihim 5. gün embriyosu natural siklusta transferim yapıldı. 5 mayıs pazar günü hcg baktıracağım İNŞALLAH. Belim kasıklarım çok ağrıyor ama doktorum belirtim olmayacağını, bir belirti aramamam gerektiğini söyledi çokk heyecanlıyım herkese güzel haberler diliyorum :)Transfer olanlarda herhangi bir belirti var mı ya?
Evet dun oldum hayirlisiylaSiz transfer oldunuz mu
Evet dun oldum hayirlisiyla
Gittiğiniz devlet hastanesinin kadın doğum acil bölümü varsa büyük ihtimalle vardır direkt oraya gidip şansınızı deneyin hormon bakılacaksa günü önemli benceKızlar iyi akşamlar ben de adet oldum sayılır geldi gibi şuanda
Ama şunu sorucam 2 yada 3 günü kan testi vermemi istedi doktor hasta sonuna denk geliyor devlette bir doktor ile anlaşmıştık transfere kadsr herşeyim bakacaktı sıra Bile anlamana gerek yok dedi kağıt yazdı verdi bana imzalı kaşeli pazartesi test versem farklı mı çıkar herşey doktorumu Arıcam yarın sabah ama size de danışayım dedim acilden giriş yapıp hormon testi yapmazlae herhalde diye düşündüm yada özele gidicem sanırım dimi
Gününde yaptır canım farklı çıkabilirKızlar iyi akşamlar ben de adet oldum sayılır geldi gibi şuanda
Ama şunu sorucam 2 yada 3 günü kan testi vermemi istedi doktor hasta sonuna denk geliyor devlette bir doktor ile anlaşmıştık transfere kadsr herşeyim bakacaktı sıra Bile anlamana gerek yok dedi kağıt yazdı verdi bana imzalı kaşeli pazartesi test versem farklı mı çıkar herşey doktorumu Arıcam yarın sabah ama size de danışayım dedim acilden giriş yapıp hormon testi yapmazlae herhalde diye düşündüm yada özele gidicem sanırım dimi
Bulamadım canımBen de çok baktım ama bulamadım bir bilgi bulabildiniz mi
Yumurta kalitesini gösteriyor düşük olmaması lazım her yumurta için yaklaşık 200 gibi bir değer olması lazım canımDoktor yorum yaptı mı peki degere
İnşallah canımÇok teşekkür ederim inşallah pozitif görür herkes
Yaa çok iyi bakalım darısı bize hayırlısı olsun inşallahBana da bugün transfer yapıldı.12 Mayıs test Ekleyebilir misiniz
Yaa herkes hemen hemen Mayıs'ta sonuç alicak o zaman acaba ben ne zaman olurum transfer sonuç alırımBana da 30 Nisan'da transfer yapıldı test sonucu 11 mayis ekleyebilir misiniz
Aynen fark ediyorBenimde 5. Gün embiriyosu doktordan farketiyor demekki :)
Tamam denerim bunu Bi madem teşekkür ederimGittiğiniz devlet hastanesinin kadın doğum acil bölümü varsa büyük ihtimalle vardır direkt oraya gidip şansınızı deneyin hormon bakılacaksa günü önemli bence
Tamam denerim bunu Bi mademGittiğiniz devlet hastanesinin kadın doğum acil bölümü varsa büyük ihtimalle vardır direkt oraya gidip şansınızı deneyin hormon bakılacaksa günü önemli bence
Acaba özelde ne kadar tutar yaaa pazar günü de özelde hormon testi yaparlar mı oda varGününde yaptır canım farklı çıkabilir
10132.0 'di benim yumurta toplama günü 50 taned yumurta toplandı 42 tanesi dolu cıktı. 29 tanesi 3. Güne geldi pkos var. 5 ve 6 ci güne 11 embriyo geldi. Onları dondurduk.Amh 14.56Kalitesini ölçüyor diye duymuştum ama bilmiyorum kac olsa iyi olur bilginiz var mi
Pazar günü değilde cumartesi günü yaptırabilirsin bence bir sorun olmaz özeller çalışıyor çünkü canım yaparlar pazar için yaparlar mı bilemedim nöbetçi doktor falan varsa ama biraz zor olabilir pazar için cumartesi daha iyi olurTamam denerim bunu Bi madem
Acaba özelde ne kadar tutar yaaa pazar günü de özelde hormon testi yaparlar mı oda var
Şimdi gördüm de transfer sonrası ananas kesinlikle yasak transfer öncesi serbest isterseniz bir daha sorunProtein agirlikli mevsim yesillik sebze dedi cok asitli icecekler kahve filan yasak cok tatli filan da yeme dedi nar ananas avakado havuc onerdi. Bende cig kabak cakirdegi badem cevz filan yiyorm
Arayıp sor canım hastaneyeTamam denerim bunu Bi madem
Acaba özelde ne kadar tutar yaaa pazar günü de özelde hormon testi yaparlar mı oda var
Evet öyle canım seninki belli değil daha demiYaa herkes hemen hemen Mayıs'ta sonuç alicak o zaman acaba ben ne zaman olurum transfer sonuç alırım