2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Hepimizin dileği aynı, aslında fazla stres yapmamaya çalışsak daha güzel olacak ama bizlerin de elinde değil. Rabbim yazmışsa olacaktır.

Amin canım inşallah Bakalım umarım pozitif sonuç alırız çok heyecanlıyım 12 gün nasıl beklicem bilmiyorum bir an önce geçse zaman bu süreçte
Umarım çabucak geçer ama geçmiyor ya benm bugün 7. Günüm daha normalde hızlı geçen zaman bu süreçte nedense duruyor anlamıyorum. Sizinki çabucak geçer inşallah☺ güzel haberler alalımds da sonunda varsın bekleyelim

Ay insalalh canım pozitif olsun sağlıkla kucağımıza alalım da sorun değil bekleriz sonu güzel olsun ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum çünkü insalalh güzel haber alırım

Ay insalalh canım pozitif olsun sağlıkla kucağımıza alalım da sorun değil bekleriz sonu güzel olsun ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum çünkü insalalh güzel haber alırım
İnşallah canım inşallah sakın ol saglıklı beslen bol dua oku elinden geleni yap gerisi nasip zaten inşallah seviniriz ☺ güzel haberlerini bekliyoruz

Dayanabilecek misin ben hep 8.gün verdim
Dayanırım Dayanmak zorundayım mecbur canım 8.gun de erken baya ya zaten doktorlar yapmamız gerektiğini söylüyor gününden önce sıkıntı olmasını istemiyorum belki 6 sında yaparım bir gün öncesi Ama hemen yapmam beklicem net sonuç olsun

İnşallah canım inşallah sakın ol saglıklı beslen bol dua oku elinden geleni yap gerisi nasip zaten inşallah seviniriz ☺ güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım benim Tabiki her şey nasip kısmet Rabbime bıraktım ama çok da istiyorum üzülmek istemem bu sefer ama herşey Rabbimden nasip etsin inşallah

Kesinlikle en iyisi gününü beklemek, ben aşırı sabırsızım kötü örnek yani inşallah su gibi geçsin 12gün

İlk denemem iki negatif aşılamam var

Ben perşembe negatif görüp öğlen ilaçları bıraktım cumartesi gecesi leke geldi pazar sabahı da adet olmuştum. Normal adet döngümden iki gün sonra oldum. Bir hafta on güne kadar normal karşılanıyor
Bende cumartesi negatif görüp ilaçları bıraktım hem o kadar ağrım var hem karnım çürük pantolon giyerken zorlanıyorum göğüslerimden bahsetmek istemiyorum bile ağrılarım çok ama hala gelmedi biran önce gelse ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…