inşaallah benimde öyle olur, ne mutlu size :)Benim transferlerimde de doktorum Rahime çizik atıyor hafif kılcal kanama yaratıyor bebek tutunuyor önceki transferlerimin ikisinde pozitif.
Nasıl hissediyorsunuz benimde cuma test gününAy maşallah ya saglıkla ilerlesin inşallah saglıkla kucagnıza almak nasip olsun darısı biz bekleyenlere olsun inşallah bizede dua edin bu 6. Transferimdi cuma test günüm
İnşallah canım benim. Rabbim hepimizi mutlu etsininşaallah benimde öyle olur, ne mutlu size :)
Maaşallah çok sevindim adınıza umut oluyor bizlere de. Darısı olmayanlara inşaallahHisteroskopi deniliyor ona canim hem rahminin icine bakiyor hemde cizik atiyor mart ayinda bana da yapildi adetim bitince hemen arkasindan yapti diger adetmi bekledik ondan sonrada basladik tedaviye suan hamileyim keseyi gormedik daha ama kan tahlilinde cikti
hımm herkese göre değişiyor mu acaba bir arkadaş martta yaptı diğer adetimde transfer oldum yazmış. Bana şimdilik bilgi vermediler.Transfer esnasında yapıyor
Sadece keseyi görebildik pazartesi tekrar kontrole çağırdı canımSağlıkla gelsin ikizlerin inşallah kesede mi iki kede göründü? Beta artışınız nasıldı?
Doğru söylüyorsunuz erken yapınca daha çok stres olunuyorBen bekleme taraftarıyım. Erkeden test yapıp negatifi
Yani iyiyim bilemiyorum benm bu transferimde diğerlerinden farklı olarak geceleri kafam aşırı terledi gündüzleri ayaklarım buz gibi oldu karda kalmıs gibi bide alt tarafımda yanma oldu ara ara neden bilmiyorum bugünde var mesela onun dısında iyiyim siz nasılsınız nasıl his ediyorsunuz inşallah pozitif alırızNasıl hissediyorsunuz benimde cuma test günün
İnşallah ben biraz üzdüm kendimi 6.gun embriyosu 5.gun sabah ilk idrardan sonra aklıma geldi test yapayım dedim hiçbir şey yiyip içmeden bir 5 10 dakika sonra yeni idrarla test yaptım çıkmadı. O günden beri takıyorum kafama Perşembe test vereceğim. 3 gündur çok iyiyim hiçbir belirti yok bakalım ne olacakYani iyiyim bilemiyorum benm bu transferimde diğerlerinden farklı olarak geceleri kafam aşırı terledi gündüzleri ayaklarım buz gibi oldu karda kalmıs gibi bide alt tarafımda yanma oldu ara ara neden bilmiyorum bugünde var mesela onun dısında iyiyim siz nasılsınız nasıl his ediyorsunuz inşallah pozitif alırız
Hayırlı olsun canım bende bugün transfer oldum çok şükürMerhaba Hanımlar, ben de nihayet transfer hazırlık sürecine girebildim. Günde 3 defa Estrofem almaya başladım.
Kızlar ayın 7 sinde kan testim var 12 gün sonraBüyük kavuşmaharika geçsin inşallah
Bence belirti aramamak en mantıklısı ama ister ister dayanamıyoruz. Ama keşke test yapmasaydınız ben ilk denemem de yapmıştım idrarda pozitifi gördüm iki gün sonra kana gittim negatfti ondan sonra idrar testi asla yapmıyorum direk kana gitmek en iyisi cünkü ister istemez takıntı yapılıyor ama bence çok erken bi test olmuş sizinki o yüzden sıkıntı etmeyin hiç 5.gün erken ve herkesin bünyesi bir değil yerleşme günü farklı bılemeyız o yüzden kanda görene kadar sıkıntı etmeyin kacıncı denemenizİnşallah ben biraz üzdüm kendimi 6.gun embriyosu 5.gun sabah ilk idrardan sonra aklıma geldi test yapayım dedim hiçbir şey yiyip içmeden bir 5 10 dakika sonra yeni idrarla test yaptım çıkmadı. O günden beri takıyorum kafama Perşembe test vereceğim. 3 gündur çok iyiyim hiçbir belirti yok bakalım ne olacak
Hepimiz için hayırlısı olsun, sağlıklı ve musmutlu haberler alalım inşALLAHHayırlı olsun canım bende bugün transfer oldum çok şükürSu anda doktor devam etmemi istedi estrofeme bende günde 3 defa kullanıyorum
Kızlar bugün transfer oldum çok şükür herşey yolunda benim 6 Haziran yazılmis tabloya 7 Haziran Test günüm degsitirirmisinizEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran @Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs C cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran N neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs nazeliff 23 Mayıs 2 2 Haziran