2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Hayirlisi canim sen sağsalim bebişlerinle hayirli haberler ver zaten sonuclarinda benden once çıkacak guzel haberlerini beklerim
Amin canım inşallah bol bol dua edin lütfen çok heyecanlıyım inşallah sağ saglim bir sıkıntı çıkmadan hem transfer olurum hemde güzel sonuclar alırım İnsalalh canım umarım güzel sonuç çıkar

İnşallah hayırlısyla sağlıklı sıhhatli evladısınızı kucaklarsınız Hepimizin yaşadıkları ayrı ayrı zor Allah hepimize ferahlık huzur versin

İyi geceler kızlar bir şey soracağım 3 tane aynı gebelik testinin birisinde kuruma çizgisi çıkmayıp diğer ikisine çıkması mümkün mü?

Merhaba ben de 25 mayısta ilk transferimi oldum 5. Gün embriyosu 4aa kalite inşallah olumlu sonuç alırım 4 haziranda kan testi yapmamı söyledi doktorum

keseye kac gün sonra cagrdı doktorlarınız kızlar benim baya gec cagrdıda birde keseyi görememekten ve kalp atışını duymamaktan cok endişeliyim ya korkuyrm

kızlar bende erken davrandım azıcık 23 mayısda 5. Gün embriyosu dondurulmuş transfer edildi. Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Çok mu erken oldu sizce?

5. Gün embriyosu perşembe öğlen 1buçuk gibi transfer oldu perşembeyi de sayarsak 4. Gün

Ahh çok geçmiş olsun çektiklerinin mükâfatını misliyle alırsın inşallah güzel olur kaçıncı günün bugün

Bende adet olmayı bekliyorum 5ci gun çağırdılar dondurulmus transfer olacağım benimde doktorum doğal transfer yapıyormuş merak ediyordum açıklayıcı yazmışsınız çok teşekkür ederim inşallah Rabbım yüzünüzü guldursun rahim kalınlığının kaçtı en son acaba transfer olmadan birde progesteron degerleriniz adetken gittiğiniz de ve son değeriniz kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…