Halen hamile olabilirsiniz. 4. Gün 5. Gün idrar testine kanmayın. 6 gün var testinize tadını çıkarın o 6 gününüzün. Elinizi karnınıza koyup konuşun dua edin. Biz bu tedaviye başlarken herşeyi kabullenip başlıyoruz. Olumsuz olabilir. Düşük olabilir. Vs vs. Tabi ki hormon ilaçları ağır geliyor biliyorum. Ama bunu da kabullenip başladık. Havlu atmayı yakıştıramadımNe güzel yazmissiniz hamile gibi davrandigim günler çok mutluydum
Teşekkür ederim canımÇok teşekkür ederim sana da iyi şanslar diliyorum
Ya canım ne guzel güzel dileklerin için teşekkür ederimBende kibrista doktorum 10 haziran transferim var hangi hastane yaptiryorsun inşallah bebislerin sana simsıkı tutunur pozitif sonuclari alirsin)) kac embriyo transfer olacaksin?
Pazartesi yarın transferim var canım inşallahBende kibrista doktorum 10 haziran transferim var hangi hastane yaptiryorsun inşallah bebislerin sana simsıkı tutunur pozitif sonuclari alirsin)) kac embriyo transfer olacaksin?
Siz hep konuşun valla bana iyi geldi dışarı çıkıp gezecegim yarinda ise başlıyorm gerisi nasıp haklısınız yola devamHalen hamile olabilirsiniz. 4. Gün 5. Gün idrar testine kanmayın. 6 gün var testinize tadını çıkarın o 6 gününüzün. Elinizi karnınıza koyup konuşun dua edin. Biz bu tedaviye başlarken herşeyi kabullenip başlıyoruz. Olumsuz olabilir. Düşük olabilir. Vs vs. Tabi ki hormon ilaçları ağır geliyor biliyorum. Ama bunu da kabullenip başladık. Havlu atmayı yakıştıramadım
Drum kan sulandırıcı iğnelerin yapacağını da söyledi ama yine önlem amaçlı acile geldik dua edin inşallah bir şey çıkmazBU zamanlarda lekelenme normal kirmizi degilse canim ama muhakkak doktorunla gorus bir onemlem alir
Korkma canim bu zamanlarda normal bende br kac gun kesmisti kan sulandirici simdi tekrar basladik elhamdulillh brsey olmadiDrum kan sulandırıcı iğnelerin yapacağını da söyledi ama yine önlem amaçlı acile geldik dua edin inşallah bir şey ç
Kaçıncı gününüzBenim kadar bel ve sırt ağrısı olan var mı merak ediyorum hiç hayra alamet gibi değil bu kadar ağrı yaşayan varsa yazsın nolur bu neyin ağrısı anlamadım
Çok sevindim iyi geldiğimeSiz hep konuşun valla bana iyi geldi dışarı çıkıp gezecegim yarinda ise başlıyorm gerisi nasıp haklısınız yola devam
Gittim kanama yok dr yerleşme kanamasıdır dedi sorun yok vajinal baktı bir problem yokmuş çok şükürKorkma canim bu zamanlarda normal bende br kac gun kesmisti kan sulandirici simdi tekrar basladik elhamdulillh brsey olmadi
Normal canim ben 5+6 im ama bnmde sirt ve b agrim cok var normalBenim kadar bel ve sırt ağrısı olan var mı merak ediyorum hiç hayra alamet gibi değil bu kadar ağrı yaşayan varsa yazsın nolur bu neyin ağrısı anlamadım
canimmm dualarımız seninle, merak etme her şey yoluna girecek, önlem alırlar şimdi önlem gerektirecek bir şey varsaz dinlen bol bol eve gidince de yarın da öyle boşver evi vs, yat prenseslik yap, her şey yolunda ve yolunda olacakDrum kan sulandırıcı iğnelerin yapacağını da söyledi ama yine önlem amaçlı acile geldik dua edin inşallah bir şey çıkmaz
Çok şükür bir sorun yokmuş kuzum acilde Dr vajinal muayene yaptı başka bir aletle daha baktı kanama var mı yok mu diye kanama yok dedi implantasyon kaynaklıdır dedi pruloton yaptırmana gerek yok dedicanimmm dualarımız seninle, merak etme her şey yoluna girecek, önlem alırlar şimdi önlem gerektirecek bir şey varsaz dinlen bol bol eve gidince de yarın da öyle boşver evi vs, yat prenseslik yap, her şey yolunda ve yolunda olacak
Bilmiyorum ki birde benim 6.gun embriyosuydu ya çıkar diye düşündüm cesaret etsem gidip bakacağım da gidemem doktor bana 12.gun git dedi o dedigi günde cuma günü beklemekte istemiyirum ilaçlardan dolaya yani hiç bilmiyorum işte öyle
çok sukur, hissetmiştim, sorunsuz devam edecek merak etme, evi salacagiz bu ara ama mecbur, bırak pislik gotursun, keyfine bakÇok şükür bir sorun yokmuş kuzum acilde Dr vajinal muayene yaptı başka bir aletle daha baktı kanama var mı yok mu diye kanama yok dedi implantasyon kaynaklıdır dedi pruloton yaptırmana gerek yok dedi
Aynen ya mecbur ne yapalım :)çok sukur, hissetmiştim, sorunsuz devam edecek merak etme, evi salacagiz bu ara ama mecbur, bırak pislik gotursun, keyfine bak
Çok sevindim canım sağlıkla devam etsinÇok şükür bir sorun yokmuş kuzum acilde Dr vajinal muayene yaptı başka bir aletle daha baktı kanama var mı yok mu diye kanama yok dedi implantasyon kaynaklıdır dedi pruloton yaptırmana gerek yok dedi