2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

kizlar pozitif, hepiniz aynı sevinci yaşayın inşallah bu gruptaki en kısa zamanda, hiç dusmeyin, daha güzeli gelecektir, hepiniz! ileride okul önerileri falan paylaşalım inşallah
Ayy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallah

Kızlar herkese teşekkür ederim devlette prosedür nasıl oluyor diye merak ediyorum eğer olumsuz sonuç alırsam izmirde ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
ben de İzmir'deydim bu süreçte, annemi götürürken şehir hastanesinde gördüm aklıma geldi benim de olmadı orada denesek mi diye o zaman. anladığım kadarıyla şehir hastanesinde baya organize bir tüp bebek merkezi var, orası da aklında olsun ve bol şans! nerede olursa olsun en güzeli olsun

Ayy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallah
canım benim, sen demiştin senden pozitif vibe alıyorum diye, çok teşekkür ederim, çok içten sevindiğin direkt geçti bana, inşallah seninki de, evrene katkısı olacak, sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah

Tabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur

Tabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur
Bu arada kızlar transfer 27 büyük ihtimalle 12 gün test günüm olucak 8 hazirana denk geliyor o da benim doğum günüm ayy inşallah hediyemi pozitifle alırım ya o kadar mutlu olurum ki dünyalar benim olur vala Çok dua edin nolur

Pinar314 evet şehir hastanesine bende muayeneye gittim ve doktordan da çok memnun kaldım kadın doğdum. Ama tüp bebek okayı hiç aklıma gelmemişti inşallah gerek kalmaz bu duruma ama evime yakın ve gitmesi araçla kolay olduğu için tercih edebilirim çok teşekkür ederim

Aynen benmde 3.gün dondurulmuş çift embriyo. Benmde aslında 1 haziran ama hemşire hafta sonuna geliyor 31 mayısta ver dedi kanı aynı gün inşallah pozitif haberi veririz.
Ay inşallah. Bu sefer de iki gün sonrası pazara denk geliyor pazartesiyi bekliycez. Perşembe ve cumartesi versek daha iyi değil öi

Teşekkür ederim sizinki daha travmatik olmuş. Çok haklısınız. Umarım yaşadığınız mucizeyi herkes yaşar.

Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki nazar değmesin herkese nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…