Ayy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallahkizlar pozitif, hepiniz aynı sevinci yaşayın inşallah bu gruptaki en kısa zamanda, hiç dusmeyin, daha güzeli gelecektir, hepiniz! ileride okul önerileri falan paylaşalım inşallah
Ben cumartesi randevu aldım kese görmek için gideceğim siz hiç gittiniz mi Dr aMerhaba ben 6 mayista transfer oldum 16 mayista beta 867 cok sukur tutdu. Henuz kiseyi goremedim ne zaman gordunuz siz?
Çookkk şükür beta 86 çıktı hamdolsun rabbimeTest yaptınız mı çok merakla bekliyoruz
ben de İzmir'deydim bu süreçte, annemi götürürken şehir hastanesinde gördüm aklıma geldi benim de olmadı orada denesek mi diye o zaman. anladığım kadarıyla şehir hastanesinde baya organize bir tüp bebek merkezi var, orası da aklında olsun ve bol şans! nerede olursa olsun en güzeli olsunKızlar herkese teşekkür ederim devlette prosedür nasıl oluyor diye merak ediyorum eğer olumsuz sonuç alırsam izmirde ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
canım benim, sen demiştin senden pozitif vibe alıyorum diye, çok teşekkür ederim, çok içten sevindiğin direkt geçti bana, inşallah seninki de, evrene katkısı olacak, sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahAyy pozitif mi nasıl sevindim anlatamam herkese pozitif enerji verdin evrende sana geri yolladı enerjini tebrik ediyorum seni sağlıkla büyüsün inşallah
İğnesini mi kullaniyosun yoksa fitil mi canımProgesterom sizi de halsiz yapıyor mu? Ben bayılırcasına uyukluyorum
İnsalalh canım benim inşallah bu sger kucağımıza alırız inşallahAmin canımmm, inşallah sizde güzel sonuçlar alacaksınız inanıyorum ben
Tabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olurEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs K Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran A Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs C cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs S senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran N neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs
Pgt yaptirdinmi embriyo larinaEvet ilk denemem 5.gün 2 tane embriyo transferi yapılmıştı bugün kimyasala dönüştüğünü öğrendim şimdi 1 tane 5.günü embriyom kaldı donuk olarak ama transfer sürecini nasıl yapacağım bilmiyorum 2.deneme için korku var içimde
Sanırım Mayıs ayında son transfer ben olucam gibi geliyor inşallah tabloya hamile Olarak da yazılırTabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur
Bu arada kızlar transfer 27 büyük ihtimalle 12 gün test günüm olucak 8 hazirana denk geliyor o da benim doğum günüm ayy inşallah hediyemi pozitifle alırım ya o kadar mutlu olurum ki dünyalar benim olur valaTabloda test günü geçenler var onlarda haber verseler bize umut olsalar çok iyi olur
Ay inşallah. Bu sefer de iki gün sonrası pazara denk geliyor pazartesiyi bekliycez. Perşembe ve cumartesi versek daha iyi değil öiAynen benmde 3.gün dondurulmuş çift embriyo. Benmde aslında 1 haziran ama hemşire hafta sonuna geliyor 31 mayısta ver dedi kanı aynı gün inşallah pozitif haberi veririz.
Ağızdan alıyorum progestan öğlen 2 akşam 2. İçtikten bir saat sonra baygınlık geçiriyorumİğnesini mi kullaniyosun yoksa fitil mi canım
Teşekkür ederim sizinki daha travmatik olmuş. Çok haklısınız. Umarım yaşadığınız mucizeyi herkes yaşar.İlk denemede pozitif görmüş biri olarak size bende birşeyler demek istiyorum aslında size cevap yazarak bir çok kişiye ses olmak istiyorum ben eşimle 2 senedir evliyim ben çocuğum olmayacağını anlamıştım çünkü kendimi bildim bileli ilaçla adet gören biriydim çocuğa karar verdigimizde İstanbul'a tatile gitmiştik tesadüfen doktora gittim küçüklükten beri bana hep pcos oldugum söylendi ilk kez bı doktor bana hayır sen pcos değilsin durumun daha kötü dedi ben şok oldum nasıl yani dedim bana sen hipo hiposun yani beyinde salgilanmayan eksik olan iki değer vs neyse ben o an yıkıldım bı tüp bebekle anne olursun vs neyse biz o an düşünün anne olmayacağınızi biliyorsunuz belki ama onu bir doktordan duymak çok zor gelmişti ama eşim boşver dedi biz o an ordan çıkıp İstanbul'u gezdik hiç düşünmeden döndük evimize sonra eşime dedim tüplerime vs herşeyime bakmak istiyorum baktırdım her ikisi kapalı vs herşey kötü amh vs düşük ben direk tüp bebek yaptım ama hiç takmadım olur olmaz nasip dedim transferden sonra yemeğe gittik sonraki gün.yola çıktım evime memlekete geldim iki gün dinlendim ise gittim ben inanıyorum insan birşeyin üzerine çok düşünmezse herşey kolay oluyor bı çırpıda herşey düzeliyor mucize gibi ama çok takarsan herşey daha kötü oluyor
Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki nazar değmesin herkese nasip olsun.yas o kadar önemli ki paylasman, ben de eskiden bazen sabahlara kadar sadece okurdum, ama şeyi anladım, bu çağın mesajı da şifası da paylaşmak, yarilamadan, tepeden bakmadan da dinlemek, hepimiz kız kardeşiz burada ve hepimiz aslında şefkatle sarılıyoruz birbirimizi anlıyoruz, pozitif umut oluyor. sana ve sağlıklı ve mutlu evlatlar dilerim. ilk yanilsama ve hayal kırıklığı çok normal, biz biraz daha evrilerek gecenlerdeniz anne olma yolunda. ay her şey çok güzel olsun özetle senin ve bu özel gruptaki herkes için
Opu sonrası mı ohss olmuştun nasıl anlaşıldı ve tedavi edildi anlatır mısın?Benim 3000den yüksekti ve ohss olmuştum şubat ayında transferimi yeni oldum. 11 yumurta toplanmıstı