2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

yas o kadar önemli ki paylasman, ben de eskiden bazen sabahlara kadar sadece okurdum, ama şeyi anladım, bu çağın mesajı da şifası da paylaşmak, yarilamadan, tepeden bakmadan da dinlemek, hepimiz kız kardeşiz burada ve hepimiz aslında şefkatle sarılıyoruz birbirimizi anlıyoruz, pozitif umut oluyor. sana ve sağlıklı ve mutlu evlatlar dilerim. ilk yanilsama ve hayal kırıklığı çok normal, biz biraz daha evrilerek gecenlerdeniz anne olma yolunda. ay her şey çok güzel olsun özetle senin ve bu özel gruptaki herkes için

Rabbim bana da nasip eder insallah

@Mucize08082
Eper olumsuz bir sonuç alırsam benden yeniden devlette başlamayı düşünüyorum da nasıl oluyor prosedürü nedir Mesela hiç bir bilgim yok yazabilir misiniz

Kızlar herkese teşekkür ederim devlette prosedür nasıl oluyor diye merak ediyorum eğer olumsuz sonuç alırsam izmirde ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz

Kızlar herkese teşekkür ederim devlette prosedür nasıl oluyor diye merak ediyorum eğer olumsuz sonuç alırsam izmirde ege üniversitesinde yaptırmayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz
Ben Pko ve 6 yıllık evliyim ilk aşılama ile fakulte de denedik Bi kaç deneme sonra olumsuz olunca rapor çıkarttırdım doktorum gökhan açmaz bu konuda çok yardımcı oldu yönlendirdi fakultede işlerimin bu kadar hızlı ilerleyeceğini düşünmemiştim rapor çıkınca ücretler de diğer kurumlara göre ilaç alırken de muaine de de uygun olmuş oldu benim arkadaşım da özelde deniyor benden önce başlamıştı 3 de birine denk geldi ücreti inşallah olumlu sonuçlar alırsın da gerek kalmaz doktorunu güzelce araştırırsan o yönlendiriyor zaten süreç daha hızlı ilerliyor

Ben sigortalı hasta olarak tedaviye başladım ki ciddi fiyat farkı oluyor neredeyse yarısını sigorta karşılıyor tabi bunun için belli şartlar var belli sigorta prim günü istiyorlar 40 yaş altı olman gerekiyor son 6 ay aktif sigorta istiyorlar anne baba adaylarından biri şartlara uyarsa devlet destek veriyor. Kişiye özel tedavi uygulanıyor değerlerine göre ilaçlar veriliyor benim kullandığım ilaçları bazı arkadaşlar hiç kullanmamış bile geri prosedür aynı ama özeldeki gibi işlemler hemen yapılmıyor uzun saatler hastanede beklemek zorunda kalıyorsun tam bir sabır sınavı gibi kalabalık ve saatlerce beklediğin zamanlar oluyor ama ben şahsım adına özellere güvenmediğim için devlete gittim özelle görüşmedim bile ilk bulduğum doktora gittim çok şükür ilk denemede pozitif gördüm ben özellere gidilmesinin tarafı değilim para için insanların umutlarıyla oynuyorlar bence inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla pozitif görürsün dualarım seninle

3. Gün embriyosu, çift embriyo transferi oldum. Siz? Benim test günüm 1 haziran ama 31 inde yaptırırım
Aynen benmde 3.gün dondurulmuş çift embriyo. Benmde aslında 1 haziran ama hemşire hafta sonuna geliyor 31 mayısta ver dedi kanı aynı gün inşallah pozitif haberi veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…